Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Jaakko Rissanen SaiPaan

 

Jaakko Rissanen SaiPaan


SaiPa on solminut kahden vuoden sopimuksen hyökkääjä Jaakko Rissasen kanssa. Hän siirtyy Lappeenrantaan KalPasta.

22-vuotias Rissanen on pelannut SM-liigassa 97 ottelua tehopistein 15+15=30. Keskushyökkääjä on kuulunut alkukauden kasvattajaseuransa KalPan ryhmään.

- Perusajatus on se, ettei Rissanen tule paikkaamaan loukkaantuneita, vaan vahvistamaan meitä kahden vuoden sopimuksella. Hän tuo meille hyökkäyspäähän lisää vaihtoehtoja ja pystyy pelaamaan niin yli- kuin alivoimaa. Rissanen on monipuolinen pelaaja ja pystyy pelaamaan niin keskellä kuin laidassa, SaiPan urheilujohtaja Antti Tuomenoksa kommentoi.

- Olimme aloitteellisia tässä siirrossa. Hänellä oli KalPan kanssa sopimus, joka purettiin hyvässä yhteisymmärryksessä seurojen kesken.

SaiPalta puuttuvat tänään viimeisestä harjoituspelistä Jukureita vastaan kokoonpanosta pitkäaikaistoipilaat Mark Lee, Samuli Piipponen, Joni Suutari ja Ville Hämäläinen. Lisäksi uutena loukkaantuneiden listalle on joutunut hyökkääjä Tomi Leivo, joka toipuu yläraajavammasta noin kolme viikkoa.

Vastaavasti kapteeni Ville Koho on toipunut pelikuntoon, mutta aloittaa kautensa SM-liigan avauskierroksella 13.9.2012 Kärppiä vastaan.

Pelikuntoisista Jukurit-ottelun jättävät väliin Kohon lisäksi Jesse Mankinen, Anssi Löfman, Olavi Vauhkonen, Jani Nieminen, Jaakko Rissanen ja Kalle Maalahti.

SaiPan tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Saimaan Pallo - logo

SaiPa - 2012-2013 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012-2013

Ottelut kaudella 2012-2013

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Robin Salo SaiPan puolustukseen

Robin Salo SaiPan puolustukseen

SaiPa on tehnyt Robin Salon kanssa kevääseen 2020 kestävän sopimuksen. Neljä edellistä kautta Vaasan Sportia edustanut Salo teki viime kaudella 43 ottelussa tehot 0+5=5.

Lue lisää
Vladimir Denisov SaiPaan

Vladimir Denisov SaiPaan

SaiPa on tehnyt kuluvan kauden loppuun kestävän sopimuksen Valko-Venäjän maajoukkuepuolustaja Vladimir Denisovin kanssa.

Lue lisää
Curtis Hamilton palaa SaiPaan

Curtis Hamilton palaa SaiPaan

Kanadalaishyökkääjä Curtis Hamilton on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen SaiPan kanssa.

Lue lisää
Hyökkääjä Peter Quenneville SaiPaan

Hyökkääjä Peter Quenneville SaiPaan

​SaiPa on tehnyt kautta 2017-2018 koskevan sopimuksen kanadalaisen hyökkääjän Peter Quennevillen kanssa. Sopimukseen sisältyy joulutaukoon kestävä try-out -jakso.

Lue lisää
Roy Radke jatkaa SaiPassa

Roy Radke jatkaa SaiPassa

Yhdysvaltalaishyökkääjä Roy Radke jatkaa SaiPassa kauden loppuun.

Lue lisää
Cody Kunyk SaiPaan

Cody Kunyk SaiPaan

SaiPa on tehnyt kautta 2017-2018 koskevan sopimuksen vasen käsi alhaalla pelaavan keskushyökkääjä Cody Kunykin kanssa.

Lue lisää