Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

NST, Erä ja M-Team ottivat toisistaan mittaa harjoitusturnauksessa

 

NST, Erä ja M-Team ottivat toisistaan mittaa harjoitusturnauksessa


Sunnuntaina Lappeenrannassa pelatussa Etelä-Saimaa turnauksessa NST sai ensimmäisessä pelissä vastaansa ehkä jopa NST:tä suuremman nuorennusleikkauksen kokeneen Tapanilan Erän. NST veikin ottelun selvänumeroisesti 7 - 0 (3-0, 3-0, 1-0) Marianne Hannosen aloitettua maalinteon jo ajassa 1,56. Kaksi ensimmäistä erää olivat selvää NST:n hallintaa, mutta kolmannessa erässä NST:n pakka tuntui olevan ajoittain melko sekaisin ja Eräkin sai luotua muutamia vaarallisia tilanteita.

Ensimmäisen ottelun jälkeen NST ehti palautua vain puolisen tuntia, kun vastaan marssi Erää selvästi fyysisempi ja taitavampi M-Team. Ottelu oli huomattavasti aamupeliä tasaisempi ja päättyi varsinaisen peliajan jälkeen lukemiin 3 - 3 (2-1, 0-1, 1-1). Toisessa erässä NST:n pelissä alkoi näkyä väsymys, liike loppui ja henkilökohtaisia virheitä tuli enemmän. Tasatulokseen päättyneen ottelun jälkeen lauottiin vielä rangaistuslaukaukset, jossa Annika Kukkonen sinetöi NST:n voiton onnistuneella suorituksellaan.

Valmentaja Olli Englundin mukaan päivän teemana oli hakea sopivia parivaljakoita ja ketjukoostumuksia kohta alkavaa kautta ajatellen. Tiheä kentällisten muokkaaminen oli varmasti yksi syy ajoittain rikkonaiselta näyttäneeseen peliin, pelaajat joutuivat sopeutumaan nopeasti uusiin ketjukavereihin pitkin otteluita. Saatiin kuitenkin viitettä toimivista kokonaisuuksista tulevaa varten, sanoo valmentaja Anna Tuovinen. Valmentaja Ville Kuusela sen sijaan halusi nostaa muutaman pelaajan esille, vaikka kokonaisuutena olikin tyytyväinen koko porukan otteisiin. Marianne Hannonen näytti maalinteonmallia ja esiintyi muutenkin todella vahvasti läpi turnauksen. Lahden S-Bandystä siirtynyt nuori maalivahti Melissa Kotiaho torjui hienosti nollapelin ottelussa Erää vastaan ja omista junioreista mukaan nostettu Henna Mälkiäinen pelasi puolustuksessa ennakkoluulottomasti ja varmasti ensimmäiset ottelunsa liigaporukan mukana.

Turnauksen viimeisessä ottelussa M-Team voitti Erän numeroin 2-7 (1-2, 0-2, 1-3).

NST:n pistenaiset turnauksessa:
Marianne Hannonen 6 + 0
Elina Sinisalo 3 + 2
Anni Töllillö 0 + 2
Sikke Korhonen 0 + 2
Henna Mälkiäinen 1 + 0
Jaana Lirkki 0 + 1
Anette Sydänmaa 0 + 1

NST:n tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Salibandyseura NST-Lappeenranta ry - logo

NST - 2012-2013 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012-2013

Ottelut kaudella 2012-2013

Seuran tiedot - Seuran kotisivutAntti Suoraniemi SaiPaan

Antti Suoraniemi SaiPaan

Hämeenlinnasta lähtöisin oleva Antti Suoraniemi siirtyy SaiPaan vuoden mittaisella sopimuksella.

Lue lisää
SaiPalle kaksi sopimusta

SaiPalle kaksi sopimusta

Lappeenrantalaisjoukkueen takalinjoilla jatkavat Mika Hietamäki ja Santeri Niemeläinen.

Lue lisää
Sveitsiläispuolustaja siirtyy SaiPaan

Sveitsiläispuolustaja siirtyy SaiPaan

SaiPa on tehnyt yksivuotisen sopimuksen sveitsiläinen Fabian Steigerin kanssa. Steiger on joukkueen vahvuudessa heti elokuun alusta lähtien.

Lue lisää
SaiPa solmi kaksi jatkosopimusta

SaiPa solmi kaksi jatkosopimusta

Emma Kaila ja Saana Karilahti ovat kirjoittaneet vuoden mittaiset sopimukset SaiPa Salibandyn kanssa. Molemmat pelasivat viime kauden NST:n riveissä.

Lue lisää
Venäjän maajoukkuepelaaja SaiPa-paitaan

Venäjän maajoukkuepelaaja SaiPa-paitaan

SaiPa on solminut sopimuksen viime kaudella PoNoVoa edustaneen ja Venäjän maajoukkueessa esiintyvän Aleksandr Avtushenkon kanssa.

Lue lisää
Möykkyset SaiPan riveihin

Möykkyset SaiPan riveihin

Oskari Möykkynen ja Onni Möykkynen, jatkavat uraansa SaiPa Salibandyn riveissä.

Lue lisää