Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Juha Tuomi jatkaa FC Lahdessa

 

Juha Tuomi jatkaa FC Lahdessa


Juha Tuomi ja FC Lahti ovat solmineen yksivuotisen jatkosopimuksen. Alkava kausi on Tuomelle jo 5. sopimusvuosi kuhnureissa.

Maalivahti Juha Tuomi, 22, on tyytyväinen päättyneeseen kauteensa Ykkösessä. Kehitystä tapahtui niin keskityspalloissa kuin tunnepuolellakin. Itseluottamukseni parani ja tunnekuohut vähenivät. Maalivahdille on tärkeää säilyttää malttinsa, miettii Tuomi.

Maalivahdinkin kannalta on hyvä, että joukkue säilyy paria vahvistusta lukuun ottamatta samana. Kun tuntee pelaajat ja tietää Augen aatokset, on helpompi onnistua itsekin, sanoo Tuomi. Menestystä haetaan myös alkavalla kaudella. Yhtään ottelua ei häviämään lähdetä. On hienoa edustaa Lahtea, hehkuttaa Juha.

Suuret kiitokset Juha antaa myös FC Lahden maalivahtivalmennukselle. Asialleen omistautunut, pitkän linjan valmentaja Risto Parkkonen tekee hyvää työtä. Ripa on vienyt omaa peliäni paljon eteenpäin viime vuosina. On mahtavaa, että meillä on oma maalivahtivalmentaja, päättää Tuomi.

Myös FC Lahden päävalmentaja Tommi Kautonen on tyytyväinen Tuomen sopimukseen. Onhan se hyvä asia, että edellisen kauden ykkösmaalivahti haluaa jatkaa seurassa, sanoo Auge. Haasteet kuitenkin kasvavat siirryttäessä Ykkösestä liigaan. Tason nostoa odotan Juhalta edelleen. Maalivahtiosaston kokonaistilanne mietityttää vielä päävalmentajaa. Yhdellä maalivahdilla ei pärjätä, joten Juhalle haetaan vielä kaveria, kertoo Kautonen.

FC Lahden tiedotteesta / UrheiluLahti


Takaisin edelliselle sivulle


FC Lahti - logo

FC Lahti - 2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutVenäläispuolustaja Artjom Vjatkin lainasopimuksella FC Lahteen

Venäläispuolustaja Artjom Vjatkin lainasopimuksella FC Lahteen

FC Lahti on allekirjoittanut vuoden mittaisen lainasopimuksen venäläisen topparin Artjom Vjatkinin kanssa. 21-vuotias puolustaja saapuu mastokaupunkiin yhteistyöseurasta FC Zenitistä.

Lue lisää
Teemu Jäntti siirtyy FC Lahteen

Teemu Jäntti siirtyy FC Lahteen

FC Lahti ja keskikenttäpelaaja Teemu Jäntti ovat solmineet vuoden mittaisen pelaajasopimuksen. Sopimus sisältää kahden vuoden option.

Lue lisää
​Stenio jatkaa FC Lahdessa

​Stenio jatkaa FC Lahdessa

23-vuotias brassihyökkääjä Stenio on laittanut puumerkkinsä vuoden mittaiseen jatkosopimukseen.

Lue lisää
Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

FC Lahden Santeri Hostikka on valittu Veikkausliigan heinäkuun pelaajaksi. Kuukauden valmentajaksi on valittu FC Lahden päävalmentaja Toni Korkeakunnas.

Lue lisää
Marko Simonovski Lahteen

Marko Simonovski Lahteen

FC Lahti on solminut sopimuksen 25-vuotiaan makedonialaisen hyökkääjän Marko Simonovskin kanssa.

Lue lisää
Pavel Osipovin kausi ohi

Pavel Osipovin kausi ohi

FC Lahden venäläisvahvistuksen Pavel Osipovin paha polvivamma pitää miehen sivussa koko Veikkausliigakauden ajan.

Lue lisää