PoPa tarjosi sarjanousijalle löylyt

PoPa tarjosi sarjanousijalle löylyt

FC PoPa pyöritteli helpon voiton jalkapallon Kakkosen sunnuntai-illan kamppailussa Porin Stadionilla, kun sarjanousija FJK nöyrtyi uskomattomin 9-0 -lukemin.

Heti alkuvihellyksestä  näki, mikä tulee olemaan pelin juoni, PoPa teki mitä tahtoi ja vastustaja vikisi. Kymmenen minuutin jälkeen peli oli 3-0 ja voittajasta ei ollut mitään epäselvyyttä. Jos alkaisi selittämään jokaisen maalin syntymistä yksityiskohtaisesti niin raportista tulisi itseään toistavaa, joten tänään raportti on lyhyt ja ytimekäs.

Ensimmäinen puoliajan maalit: 1-0 Tom Melarti, 2-0 Samu-Petteri Mäkelä, 3-0 Samu-Petteri Mäkelä, 4-0 Tom Melarti, 5-0 Samu-Petteri Mäkelä ja 6-0 Jarkko Reinikka. Kuten lukemista voi päätellä niin PoPa oli jokaisella osa-alueella paljon parempi.

Toinen puoliaika alkoi rauhallisemmin ja puoliajan ensimmäinen maali näki päivänvalon vasta 62 peliminuutilla, maalarina toimi Samu-Petteri Mäkelä. 8-0 oli Antti Sumialan käsialaa ja viimeisen maalin iski vielä Jarkko Reinikka. Näin peli päättyi PoPan murskaavaan 9-0 voittoon.

PoPan seuraava ottelu on ensi sunnuntaina, kun Turussa vastaan asettuu ÅIFK.