Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Kova kaksikko Kuopiosta FC Lahteen

 

Kova kaksikko Kuopiosta FC Lahteen


FC Lahti on kiinnittänyt rinkiinsä kaksi kovaa ex-kupsia, Markus Joenmäen ja Pyry Kärkkäisen. Molemmat sopimukset kattavat kauden 2013.

Markus Joenmäki on 24-vuotias, liigaseuroista FC Hakaa ja KuPSia edustanut vasenjalkainen keskuspuolustaja. Pyry Kärkkäinen, 26, palaa Kuhnuripaitaan neljän vuoden tauon jälkeen. Kärkkäinen on monikäyttöinen pelaaja, jota FC Lahden päävalmentaja Tommi Kautonen kaavailee keskikenttäpelaajakseen.

Kautonen on tyytyväinen kaksikon sopimuksiin. – Joenmäki ja Kärkkäinen tuovat joukkueeseen kaivattua fyysisyyttä. Pyryä pystyn peluuttamaan monella paikalla ja Markus tuo vasurina uutta ulottuvuutta pelinavaamiseen, sanoo Kautonen. Kaverit ovat myös kokeneita liigapelaajia. Niitä tarvitaan aina, lisää iloinen Auge.

Kärkkäinen palaa FC Lahteen hyvillä fiiliksillä. Innokkaana saavun auttamaan joukkuetta omalta osaltani, kertoo Pyry. Kautosen ja Lumion kanssa  juttelin moneen otteeseen ja FC Lahti muodostui parhaaksi vaihtoehdoksi minulle. Kiva on palata, päättää Kärkkäinen.

Toppari Joenmäki tulee Lahteen oikein hyvillä mielin. - Olen kuullut FC Lahden joukkueesta paljon hyvää. Jätkät ovat kertoneet, että täällä on hyvä meininki, sanoo Markus Joenmäki. Myös joukkueen pelityyli miellyttää minua. Näiden asioiden summana oli helppo tehdä päätös FC Lahden eduksi, selvittää Joenmäki sopimusasioiden kulkua.

FC Lahden tiedotteesta / UrheiluLahti


Takaisin edelliselle sivulle


FC Lahti - logo

FC Lahti - 2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012

Ottelut kaudella 2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutVenäläispuolustaja Artjom Vjatkin lainasopimuksella FC Lahteen

Venäläispuolustaja Artjom Vjatkin lainasopimuksella FC Lahteen

FC Lahti on allekirjoittanut vuoden mittaisen lainasopimuksen venäläisen topparin Artjom Vjatkinin kanssa. 21-vuotias puolustaja saapuu mastokaupunkiin yhteistyöseurasta FC Zenitistä.

Lue lisää
Teemu Jäntti siirtyy FC Lahteen

Teemu Jäntti siirtyy FC Lahteen

FC Lahti ja keskikenttäpelaaja Teemu Jäntti ovat solmineet vuoden mittaisen pelaajasopimuksen. Sopimus sisältää kahden vuoden option.

Lue lisää
​Stenio jatkaa FC Lahdessa

​Stenio jatkaa FC Lahdessa

23-vuotias brassihyökkääjä Stenio on laittanut puumerkkinsä vuoden mittaiseen jatkosopimukseen.

Lue lisää
Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

FC Lahden Santeri Hostikka on valittu Veikkausliigan heinäkuun pelaajaksi. Kuukauden valmentajaksi on valittu FC Lahden päävalmentaja Toni Korkeakunnas.

Lue lisää
Marko Simonovski Lahteen

Marko Simonovski Lahteen

FC Lahti on solminut sopimuksen 25-vuotiaan makedonialaisen hyökkääjän Marko Simonovskin kanssa.

Lue lisää
Pavel Osipovin kausi ohi

Pavel Osipovin kausi ohi

FC Lahden venäläisvahvistuksen Pavel Osipovin paha polvivamma pitää miehen sivussa koko Veikkausliigakauden ajan.

Lue lisää