Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Santeri Pakkaselle jatkosopimus FC Lahteen

Santeri Pakkaselle jatkosopimus FC Lahteen

 

FC Lahti on tehnyt kahden vuoden jatkosopimuksen maalivahtilupaus Santeri Pakkasen kanssa.

18-vuotias Pakkanen on pelannut tällä kaudella seitsemän liigaottelua. "Freezer" lempinimeä kantava raamikas nuori mies jatkaa Lahdessa mieluusti.

- Hyvät fiilikset! Pääsee kehittymään tutussa ympäristössä. Jatkan koulua täällä Lahdessa, joten se on siksikin hyvä homma, Pakkanen aloittaa.

Kuhnureiden päävalmentaja Toni Korkeakunnas pitää lupauksen riveissään erittäin mielellään.

- Olen todella tyytyväinen. Siinä missä Santeri Hostikka oli pelannut jo pari vuotta miesten pelejä, Pakkasen kovimmat pelit viime vuodelta olivat B-nuorista. Ihan huikea kehitys. Paljon hyvää työtä on tehty jo aiemmin fysiikan suhteen, joka mahdollisti pelaamisen miesten tasolla, Korkeakunnas kehuu.

- Mikä on hienointa hänessä, niin se rauhallisuus ja kypsyys noin nuoreksi kaveriksi. Santeri on fyysisesti lahjakas ja pystyy hän vielä kehittymään. Hän on fiksu kaveri ja analysoi omaa tekemistään. Hänellä on hyvät mahdollisuudet kehittyä korkeallakin tasolle. Maalivahdiksi Santerilla on hyvä luonne. "Freezer" on rauhallinen, hyvä torjuja. Hän hakee hyvin keskityksiä ja on teknisestikin erinomainen, Korkeakunnas arvioi.

Pakkanen pelasi vielä viime kaudella B-junioreissa, mutta pääsi tekemään tällä kaudella liigadebyyttinsä. Tulikasteestaan nuorukainen selvisi moitteetta.

- En ihan odottanut vielä debyyttiäni. Toivoin, että olisin päässyt yhden pelaamaan loppukaudesta. Kun pääsin pelaamaan, huomasin, millä tasolla täällä Veikkausliigassa pelataan, niin vielä on tehtävää. Koen, että selvisin hyvin, Pakkanen miettii.

Pakkanen tiedetään tyypiksi, joka pystyy käsittelemään jännityksen esimerkillisesti.

- Aika paljonhan se jännitti, jouduin aika kovaan paikkaan. Ei se niin iso este ollut ylitettäväksi. Pikkuhiljaa kun pääsin pelaamaan niin jännityskin helpotti, Pakkanen kertoo.

Korkeakunnas allekirjoittaa Pakkasen selvinneen urakastaan mainiosti.

- Pakkanen joutui todella kovaan paikkaan, kun maalivahtipelimme ei toiminut alkukaudella ja Miikka Mujunen loukkaantui. Kylmähermoisesti hän astui kovaan paikkaan ja hoiti homman hyvin, "Toke" tietää.

Ensi kautta kohden Pakkanen lähtee itsevarmasti hakemaan mahdollisimman paljon minuutteja Kuhnureiden maalinsuulta.

- Itse lähden sillä mielellä, että pääsen kehittymään ja saisin pelattua mahdollisimman paljon pelejä. Joukkueena pyrimme olemaan korkeammilla sijoituksilla kuin tänä vuonna, Pakkanen paaluttaa.

Nuorukainen ei pelkää kilpailua, vaan näkee esimerkiksi kokeneemman maalivahdin mukana olon ringissä hyväksi asiaksi itselleen.

- Minun mielestäni on ihan hyvä, että pääsen haistelemaan ykkös- tai kakkosmaalivahdin paikkaa. Koen sen hyvänä asiana itselleni. Jos Lahteen tulee kokeneempi kaveri, niin silloin minulla on mahdollisuus oppia uutta ja parantaa omaa tekemistä myös hänen avullaan, Pakkanen ajattelee.

FC Lahden tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


FC Lahti - logo

FC Lahti - 2016 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2016

Ottelut kaudella 2016

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


Santeri Pakkanen

7.5.1998
Tiedot


Teemu Jäntti siirtyy FC Lahteen

Teemu Jäntti siirtyy FC Lahteen

FC Lahti ja keskikenttäpelaaja Teemu Jäntti ovat solmineet vuoden mittaisen pelaajasopimuksen. Sopimus sisältää kahden vuoden option.

Lue lisää
​Stenio jatkaa FC Lahdessa

​Stenio jatkaa FC Lahdessa

23-vuotias brassihyökkääjä Stenio on laittanut puumerkkinsä vuoden mittaiseen jatkosopimukseen.

Lue lisää
Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

FC Lahden Santeri Hostikka on valittu Veikkausliigan heinäkuun pelaajaksi. Kuukauden valmentajaksi on valittu FC Lahden päävalmentaja Toni Korkeakunnas.

Lue lisää
Marko Simonovski Lahteen

Marko Simonovski Lahteen

FC Lahti on solminut sopimuksen 25-vuotiaan makedonialaisen hyökkääjän Marko Simonovskin kanssa.

Lue lisää
Pavel Osipovin kausi ohi

Pavel Osipovin kausi ohi

FC Lahden venäläisvahvistuksen Pavel Osipovin paha polvivamma pitää miehen sivussa koko Veikkausliigakauden ajan.

Lue lisää
Aleksandr Vasjutin lainasopimuksella FC Lahteen

Aleksandr Vasjutin lainasopimuksella FC Lahteen

FC Lahti ja maalivahti Aleksandr Vasjutin ovat allekirjoittaneet kauden 2017 loppuun ulottuvan lainasopimuksen. 21-vuotias venäläisvahti saapuu mastokaupunkiin yhteistyöseurasta Zenit Pietarista.

Lue lisää