Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

NST:n kapteenisto nimetty

 

NST:n kapteenisto nimetty


Hyökkääjä Tuomas Arponen on NST:n miesten liigajoukkueen kapteeni kaudella 2012-2013. Joukkueen pelaajisto ja valmennus valitsivat kapteeniston viikonlopun Tampereen harjoituspelien yhteydessä. Arponen, 26, aloittaa kolmannen kautensa NST:n liigajoukkueessa ja on pelannut yhteensä 133 liigaottelua NST:n ja Josban riveissä. Arponen on aiemmin liigaurallaan toiminut niin NST:n kuin Josbankin varakapteenina sekä mm. NST:n A-nuorten SM-kultaa 2004 ja hopeaa 2006 voittaneiden joukkueiden kapteenina. Arponen tunnetaan liigakentillä periksiantamattomasta asenteestaan ja kovasta taistelutahdostaan.
 
Joukkueen varakapteeneiksi nimettiin puolustajat Aki Seppälä, 33 ja Iikka
Voutilainen, 26. Seppälä tekee paluun liigakaukaloihin muutaman vuoden tauon jälkeen ja on toiminut aiemmin useaan otteeseen NST:n miesten kapteenina. Tulevalla kaudella Seppälällä on mahdollisuus saavuttaa 300 runkosarjaottelun rajapyykki. Syksyllä 1998 ensimmäiset liigapelinsä pelannut neljän SM-mitalin Seppälä on kokemuksellaan joukkueen selkäranka. Esimerkiksi joukkuetoveri Juho Kaila täytti syksyllä 1998 kolme vuotta ja 14 muuta 1990-luvulla syntynyttä vasta aloittelivat urheilutaipalettaan 14 vuotta sitten. Voutilainen siirtyi NST:n väreihin Josbasta, jonka kapteenina hän viime kaudella toimi. Esimerkillisenä harjoittelijana Voutilainen luo joukkueeseen urheilullisuutta ja kannustaa joukkuetovereita parempiin
suorituksiin.

NST:n tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Salibandyseura NST-Lappeenranta ry - logo

NST - 2012-2013 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012-2013

Ottelut kaudella 2012-2013

Seuran tiedot - Seuran kotisivutAntti Suoraniemi SaiPaan

Antti Suoraniemi SaiPaan

Hämeenlinnasta lähtöisin oleva Antti Suoraniemi siirtyy SaiPaan vuoden mittaisella sopimuksella.

Lue lisää
SaiPalle kaksi sopimusta

SaiPalle kaksi sopimusta

Lappeenrantalaisjoukkueen takalinjoilla jatkavat Mika Hietamäki ja Santeri Niemeläinen.

Lue lisää
Sveitsiläispuolustaja siirtyy SaiPaan

Sveitsiläispuolustaja siirtyy SaiPaan

SaiPa on tehnyt yksivuotisen sopimuksen sveitsiläinen Fabian Steigerin kanssa. Steiger on joukkueen vahvuudessa heti elokuun alusta lähtien.

Lue lisää
SaiPa solmi kaksi jatkosopimusta

SaiPa solmi kaksi jatkosopimusta

Emma Kaila ja Saana Karilahti ovat kirjoittaneet vuoden mittaiset sopimukset SaiPa Salibandyn kanssa. Molemmat pelasivat viime kauden NST:n riveissä.

Lue lisää
Venäjän maajoukkuepelaaja SaiPa-paitaan

Venäjän maajoukkuepelaaja SaiPa-paitaan

SaiPa on solminut sopimuksen viime kaudella PoNoVoa edustaneen ja Venäjän maajoukkueessa esiintyvän Aleksandr Avtushenkon kanssa.

Lue lisää
Möykkyset SaiPan riveihin

Möykkyset SaiPan riveihin

Oskari Möykkynen ja Onni Möykkynen, jatkavat uraansa SaiPa Salibandyn riveissä.

Lue lisää