Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Yseille voitto Ylihärmää vastaan

 

Yseille voitto Ylihärmää vastaan


Ysien kapteeni Salla Risku voittaa hutunkeiton, ja kotijoukkue aloittaa ottelun ensimmäisen jakson sisävuorolla.
Heti ensimmäisen aloittavalla jokeripaidassa pelaava Hanni-Mari Ruuskanen lyö kovaa kolmosluukkuun ja Piia Pulkkinen tuo Ysien avausjuoksun. Myöhemmin samalla vuorolla Sanni Rehunen lyö kumuran lyönnin kolmoskopparin eteen ja Essi Pehrman tuo tilanteeksi 2-0.
Ylihärmä ei omalla sisävuorollaan saa omaa avausta juoksutiliinsä aikaiseksi.
Toisen aloittavalla vuorolla Ysit suorittavat vaihdoksen: numerolla neljä pelaava Elisa Järvenpää siirtyy jokeripaitaan, ja hänen tilalleen yhdeksikköön siirtyy Linda Taskula.
Tämän vuoron aikana Sonja Koskinen yllättää vierailijan kakkoskopparin lyöden pallon tämän yli: 3-0 juoksun tuo ensin Hanne Parviainen ja Koskinen itse kiertää kunnarin, tilanne 4-0. Samassa vuorossa vielä Kati Nykänen puhkaisee Ylihärmän kakkosrajan, ja Sonja Koskinen tuo tilanteeksi 5-0.
Kolmannen aloittavalla vuorollaan Ysit jatkaa juoksutilinsä kasvattamista: yhden palon ajolähdössä Hanni-Mari Ruuskasen ollessa lyöntipaikalla Ylihärmän lukkari syöttää kaksi väärää ja tarjoilee näin Yseille vapaataipaleen turvin juoksun, tilanne 6-0.
Neljännen aloittavallaan jokeripaidasta yhdeksikköön vaihtanut Linda Taskula lyö kovaa kolmosjatkeelle ja Iina Lehkonen tuo 7-0. Samassa vuorossa kahden palon ajolähdössä Sanni Rehunen kotiuttaa Piia Pulkkisen upealla koukullaan, tilanne 8-0. Ajolähtö jatkuu, Kati Nykänen lyö keskelle väliin kotiuttaen Linda Taskulan, tilanne 9-0.
Neljännen tasoittavallaan Ylihärmä saa aikaan kavennuksen, ensin tilanteeseen 9-1 ja myöhemmin yllättämällä Ysien kakkospuolen tilanteeksi 9-2, mutta enempää juoksuja se ei kuitenkaan aikaiseksi saa, ja Ysit voittaa ottelun ensimmäisen jakson.

Toisen jakson ensimmäisellä aloittavallaan Ylihärmä lyö kolmoskulmasta läpi tehden näin toisen jakson avausjuoksun, 0-1. Ensimmäisen tasoittavallaan Ysit vastaa haasteeseen: yhden palon ajolähdössä Sonja Koskinen lyö ja Iina Lehkonen tuo tilanteeksi 1-1.
Toisen tasoittavalla palottomassa ajolähdössä Linda Taskula kotiuttaa Iina Lehkosen loistavalla ykköskoukullaan, tilanne 2-1.
Kolmannen aloittavallaan Ylihärmä tasoittaa tilannetta ensin 2-2, ja samassa vuorossa edelleen vielä tilanteeseen 2-3.
Kolmannen tasoittavallaan kahden palon ajossa Hanni-Mari Ruuskanen lyö ja Hanne Parviainen tuo tilanteeksi 3-3. Ajolähtö jatkuu, ja sitä purkamaan astuu Linda Taskula, joka onnistuneesti kotiuttaa jälleen Iina Lehkosen, tilanne 3-4. Myöhemmin samassa vuorossa jälleen kahden palon ajossa Viivi Kainlauri lyö taakse väliin ja kotiuttaa näin Sonja Koskisen, tilanne 5-3. Ylihärmä ei Ysien haasteeseen pysty vastaamaan, näin ollen Ysit voittaa ottelun lukemin 2-0.

Pelissä esiin nousi erityisesti jokeripaidasta Elisa Järvenpään tilalle numeroksi neljä vaihtanut Linda Taskula, joka hoiti tehtävänsä erinomaisesti sekä sisällä että ulkona, ja nappasi ottelun ykköspalkinnon.

Pelinjohtaja Jukka Mäkinen oli tyytyväinen illan esitykseen.

-Ensimmäinen jakso oli hienoa peliä, silloin pelin ilme oli erittäin hyvä. Toinen jakso oli vähän vaikeampi, ja me väen vängällä väännettiin ne juoksut ja näin käännettiin peli meidän eduksi. Vaihdos suoritettiin, koska Elisalla oli tänään jonkinlaista huonovointisuutta, ja ei puolikuntoisena kannata missään nimessä pakolla vääntää. Otettiin sitten Linda kehiin, joka oli tänään aivan loistava.

PesäYsien tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Lappeenrannan Pesä Ysit - logo

Pesä Ysit - 2012 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012

Ottelut kaudella 2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutLinnea Laatikainen jatkaa Ysien riveissä

Linnea Laatikainen jatkaa Ysien riveissä

Viime kaudella kesken kauden joukkueeseen liittynyt Linnea Laatikainen palaa Lappeenrantaan tulevaksi kaudeksi.

Lue lisää
Väliinjättösääntö laajenee pesäpallossa alkavalle kaudelle

Väliinjättösääntö laajenee pesäpallossa alkavalle kaudelle

Pesäpalloliiton johtokunnan elokuussa 2019 tekemällä päätöksellä lyöntivuoroja koskevat pelisäännöt uudistuvat alkavalle kaudelle Superpesiksessä ja Ykköspesiksessä.

Lue lisää
Pesäpalloliitto ohjeisti korona-ajan käytännöistä

Pesäpalloliitto ohjeisti korona-ajan käytännöistä

Kansallispelimme liki 100-vuotisen historian ajan pesäpallo-ottelu on aloitettu hutunkeitolla.

Lue lisää
Pesäpallon otteluohjelmat julki - naisten Superpesiksen kausi käyntiin kuumilla paikallisotteluilla

Pesäpallon otteluohjelmat julki - naisten Superpesiksen kausi käyntiin kuumilla paikallisotteluilla

Naisten Superpesiksessä palataan tositoimiin ensimmäisenä kotimaisena palloilusarjana koronaviruspandemian aiheuttaman poikkeustilan jälkeen. Avauskierroksella nähdään neljä huippuottelua perjantaina 12.6.

Lue lisää
Miesten Superpesis vauhtiin 2.7. alkaen - 14 joukkuetta tavoittelee Suomen mestaruutta

Miesten Superpesis vauhtiin 2.7. alkaen - 14 joukkuetta tavoittelee Suomen mestaruutta

Nyt se on varmaa. Kaikki 14 joukkuetta ovat mukana, kun miesten superpesiskausi käynnistyy 2. heinäkuuta. Panoksena on 97. Suomen mestaruus miesten pääsarjapesäpallon historiassa. Ainoastaan sotavuosina 1941 ja 1944 sarja on jäänyt pelaamatta.

Lue lisää
Naisten superpesiskausi käyntiin 12. kesäkuuta

Naisten superpesiskausi käyntiin 12. kesäkuuta

Pesäpallokausi 2020 on pääsemässä vahvasti vauhtiin kesäkuun toisella viikolla. Naisten Superpesiksessä otteluohjelmaan on merkitty ensimmäiset ottelut perjantaille 12. kesäkuuta.

Lue lisää