Jazz kaatoi Salaman

FC Jazz Juniorit nousi perjantaina jalkapallon Satakunnan Kolmosen kärkipaikalle. Jazz nuiji Musan Salaman lukemin 4-2 (2-1) Herralahden kentällä täyden katsomon edessä käydyssä kamppailussa.

Kotijoukkue oli erityisen vahva erikoistilanteissa. Jussi Rantala puski punapaidat 1-0 –johtoon komean kulmapotkukuvion päätteeksi.

Ottelun toisesta kulmapotkusta onnistui Ville Kuusinen. Hän niittasi pallon rauhallisesti verkkoon ja lukemat olivat 2-0.

MuSa sai kavennuksen aivan ensimmäisen puoliajan lopussa, kun Tatu Mäkelä onnistui rangaistuspotkusta.

Tauon jälkeen kotijoukkue lisäsi jälleen kierroksia. Joao Gaetti puski komeasti Jesse Junnilan lähettämän vapaapotkun ohi Salaman maalivahti Joni Kuusiston, ja kotijoukkueella oli jälleen kahden maalin johto.

Ville Santanen toi MuSan vielä maalin päähän, mutta Jazz ei taipunut. Kari-Pekka Koivunen rynnisti laidalta karkuun ja nosti kauniisti pallon yli vastaan rynnänneen Kuusiston.

- Nyt on hyvät fiilikset, mutta ei tämä anna aihetta suuremmin juhlia, koska kausi on pahasti kesken. Mutta uskoa omaan tekemiseen saimme taas rutkasti, FC Jazz -j:n vastuuvalmentaja Mikko Mannila totesi pelin tauottua.

Satakunnan Kolmosen loppukahinat ovat hyvin jännittävät, sillä Jazzin ja MuSan välillä on vain yhden pisteen ero.

Joukkueet kohtaavat toisensa vielä sarjan päätöskierroksella lauantaina 20. syyskuuta Musassa. Sitä ennen molemmat pelaavat vielä viikkopelit - FC Jazz-j kohtaa Toejoen Veikot kotonaan tiistaina (16.9.), Salama käväisee samana päivänä Ruosniemessä Visan vieraana.

FC Jazz -j:n tiedotteesta / UrheiluPori.com