Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

FC Lahdelle vieraita Turusta

 

FC Lahdelle vieraita Turusta


FC Lahti lähtee keskiviikkona katkaisemaan venynyttä tappioputkea, kun TPS saapuu vierailulle Lahteen.

Mustien Kuhnurien ja TPS:n välisistä otteluista ei ole draamaa puuttunut koskaan ja keskiviikko tuskin tuo siihen poikkeusta. Viimeisin kohtaaminen toi Lahdelle jatkolipun Suomen Cupissa ja viimeisin Veikkausliigaottelu taasen tiputti Lahden sarjaporrasta alemmas. Yhteensä seurat ovat kohdanneet 28 kertaa, joista Lahti on onnistunut kampeamaan kahdeksan voittoa. Pisteet on tasattu viidesti, maalisuhteen ollessa 40-49.

FC Lahti pelasi Maarianhaminassa hyvän ensi jakson. Mustapaidat onnistuivat luomaan Matti Klingan toimiessa kapellimestarina muutaman maukkaan maalintekopaikan, valitettavasti nämä paikat eivät konkretisoituneet tulostaululla vaan vastustaja pääsi rokottamaan. Toisella jaksolla Lahti ei enää kyennyt yhtä hyvään esitykseen ja pisteet jäivät Maarianhaminaan luvuin 2-0.

TPS puolestaan otti edellisellä kierroksella voiton Vaasan Palloseurasta. TPS puski pitkään vaasalaisten puolustusmuuriin, mutta Petteri Pennanen löysi maalijyvänsä ja viimeisteli turkulaisten 1-0 voiton. TPS:llä oli vara tuhria vielä rangaistuspotku ottelun lopulla, kun Toni Kolehmainen epäonnistui pilkulta.

Keskiviikkona Lahti saa vastaansa vaarallisen hyökkäyksen. Petteri Pennanen on löytämässä kaivattuja tehoja, Mikä Ääritalo on alati vaarallinen ja alkukauden komeetta Aleksi Ristola ovat kaikki osuneet kolmesti. Mikko Hauhian kipparoima Lahti-puolustus on kuitenkin onnistunut alkukaudella nollaamaan jo monta Veikkausliigatähteä.

Keskikentällä TPS:llä on yksi liigan valovoimaisimmista tähdistä, Toni Kolehmainen. Maarianhaminassa Konsta Hietanen onnistui nollaamaan IFK:n pelinrakentamisen toimiessaan pihkatappina, joten helpolla ei Palloseura tule pääsemään.

TPS-puolustus on ollut Veikkausliigan tiivein. Se on päästänyt vain 3 maalia. Lahtelaishyökkäys kuitenkin sai kaivatun vahvistuksen Maarianhaminassa, kun sadatta Veikkausliigamaaliaan metsästävä Rafael teki paluun sairasosastolta kuhnuripaitaan. Rafael onkin osunut TPS:ää vastaan aikaisempina vuosina yhdeksän kertaa. Tuleeko keskiviikkona kymppi ja satanen täyteen?

Nykymiehistöstä myös Drilon Shala, Jonne Kemppinen ja Ville Taulo ovat onnistuneet heiluttamaan TPS:n verkkoa. Shalalla maaleja on kolme, kun muut herrat ovat toistaiseksi vielä yhdessä maalissa. Myös päävalmentaja Kautonen on osunut Kuhnuripaidassa TPS:n verkkoon, Drilon Shalan lailla kolmesti, joten valmennuksessa tiedetään miten TPS lyödään. Shala on myös tehnyt Veikkausliigadebyyttinsä TPS:ää vastaan.

Toipilasosastolta ei liene apuja, mutta nähdäänkö Hiihtiksellä silti debyyttejä? Juhliiko Rafael ja Lahti? Tule, näe ja koe Kuhnurit Stadionilla: FC Lahti – TPS 16.5 2012 18:30!

FC Lahden tiedotteesta / UrheiluLahti


Takaisin edelliselle sivulle


FC Lahti - logo

FC Lahti - 2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012

Ottelut kaudella 2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Marko Salo jatkaa FC Lahden päävalmentajana

Marko Salo jatkaa FC Lahden päävalmentajana

FC Lahti on käyttänyt päävalmentaja Marko Salon option. Näin ollen Salo jatkaa FC Lahden naisten edustusjoukkueen peräsimessä myös tulevalla kaudella.

Lue lisää
Pablo Andrade jatkaa Lahdessa

Pablo Andrade jatkaa Lahdessa

FC Lahti ja laitapuolustaja Pablo Andrade ovat solmineet vuoden jatkosopimuksen.

Lue lisää
FC Lahti on käyttänyt Bubacar Djalón option

FC Lahti on käyttänyt Bubacar Djalón option

FC Lahti on käyttänyt portugalilaisen keskikenttämiehen, LHE Rakennuksen kummipelaajan Bubacar Djalón option.

Lue lisää
Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Valtakunnallisista jalkapallosarjoista Veikkausliigan ja Kansallisen Liigan kauden 2020 aloitus ja pelitapa ovat olleet selvillä jo jonkin aikaa ja nyt myös Miesten Ykkösen ja Kakkosen sekä Naisten Ykkösen osalta asioissa on päästy ratkaisuun.

Lue lisää
Veikkausliiga 2020 lähestyy päivä päivältä - pelataan muodossa tai toisessa

Veikkausliiga 2020 lähestyy päivä päivältä - pelataan muodossa tai toisessa

Veikkausliigan hallitus kokoontuu nyt viikoittain ja seuraa tiiviisti tilannetta. Veikkausliiga 2020 käynnistyy pian sen jälkeen, kun yleisötapahtumia on jälleen mahdollista järjestää.

Lue lisää
FC Lahden pelaajistoon muutoksia

FC Lahden pelaajistoon muutoksia

FC Lahden kanssa sopimuksen hiljattain tehnyt Altin Zeqiri siirtyy FC Lahden pelaajavahvuuteen.

Lue lisää