Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Santeri Hostikalle jatkosopimus FC Lahteen

Veikkausvinkit

Santeri Hostikalle jatkosopimus FC Lahteen

FC Lahti on solminut kahden vuoden jatkosopimuksen liigassa tällä kaudella läpimurtonsa tehneen Santeri Hostikan kanssa. 19 vuotta vastikään täyttänyt nuorukainen on pelannut tähän mennessä 26 ottelussa ja tehtaillut niissä kolme maalia sekä antanut kuusi maaliin johtanutta syöttöä.

Nuorukainen jatkaa seurassa loistavilla fiiliksillä.

- Tosi hyvä fiilis! Hyvä, että löytyy vielä luottoa. Tosi kiva jatkaa seurassa, kun ensimmäinen vuosi seurassa on mennyt hyvin, Hostikka tunnelmoi.

Alun perin Hostikalla oli kirjattu sopimukseensa optiovuosi ensi kaudesta, mutta yhteistuumin seuran kanssa päätettiin tehdä kerralla vähän pidempi sopimus.

- Tämä on kaikkien mielestä paras ratkaisu, Hostikka alleviivaa.

Kuhnureiden päävalmentaja Toni Korkeakunnas pitää Hostikkaa poikkeuksellisena talenttina ja näkee tämän menneen kauden aikana pelaajana paljon eteenpäin.

- Perussuorittamisen taso on ollut koko ajan hyvä ja koko aika on ollut nousujohteista kokonaisvaltaisessa pelaamisessa. Taitava pelaaja, joka pystyy vauhdissa tekemään asioita. Viihdyttävä, yleisö varmasti haukkoo henkeään tasaisin väliajoin. Puolustuspelaaminen on mennyt eteenpäin. Ennustan hienoa tulevaisuutta, Korkeakunnas suitsuttaa.

- Rauhallinen kaveri, mutta jos jotain asioita pyydetään tekemään, tosi nopeasti oppii ja haluaa kehittyä. On hieno pelaaja ja voi sanoa, että yllätti kaikki. Hän on ollut tällä kaudella meidän toiseksi tehokkain pelaajamme. Meillä on selkeä käsitys, mitä pitää parantaa ylimenokauden aikana, "Toke" jatkaa.

Hostikka pelasi vielä viime kaudella kakkosta, joten hänen debyyttikauttaan Veikkausliigassa voidaan pitää erinomaisena. Mies itse kuitenkin analysoi omaa kauttaan terveen itsekritiikin kautta.

- Vähän vaihtelevasti on mennyt. Ajoittain on ollut ihan hyvää tekemistä, kuten koko joukkueeltakin. Paljon on ollut huonojakin pelejä. Tasaisuutta pitäisi saada lisää, niin tulee varmasti parempi kausi. Tehoja kaipailisin, Hostikka miettii.

Lähellä vastustajan maalia Hostikka penää itseltään aiempaa tehokkaampaa peliä.

- Viimeisiin ratkaisuihin pitää saada päättäväisyyttä, että syntyisi maaleja ja saataisiin hyvät pelit näkymään tulostaululla. Sitä yritetään parantaa, Hostikka sanoo.

Ensi kaudesta Hostikka odottaa parempaa kuin kuluneesta.

- Ensi kaudelle lähdetään parantamaan tästä. Uskon, että lähdetään puhtaalta pöydältä. Hyvä mahdollisuus päästä kolmen joukkoon, Hostikka heittää.

FC Lahden tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


FC Lahti - logo

FC Lahti - 2016 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2016

Ottelut kaudella 2016

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


SanteriHostikka

Santeri Hostikka

30.9.1997
Tiedot


Venäläispuolustaja Artjom Vjatkin lainasopimuksella FC Lahteen

Venäläispuolustaja Artjom Vjatkin lainasopimuksella FC Lahteen

FC Lahti on allekirjoittanut vuoden mittaisen lainasopimuksen venäläisen topparin Artjom Vjatkinin kanssa. 21-vuotias puolustaja saapuu mastokaupunkiin yhteistyöseurasta FC Zenitistä.

Lue lisää
Teemu Jäntti siirtyy FC Lahteen

Teemu Jäntti siirtyy FC Lahteen

FC Lahti ja keskikenttäpelaaja Teemu Jäntti ovat solmineet vuoden mittaisen pelaajasopimuksen. Sopimus sisältää kahden vuoden option.

Lue lisää
​Stenio jatkaa FC Lahdessa

​Stenio jatkaa FC Lahdessa

23-vuotias brassihyökkääjä Stenio on laittanut puumerkkinsä vuoden mittaiseen jatkosopimukseen.

Lue lisää
Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

FC Lahden Santeri Hostikka on valittu Veikkausliigan heinäkuun pelaajaksi. Kuukauden valmentajaksi on valittu FC Lahden päävalmentaja Toni Korkeakunnas.

Lue lisää
Marko Simonovski Lahteen

Marko Simonovski Lahteen

FC Lahti on solminut sopimuksen 25-vuotiaan makedonialaisen hyökkääjän Marko Simonovskin kanssa.

Lue lisää
Pavel Osipovin kausi ohi

Pavel Osipovin kausi ohi

FC Lahden venäläisvahvistuksen Pavel Osipovin paha polvivamma pitää miehen sivussa koko Veikkausliigakauden ajan.

Lue lisää