Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

NST:n miehillä viikonloppuna kotiturnaus

 

NST:n miehillä viikonloppuna kotiturnaus


Joukkueiden valmistautuminen kohti kauden 2012-2013 Salibandyliigaa alkaa olla loppusuoralla. Kolmen viikon päästä (21.9.) pelataan jo sarjapisteistä. NST aloitti harjoitusottelut toissa viikolla Tampereella kolmella ottelulla. Tulevana viikonloppuna Lappeenrannan urheilutalolla nähdään kotijoukkueen lisäksi Loviisan Tor ja Joensuun Josba.

NST pelaa perjantaina klo 18.30 alkaen Loviisaa vastaan. Loviisa on vahvistunut viime kaudesta huimasti. Penkin taakse tuli uusvanha Ray Backman Classicista ja kenttäpelaajistoon kenties koko kesän kovin siirto oli Juha Kivilehdon tulo Ruotsista. Kokeneen rungon jatko Peik Salmisen ja Joni Niirasen johdolla tietää Loviisaan kovia odotuksia ensi kauden suhteen.

Sunnuntaina klo 16.00 urheilutalolla harjoitellaan Karjalan herruudesta. Josba tulee myös uusvanhan kapteeninsa Otto Moilasen johdolla Lappeenrantaan jälleen vahvasti uudistuneena. Pelaajia lähti, mutta Moilasen ja Petri Väänäsen paluu sekä NST:stä siirtyneiden Joonas Puhakan, Tatu Könösen sekä Erästä pohjoiskarjalaistuvan Jiri Tikkasen myötä playoff-paikka lienee tavoitteena. Valmennuksesta vastaa myös lappeenrantalaisille tuttu mies Ville Hämäläinen.

NST:n ja Josban kohtaamiset ovat olleet viime vuosina värikkäitä ja tasaisia kamppailuja. Voitot ovat menneet melkolailla ristiin kauden kohtaamisissa. Nyt haetaan tiukasti asetelmia jo sarjakauden alkuun, sillä joukkueet kohtaavat 21.9. Lappeenrannan urheilutalolla.

Tiistai-iltana NST pääsi jopa harjoittelemaan kotiareenallaan urheilutalolla, ja vieläpä liigapeleistä tutulle matolle. Tulevan kauden treeniolosuhteisiin on saatu parannusta ja viikottainen urheilutaloharjoitus täydentää jo viime kaudelta tuttua harjoittelua Etelä-Karjalan liikuntakeskuksen hieman liigamatosta poikkeavalla alustalla.

Joukkuetta ei ole vielä kertaakaan saatu samaan tilaan yhtä aikaa eikä koko ryhmä ole paikalla tulevanakaan viikonloppuna. Molemmista viikonlopun otteluista puuttuvat ainakin Julle Sumen ja polveaan jälleen loukannut Jarkko Nurmela. Kaikki miehet ovat jo kuitenkin kaupunkiin rantautuneet ja viisikkotason harjoitteita sekä alustavia kentälliskoostumuksia pähkäillään treeni treeniltä.

31.8.-2.9. Lappeenrannan urheilutalolla
pe 31.8. 18.30 NST - Loviisan Tor / Liput 4€
la 1.9. 16.00 Loviisan Tor - Josba / Vapaa pääsy
su 2.9. 16.00 NST - Josba / Liput 4€

NST:n tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Salibandyseura NST-Lappeenranta ry - logo

NST - 2012-2013 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012-2013

Ottelut kaudella 2012-2013

Seuran tiedot - Seuran kotisivutAntti Suoraniemi SaiPaan

Antti Suoraniemi SaiPaan

Hämeenlinnasta lähtöisin oleva Antti Suoraniemi siirtyy SaiPaan vuoden mittaisella sopimuksella.

Lue lisää
SaiPalle kaksi sopimusta

SaiPalle kaksi sopimusta

Lappeenrantalaisjoukkueen takalinjoilla jatkavat Mika Hietamäki ja Santeri Niemeläinen.

Lue lisää
Sveitsiläispuolustaja siirtyy SaiPaan

Sveitsiläispuolustaja siirtyy SaiPaan

SaiPa on tehnyt yksivuotisen sopimuksen sveitsiläinen Fabian Steigerin kanssa. Steiger on joukkueen vahvuudessa heti elokuun alusta lähtien.

Lue lisää
SaiPa solmi kaksi jatkosopimusta

SaiPa solmi kaksi jatkosopimusta

Emma Kaila ja Saana Karilahti ovat kirjoittaneet vuoden mittaiset sopimukset SaiPa Salibandyn kanssa. Molemmat pelasivat viime kauden NST:n riveissä.

Lue lisää
Venäjän maajoukkuepelaaja SaiPa-paitaan

Venäjän maajoukkuepelaaja SaiPa-paitaan

SaiPa on solminut sopimuksen viime kaudella PoNoVoa edustaneen ja Venäjän maajoukkueessa esiintyvän Aleksandr Avtushenkon kanssa.

Lue lisää
Möykkyset SaiPan riveihin

Möykkyset SaiPan riveihin

Oskari Möykkynen ja Onni Möykkynen, jatkavat uraansa SaiPa Salibandyn riveissä.

Lue lisää