Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Henri Toivomäki jatkaa FC Lahdessa

Henri Toivomäki jatkaa FC Lahdessa

FC Lahti ja 23-vuotias puolustuspään tuulennopea luottopelaaja Henri Toivomäki ovat solmineet vuoden mittaisen jatkosopimuksen.

Viime kaudella yhtä vaille kaikki liigapelit uurastanut Toivomäki jatkaa mielellään tutussa Kuhnuripaidassa.
 
- Hyvillä mielin jatkan! Mukava saada ensi kauden suunnitelmat jo tässä vaiheessa selville, Toivomäki hehkuttaa.
 
FC Lahti oli Toivomäelle luonnollinen valinta.
 
- Lahti oli looginen valinta. Muiden suomalaisten joukkueiden kanssa en oikeastaan edes neuvotellut. Tammikuussahan siirtoikkuna aukeaa, joten ulkomaat ovat edelleen auki, Toivomäki valottaa.
 
Ensi kaudelle tavoitteet on asetettu korkealle.
 
- Olisi tyhmää lähteä huonontamaan viime kauden sijoitusta. Europeleissä olisi tarkoitus mennä eteenpäin, ettei tule vain yhtä vierasreissua ja yhtä kotimatsia. Olemme vähän tällainen ”iso pieni joukkue”. Erittäin vaarallinen vastustaja, mutta talous asettaa tietysti tietyt rajoitteet. Isoin haaste on pärjätä kaikissa kilpailuissa eli liigassa, europeleissä ja Suomen Cupissa. Europaikka olisi tärkeää uusia, Toivomäki paaluttaa.
 
Lahden joukkueessa on tapahtunut muutoksia kauden päätteeksi. Ariel Ngueukam lähti SJK:oohon, Matti Klinga HJK:oohon ja Loorents Hertsi VPS:ään. Vastaavasti Mika Ääritalo (TPS) ja Aleksi Paananen (KuPS) saapuivat mastokaupunkiin. Toivomäki on tyytyväinen uusiin hankintoihin ja muutenkin luottavainen joukkueen rakentumisen suhteen.
 
- Joitain lähtee, joitain tulee. Niin se menee. Mika Ääritalo ja Aleksi Paananen ovat tosi positiivisia hankintoja, pidän molemmista pelaajina. Eiköhän joukkue vielä tästä vahvistu, luottavainen Toivomäki sanoo.
 
Monipuolisuusihme Toivomäki on pelannut urallaan niin topparina, laitapakkina kuin keskikentälläkin. Toivomäki sanoo olevansa tottunut pelaamaan usealla pelipaikalla, mutta pelaisi mieluusti samalla pelipaikalla pidempään.
 
- Paikalla ei ole niin väliä, mutta henkilökohtaisesti olisi tärkeää päästä pelaamaan samalla paikalla säännöllisesti, ettei tulisi vaihdoksia koko ajan. Laitapakkina ja topparina pelaaminen on helpompaa, kun asiat tulevat enemmän selkäytimestä, Toivomäki kertoo.

FC Lahdella on Toivomäen jatkon myötä kasassa 15 pelaajasopimusta ensi kaudelle. Lisää julkistettavaa saadaan vielä tämän vuoden puolella.

Lähde: FCLahti.fi


Takaisin edelliselle sivulle


FC Lahti - logo

FC Lahti - 2014 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2014

Ottelut kaudella 2014

Seuran tiedot - Seuran kotisivutVenäläispuolustaja Artjom Vjatkin lainasopimuksella FC Lahteen

Venäläispuolustaja Artjom Vjatkin lainasopimuksella FC Lahteen

FC Lahti on allekirjoittanut vuoden mittaisen lainasopimuksen venäläisen topparin Artjom Vjatkinin kanssa. 21-vuotias puolustaja saapuu mastokaupunkiin yhteistyöseurasta FC Zenitistä.

Lue lisää
Teemu Jäntti siirtyy FC Lahteen

Teemu Jäntti siirtyy FC Lahteen

FC Lahti ja keskikenttäpelaaja Teemu Jäntti ovat solmineet vuoden mittaisen pelaajasopimuksen. Sopimus sisältää kahden vuoden option.

Lue lisää
​Stenio jatkaa FC Lahdessa

​Stenio jatkaa FC Lahdessa

23-vuotias brassihyökkääjä Stenio on laittanut puumerkkinsä vuoden mittaiseen jatkosopimukseen.

Lue lisää
Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

FC Lahden Santeri Hostikka on valittu Veikkausliigan heinäkuun pelaajaksi. Kuukauden valmentajaksi on valittu FC Lahden päävalmentaja Toni Korkeakunnas.

Lue lisää
Marko Simonovski Lahteen

Marko Simonovski Lahteen

FC Lahti on solminut sopimuksen 25-vuotiaan makedonialaisen hyökkääjän Marko Simonovskin kanssa.

Lue lisää
Pavel Osipovin kausi ohi

Pavel Osipovin kausi ohi

FC Lahden venäläisvahvistuksen Pavel Osipovin paha polvivamma pitää miehen sivussa koko Veikkausliigakauden ajan.

Lue lisää