Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

NST:n naiset uuteen kauteen uusin kujein

 

NST:n naiset uuteen kauteen uusin kujein


Lappeenrannan NST:n naisten liigajoukkue lähtee alkavaan kauteen uusin kujein. Vanhoja pelaajia on väistynyt tieltä ja vastuuta on jakamassa tiukka nippu nuoria, omista junnuista nostettuja pelaajia. Myös valmennuksen osalta pakka on uusi ja korkkaamaton liigatasolla, joten alkavaan kauteen lähdetään tuoreella innolla.

Valmennusryhmässä tapahtui muutoksia kesällä, kun Petri Heino ja Lasse Kurronen tekivät tilaa uudelle valmennustriolle. Tulevalla kaudella fläppitaulun takana nähdään kuitenkin vanhoja kasvoja uusilla paikoilla; pitkät pelaajaurat NST:ssä tehneet Anna Tuovinen ja Ville Kuusela sekä tyttöjunioreita NST:ssä aiemmin valmentanut Olli Englund jakavat valmennusvastuuta kaudella 2012-2013.

Viime vuoden pronssijoukkueesta löytyy sekä lopettaneita, että muihin joukkueisiin siirtyviä pelaajia.  Yksi merkittävistä muutoksista on joukkueen monivuotisen kapteenin Heli Suoreijuksen päätös tossujen naulauksesta. Merkittävä määrä liigaotteluita siirtyy historian lehdille myös Marika Kylliäisen, Aino Jokelan ja Hanna Monton liigaurien päättymisen myötä. Runkosarjaotteluita näille neljälle naiselle ehti kertymään yhteensä 534, joten paljon kokemusta siirtyy katsomon puolelle näiden päätösten johdosta.

Kuumimmat siirtouutiset NST:n osalta löytyvät edellisvuoden tyyliin lähtöpuolelta, kun tempauksistaan tunnettu Juuli Hakkarainen kääntää kelkkansa kohti Sveitsiä ja liittyy Zug Unitedin joukkueeseen. Sama kohdemaa on maalivahti Tiltu Siltasella, joka suuntaa Tiia Ukkosen pelikaveriksi Piranha Churiin. Puolustaja Inka Lampinen muuttaa opiskeluiden tiimoilla Hollantiin, mutta vaihto-oppilaspesti kestää vain helmikuulle ja näin ollen Inka nähdään urheilutalolla tärkeimpien pelien alkaessa.

Tuoretta jalkaa löytyy tulopuolella. NST Futuren joukkueessa edelliskaudella pelanneet Annika Kukkonen, Milla Korhonen, Anette Sydänmaa ja Roosa Nikku on nostettu Naisten joukkueen listoille. Vuoden Sveitsissä huilannut NST:n oma kasvatti Veera Pietikäinen tekee myös paluun naisten rinkiin. Lahden S-bandystä on puolestaan värvätty Anu Raatevaara sekä maalivahti Melissa Kotiaho, jotka ikänsä puolesta mahtuvat pelaamaan myös Futuren joukkueessa. Kotiaho torjuu Anni-Maija Seppäsen aisaparina kakkosmaalivahtina liigapeleissä.

Tutuissa pelaajissa kokemukseltaan, ei niinkään iältään, vanhoja vastuunkantajia riittää.  Anni Töllikkö tekee vuodesta toiseen takuuvarman tasaista jälkeä ja on tänäkin vuonna kantavassa roolissa.  Entistä vahvempaa esiinmarssia voidaan odottaa myös Anu Forbackilta, Sikke Korhoselta, Jaana Lirkiltä, Maria Utilta sekä Sofia Lassilalta.

Nakkien ryhmässä harjoittelevat myös juniorit Henna Mälkiäinen, Jenni Lehti ja Lilja Penttinen, myös Heidi Härkönen kuuluu harjoitusvahvuuteen. Joukkueenjohdossa vastuuta kantavat Tuija Huotinen, Marjaana Mäntykivi, Terhi Heinonen sekä pienempään rooliin jättäytynyt Maria Esala. Huoltotiimi jatkaa raudanlujan ammattilaisen Joni Ukkosen johdolla lähes entisellä kokoonpanolla.

NST:n tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Salibandyseura NST-Lappeenranta ry - logo

NST - 2012-2013 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012-2013

Ottelut kaudella 2012-2013

Seuran tiedot - Seuran kotisivutJari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää
NST:n miesten joukkueeseen kaksi uutta kasvoa - Miika Turunen vaihtaa maisemaa

NST:n miesten joukkueeseen kaksi uutta kasvoa - Miika Turunen vaihtaa maisemaa

NST:n miesten pelaajistoon lisättiin tällä viikolla jo konkarivahti Jarkko Monthan, mutta tämän viikkoiset sopimusuutiset eivät jääneet siihen.

Lue lisää
Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Salibandyn tammikuun pelaajat ovat Salibandyliigassa Happeen hyökkääjä Veli-Matti Hynynen, Naisten Salibandyliigassa Classicin maalivahti Kreeta Lakkala ja Divarissa Steelersin hyökkääjä Ville Lastikka.

Lue lisää
Nokian vuoro yllättää jumbopaikalta - samalla Johansson kaikkien aikojen pistekakkoseksi

Nokian vuoro yllättää jumbopaikalta - samalla Johansson kaikkien aikojen pistekakkoseksi

Salibandyliigassa nähtiin maanantaina melkoinen yllätys kun jumbo Nokian KrP yllätti kotonaan sarjakakkonen Happeen 7-4 ja nousi pois suoran putoajan paikalta.

Lue lisää
SalBa teki salibandyhistoriaa - häntäpään asetelma keikahti

SalBa teki salibandyhistoriaa - häntäpään asetelma keikahti

Rauman SalBa teki tänään Salibandyliigan historiaa ottamalla kaikkien aikojen ensimmäisen vierasvoittonsa pääsarjassa.

Lue lisää
Oilers Espoon herra, Viikingit hurjasteli 15 maalia

Oilers Espoon herra, Viikingit hurjasteli 15 maalia

Oilers on Espoon ykkönen salibandyssa. Ensimmäisenkin kaupungin paikallisottelun syksyllä vienyt Oilers löi tänään paikalliskilpailija Westend Indiansin sen kotiluolassa Otahallissa 8-2.

Lue lisää