Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Arto Vainikainen jatkaa NST:ssä

 

Arto Vainikainen jatkaa NST:ssä


Kolme yötä sarjakauden alkuun ja NST:n miesten edustusjoukkue on saanut sinettinsä. Koko harjoituskauden ja harjoituspelit joukkueen mukana ollut Arto Vainikainen, 30 on tehnyt vuoden jatkosopimuksen. Vainikaisen myötä joukkueella on yhteensä 28 pelaajasopimusta (3 maalivahtia, 9 puolustajaa, 16 hyökkääjää).

Vainikainen on edustanut NST:tä vuodesta 2002 alkaen yhtä Josba-kautta (2010-2011) lukuunottamatta. Salibandyliigassa Vainikainen on pelannut kaikkiaan 184 runkosarjan ottelua tehopistein 130+70=200, joten kokemusta ja maalintekovoimaa tulee joukkueeseen rutkasti lisää.

Vainikainen on seuran kaikkien aikojen paras pistemies ja maalintekijä edustusjoukkueessa pelatut pelit yhteenlaskettuna. Viime kauden alun käynnistysvaikeuksien jälkeen Vainikainen merkkautti liigan runkosarjan 26 ottelussa tehopisteet 25+11=36 ollen joukkueen toiseksi tehokkain pelaaja ja paras maalintekijä yhdessä Tommi Mäkelän kanssa.

"Joukkue vaikuttaa vahvistuneelta. Varsinkin puolustus Seppälän ja Voutilaisen tulon myötä näyttää hyvältä. Uskon parempaan sijoitukseen kuin viime kaudella. Silmäleikkauksen jäljiltä sumu näöstä on hälvennyt ja odotukset ovat korkealla omien peliesitystenkin osalta tulevalle kaudelle," Vainikainen kommentoi tuoreeltaan sopimustaan.

Salibandyliiga alkaa perjantaina, kun Lappeenrannan urheilutalolle NST:n vieraaksi saapuu Joensuun Josba. Ottelu alkaa klo 18.30!

NST:n tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Salibandyseura NST-Lappeenranta ry - logo

NST - 2012-2013 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012-2013

Ottelut kaudella 2012-2013

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


Arto Vainikainen

Tiedot


Antti Suoraniemi SaiPaan

Antti Suoraniemi SaiPaan

Hämeenlinnasta lähtöisin oleva Antti Suoraniemi siirtyy SaiPaan vuoden mittaisella sopimuksella.

Lue lisää
SaiPalle kaksi sopimusta

SaiPalle kaksi sopimusta

Lappeenrantalaisjoukkueen takalinjoilla jatkavat Mika Hietamäki ja Santeri Niemeläinen.

Lue lisää
Sveitsiläispuolustaja siirtyy SaiPaan

Sveitsiläispuolustaja siirtyy SaiPaan

SaiPa on tehnyt yksivuotisen sopimuksen sveitsiläinen Fabian Steigerin kanssa. Steiger on joukkueen vahvuudessa heti elokuun alusta lähtien.

Lue lisää
SaiPa solmi kaksi jatkosopimusta

SaiPa solmi kaksi jatkosopimusta

Emma Kaila ja Saana Karilahti ovat kirjoittaneet vuoden mittaiset sopimukset SaiPa Salibandyn kanssa. Molemmat pelasivat viime kauden NST:n riveissä.

Lue lisää
Venäjän maajoukkuepelaaja SaiPa-paitaan

Venäjän maajoukkuepelaaja SaiPa-paitaan

SaiPa on solminut sopimuksen viime kaudella PoNoVoa edustaneen ja Venäjän maajoukkueessa esiintyvän Aleksandr Avtushenkon kanssa.

Lue lisää
Möykkyset SaiPan riveihin

Möykkyset SaiPan riveihin

Oskari Möykkynen ja Onni Möykkynen, jatkavat uraansa SaiPa Salibandyn riveissä.

Lue lisää