Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Lappeenrannassa viikonloppuna frisbeegolfkilpailu

 

Lappeenrannassa viikonloppuna frisbeegolfkilpailu


Lappeenranta Open 2012 -frisbeegolfkilpailu 1.-2.9.2012

1.-2.9.2012 pelataan Lappeenrannan linnoituksen valleilla Etelä-Karjalan suurin vuosittainen frisbeegolf -kilpailu, Lappeenranta Open. Willimiehen Disc Golf ry järjestää kaksipäiväiseksi laajentuneen kilpailun toista kertaa. Kilpailussa pelataan kolmessa, avoimessa, naisten sekä juniorien (alle 18 -vuotiaat) sarjassa. Kilpailuun on ennakkoilmoittautunut yhteensä 40 pelaajaa. Tapahtuma on yleisölle maksuton.

Kilpailua varten seura on suunnitellut molemmille päiville uniikit 9-väyläiset radat. Kummankin päivän rata kierretään kahdesti ja voittajan ratkaisee 36 -väylän yhteistulos.

Frisbeegolf on maailmalla ja Suomessa yksi nopeimmin kasvavista urheilulajeista. Lajin harrastajia on Suomessa n. 35 000 ja laji soveltuu kaiken ikäisille. Lajin suosioon vaikuttaa harrastuksen edullisuus ja sopivuus koko perheelle.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle