Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Jaakko Rissanen SaiPaan

 

Jaakko Rissanen SaiPaan


SaiPa on solminut kahden vuoden sopimuksen hyökkääjä Jaakko Rissasen kanssa. Hän siirtyy Lappeenrantaan KalPasta.

22-vuotias Rissanen on pelannut SM-liigassa 97 ottelua tehopistein 15+15=30. Keskushyökkääjä on kuulunut alkukauden kasvattajaseuransa KalPan ryhmään.

- Perusajatus on se, ettei Rissanen tule paikkaamaan loukkaantuneita, vaan vahvistamaan meitä kahden vuoden sopimuksella. Hän tuo meille hyökkäyspäähän lisää vaihtoehtoja ja pystyy pelaamaan niin yli- kuin alivoimaa. Rissanen on monipuolinen pelaaja ja pystyy pelaamaan niin keskellä kuin laidassa, SaiPan urheilujohtaja Antti Tuomenoksa kommentoi.

- Olimme aloitteellisia tässä siirrossa. Hänellä oli KalPan kanssa sopimus, joka purettiin hyvässä yhteisymmärryksessä seurojen kesken.

SaiPalta puuttuvat tänään viimeisestä harjoituspelistä Jukureita vastaan kokoonpanosta pitkäaikaistoipilaat Mark Lee, Samuli Piipponen, Joni Suutari ja Ville Hämäläinen. Lisäksi uutena loukkaantuneiden listalle on joutunut hyökkääjä Tomi Leivo, joka toipuu yläraajavammasta noin kolme viikkoa.

Vastaavasti kapteeni Ville Koho on toipunut pelikuntoon, mutta aloittaa kautensa SM-liigan avauskierroksella 13.9.2012 Kärppiä vastaan.

Pelikuntoisista Jukurit-ottelun jättävät väliin Kohon lisäksi Jesse Mankinen, Anssi Löfman, Olavi Vauhkonen, Jani Nieminen, Jaakko Rissanen ja Kalle Maalahti.

SaiPan tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Saimaan Pallo - logo

SaiPa - 2012-2013 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012-2013

Ottelut kaudella 2012-2013

Seuran tiedot - Seuran kotisivutMaalivahti Jan Lukasin sopimus on purettu - Henri Kiviaho SaiPaan

Maalivahti Jan Lukasin sopimus on purettu - Henri Kiviaho SaiPaan

SaiPa ja maalivahti Jan Lukas ovat purkaneet sopimuksensa yhteisymmärryksessä. Jan Lukas liittyi SaiPan joukkueeseen toukokuussa 2023.

Lue lisää
Urho Vaakanainen lainasopimuksella SaiPaan

Urho Vaakanainen lainasopimuksella SaiPaan

SaiPa saa tutun vahvistuksen puolustukseensa, kun Boston Bruinsin sopimuspelaaja Urho Vaakanainen liittyy joukkueeseen tiistaina.

Lue lisää
Niclas Westerholm täydentää SaiPan maalivahtiosaston

Niclas Westerholm täydentää SaiPan maalivahtiosaston

22-vuotias Maalivahti Niclas Westerholm jatkaa SaiPassa kaudella 2020-2021. SaiPan ja Westerholmin vuonna 2018 kirjattuun sopimukseen sisältyi tulevasta kaudesta optio, jonka SaiPa käytti keväällä. Sopimus astui voimaan, kun tulokassopimus Nashville Predatorsin kanssa purkautui.

Lue lisää
David Bernhardt jatkaa SaiPassa

David Bernhardt jatkaa SaiPassa

SaiPa ja 22-vuotias ruotsalaispuolustaja David Bernhardt ovat solmineet yhden kauden mittaisen jatkosopimuksen.

Lue lisää
Jarno Koskiranta tekee paluun SaiPaan

Jarno Koskiranta tekee paluun SaiPaan

33-vuotias keskushyökkääjä Jarno Koskiranta vahvistaa SaiPaa tulevat kolme kautta.

Lue lisää
Liiga-SaiPa Oy ja joukkue pääsivät sopuun palkkojen leikkauksesta

Liiga-SaiPa Oy ja joukkue pääsivät sopuun palkkojen leikkauksesta

Korona-kriisi tulee aiheuttamaan seuroille suuria tulonmenetyksiä, joihin SaiPa pyrkii kaikin mahdollisin keinoin sopeutumaan.

Lue lisää