Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Stefano Giliati jatkaa SaiPassa kauden loppuun

 

Stefano Giliati jatkaa SaiPassa kauden loppuun


SaiPa on solminut kuukauden koeajalla olleen Stefano Giliatin kanssa loppukauden kattavan sopimuksen. Sopimus pitää sisällään myös seuran option kaudesta 2013-2014.

Giliati on pelannut kaikki kuusi SaiPan harjoituspeliä ja kerännyt niissä tehopisteet 2+3=5. Pistesaldo riittää Anssi Löfmanin (4+4=8) jälkeen sisäisen pistepörssin toiselle sijalle.

Giliati on pelannut urallaan myös ECHL:ssä sekä AHL:ssä. Viime kauden hän pelasi Italiassa Bolzanossa. Kanadalaisella laitahyökkääjällä on myös Italian kansalaisuus.

- Meillä oli tarpeeksi pitkä aika katsoa kaverin työskentelyä niin treeneissä kuin peleissä. Näemme hänessä potentiaalia ja se on ratkaisun päällimmäinen syy, SaiPan urheilujohtaja Antti Tuomenoksa kommentoi.

- Giliati on sopeutunut joukkueen ilmapiiriin hyvin ja saanut myös tulosta aikaiseksi, vaikka häntä on kokeiltu monessa eri ketjussa ja roolissa.

SaiPan tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Saimaan Pallo - logo

SaiPa - 2012-2013 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012-2013

Ottelut kaudella 2012-2013

Seuran tiedot - Seuran kotisivutHyökkääjä Peter Quenneville SaiPaan

Hyökkääjä Peter Quenneville SaiPaan

​SaiPa on tehnyt kautta 2017-2018 koskevan sopimuksen kanadalaisen hyökkääjän Peter Quennevillen kanssa. Sopimukseen sisältyy joulutaukoon kestävä try-out -jakso.

Lue lisää
Roy Radke jatkaa SaiPassa

Roy Radke jatkaa SaiPassa

Yhdysvaltalaishyökkääjä Roy Radke jatkaa SaiPassa kauden loppuun.

Lue lisää
Cody Kunyk SaiPaan

Cody Kunyk SaiPaan

SaiPa on tehnyt kautta 2017-2018 koskevan sopimuksen vasen käsi alhaalla pelaavan keskushyökkääjä Cody Kunykin kanssa.

Lue lisää
Roy Radke SaiPaan

Roy Radke SaiPaan

SaiPa on tehnyt kauden 2017-2018 kattavan sopimuksen 20-vuotiaan yhdysvaltalaisen hyökkääjän Roy Radken kanssa. Sopimus sisältää koejakson.

Lue lisää
SaiPa ja Ketterä jatkavat yhteistyötä

SaiPa ja Ketterä jatkavat yhteistyötä

Ketterä ja SaiPa ovat sopineet kautta 2017-2018 koskevan yhteistyö- ja pelaajaliikennesopimuksen. Ketterän Mestikseen nousun myötä yhteistyölle avautuu kokonaan uusia mahdollisuuksia.

Lue lisää
Bastien Maïa SaiPaan

Bastien Maïa SaiPaan

SaiPa on tehnyt 1+1 (seuran optio) kauden sopimuksen 20-vuotiaan ranskalaisen Bastien Maïan kanssa.

Lue lisää