Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pelicansilla tammikuun tasauksessa 2x Jokerit

 

Pelicansilla tammikuun tasauksessa 2x Jokerit


Perjantaina nähdään Isku Areenalla ensimmäinen kattaus Jokereita ja heti seuraavana iltana Helsingin Ilmalassa toinen. Tammikuun tasauksiin narripaidat valitsivat vastustajikseen Pelicansin.

Jokerit on ehdottomasti yksi kuluvan kauden kuumimpia mestarisuosikkeja. Silti Erkka Westerlundin joukkueen tekeminen on ollut koko kauden varsinaista vuoristorataa. Hyvää jaksoa on seurannut huono jakso, voittoa on seurannut voitto ja tappiota tappio. Vain kerran Jokerit on kyennyt palaamaan voittokantaan heti yhden tappion jälkeen. Tämä tapahtui helsinkiläisten ensimmäisen Lahden vierailun jälkeen syyskuussa, kun Pelicans vei voiton noustuaan komeasti kolmen maalin takaa-ajoasemasta.

Keskiviikkona Jokereiden kolmen matsin voittoputki katkesi, kun Blues vei voiton rankkareilla. Nyt olisi siis vuorossa Jokereiden toinen peräkkäinen tappio. Sikäli tilasto lupaa lahtelaisittain hyvää.

Voi kun se olisikin näin helppoa. Edelliseen Jokeripeliin Pelicans-valmennus oli rakentanut aivan oman pelitavan juuri Jokereiden varalle. Siis oma pelikirja peleihin Jokereita vastaan?

- Kyllä. Juurikin niin, vaikkei se välttämättä siltä kaikin ajoin näyttänytkään, vahvistaa Pelicansin valmentaja Riku-Petteri Lehtonen.

- Parannettavaa jäi vielä. Treeneissä on siksi käyty juuri niitä avainasioita läpi. Aina näissä tuplakierroksissa on oma tunnelmansa, vaikka muutoin peleihin valmistaudutaankin ihan normaalisti.

Myös Pelicansin taival on viime aikoina ollut vaihtelevaa ylä- ja alamäkeä. Voittoja on tullut liigan kärkijoukkueista ja tappioita pahnan pohjimmaisille. Tiistaina kaatui Lukko luvuin 3-1.

- Tämä vaan kertoo siitä, kuinka tasainen sarja SM-liiga on. Mikä tahansa joukkue voi voittaa minkä tahansa joukkueen. Jollei meidän suoritus ole ihan sataprosenttinen, ei pisteitä tule. Se on niin yksinkertaista, latelee pääkäskijä Kai Suikkanen.

Pelicans lähtee perjantain peliin samalla kokoonpanolla kuin voitokkaaseen Lukko-peliin. Tiistaina hienosti torjunut Joonas Kuusela saa edelleen vastuuta Niko Hovisen ollessa kuumesairaana. Muitakaan potilaita ei olla saamassa mukaan vahvuuteen eli sivussa ovat Ilkka Pikkarainen, Max Wärn, Marko Pöyhönen ja Pekka Jormakka.

Jokereilta sivussa ovat Riku Hahl, Ilari Filppula, Semir Ben-Amor ja Antti-Jussi Niemi.

Pelicansin tiedotteesta / UrheiluLahti


Takaisin edelliselle sivulle


Lahden Pelicans - logo

Pelicans - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


PekkaJormakka

Pekka Jormakka

14.9.1990 Jyväskylän Mlk
Tiedot

Riku-PetteriLehtonen

Riku-Petteri Lehtonen

19.1.1971
Tiedot

IlkkaPikkarainen

Ilkka Pikkarainen

19.4.1981 Sonkajärvi
Tiedot

Marko Pöyhönen

10.9.1987 Hollola
Tiedot

KaiSuikkanen

Kai Suikkanen

28.2.1959 Parkano
Tiedot

MaxWärn

Max Wärn

10.6.1988 Helsinki
Tiedot


Waltteri Ruuskanen lainalle Pelicansiin - Juha Leimu sivussa noin neljä viikkoa

Waltteri Ruuskanen lainalle Pelicansiin - Juha Leimu sivussa noin neljä viikkoa

SaPKon puolustaja Waltteri Ruuskanen liittyy Pelicansin liigajoukkueen vahvuuteen 13.12.2017 asti ulottuvalla lainasopimuksella.

Lue lisää
Borna Rendulic siirtyy KHL:ään

Borna Rendulic siirtyy KHL:ään

Pelicansissa alkukauden kiekkoillut Borna Rendulic siirtyy Venäjän KHL-liigaan.

Lue lisää
Jesse Saarinen Pelicansin vahvuuteen

Jesse Saarinen Pelicansin vahvuuteen

Lahtelaisen kiekkokoulun kasvatti Jesse Saarinen on tehnyt Pelicansin kanssa pelaajasopimuksen, joka kattaa käynnissä olevan kauden ja sisältää option ensi kaudesta.

Lue lisää
Pelicans testaa kanadalaispuolustajaa

Pelicans testaa kanadalaispuolustajaa

Pelicans on tehnyt ensi kauden kattavan sopimuksen kanadalaispuolustaja Jordan Rowleyn kanssa. Sopimus pitää sisällään try-out-jakson.

Lue lisää
Borna Rendulic täydentää Pelicans-hyökkäyksen

Borna Rendulic täydentää Pelicans-hyökkäyksen

Lahden Pelicans ja Borna Rendulic ovat solmineet yhden kauden mittaisen pelaajasopimuksen. 25-vuotias kroatialaishyökkääjä liittyy joukkueen vahvuuteen maanantaina.

Lue lisää
Vadim Pererskokov try-outille Pelicansiin

Vadim Pererskokov try-outille Pelicansiin

Venäläinen Vadim Pereskokov hakee pelipaikkaa Pelicansin liigajoukkueesta try-out sopimuksen kautta.

Lue lisää