Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

NST kohtaa avausottelussa Josban

 

NST kohtaa avausottelussa Josban


NST:n miehet kohtaavat avausottelussa kotikaukalossaan tutun kiistakumppanin pohjoisemmasta Karjalasta. Josba saapuu Lappeenrantaan vahvasti uudistuneena.

NST:n toukokuun 3. päivänä aloittama kauteenvalmistautuminen on loppumetreillä. Harjoitusotteluista liigajoukkueita vastaan kertyi neljä tappiota ja kaksi voittoa. Peli on kehittynyt ja viimeisen viikon harjoituksissa tunnelma on ollut jännittyneen positiivinen. Vaihtuvuutta on ollut NST:nkin riveissä, mutta varsinaista liigadebyyttiä perjantaina ei kovin moni pelaaja tee. NST:n paidassa pienen tauon jälkeen liigakaukalossa nähdään Aki Seppälä ja Julle Sumen sekä ensimmäistä kertaa Iikka Voutilainen.

NST:stä Josbaan alkavalle kaudelle siirtyneillä Joonas Puhakalla ja Tatu Könösellä on heti alkuun hyvä näytönpaikka vanhan kotiyleisön edessä. Lappeenrannan kasvatti ja Josban kapteeninnauhaa hihassaan pitävä Otto Moilanen näytti jo harjoitusottelussa, että tunteet ovat vahvasti pinnassa NST:tä vastaan. Josban tehokkaimpia pelaajia harjoitusotteluissa oli rightin puolelta laukova Joonas Makkonen. Taitoa nuorekkaasta joukkueesta löytyy rutkasti.

Josba joutuu avausotteluun ilman luottopuolustajaansa Sami Matikaista, joka toipuu polvikierukan korjausoperaatiosta. NST:n ryhmä on melko terveenä ja poissa on näillä näkymin vain pitkäaikaisloukkaantuneita.

Summa summarum, perjantain taisto Karjalan herruudesta on ottelu, jota kumpikaan joukkue ei missään tapauksessa halua hävitä. Kauden avausottelu antaa koko syksylle suuntaa. Erittäin tasaiseksi povatussa sarjassa jokaisen pisteen merkitys korostuu. NST pelaa kotikentällään loppuvuoden aikana vain viisi ottelua, joten tilanteesta täytyy nauttia ja ottaa kotiyleisöstä kaikki irti.

Näiden joukkueiden kohtaamisissa on viime vuosina tapahtumia riittänyt. Viime syksynä Josba haki Lappeenrannasta 3-5 vierasvoiton, mutta NST kuittasi kotitappion joulukuussa 8-9 voitolla Joensuussa. Syyskuun alun harjoitusottelussa NST oli vahvempi lukemin 6-2.

NST:n tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Salibandyseura NST-Lappeenranta ry - logo

NST - 2012-2013 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012-2013

Ottelut kaudella 2012-2013

Seuran tiedot - Seuran kotisivutAntti Suoraniemi SaiPaan

Antti Suoraniemi SaiPaan

Hämeenlinnasta lähtöisin oleva Antti Suoraniemi siirtyy SaiPaan vuoden mittaisella sopimuksella.

Lue lisää
SaiPalle kaksi sopimusta

SaiPalle kaksi sopimusta

Lappeenrantalaisjoukkueen takalinjoilla jatkavat Mika Hietamäki ja Santeri Niemeläinen.

Lue lisää
Sveitsiläispuolustaja siirtyy SaiPaan

Sveitsiläispuolustaja siirtyy SaiPaan

SaiPa on tehnyt yksivuotisen sopimuksen sveitsiläinen Fabian Steigerin kanssa. Steiger on joukkueen vahvuudessa heti elokuun alusta lähtien.

Lue lisää
SaiPa solmi kaksi jatkosopimusta

SaiPa solmi kaksi jatkosopimusta

Emma Kaila ja Saana Karilahti ovat kirjoittaneet vuoden mittaiset sopimukset SaiPa Salibandyn kanssa. Molemmat pelasivat viime kauden NST:n riveissä.

Lue lisää
Venäjän maajoukkuepelaaja SaiPa-paitaan

Venäjän maajoukkuepelaaja SaiPa-paitaan

SaiPa on solminut sopimuksen viime kaudella PoNoVoa edustaneen ja Venäjän maajoukkueessa esiintyvän Aleksandr Avtushenkon kanssa.

Lue lisää
Möykkyset SaiPan riveihin

Möykkyset SaiPan riveihin

Oskari Möykkynen ja Onni Möykkynen, jatkavat uraansa SaiPa Salibandyn riveissä.

Lue lisää