Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

NST:n naisilla voitokas avaus

 

NST:n naisilla voitokas avaus


Erä I ratkaisi, pisteet kotiin avausottelusta

Kauden alkua innolla odottaneet nakkinaiset pääsivät tänään irti Erä III:n kotihallissa Mosalla. Parituntisen jälkeen valotaululla paistoi peruslukemat 3-5 ja pisteet lähtivät Vennon bussilla pois Helsingistä.

Terävästä alusta voitaneen puhua, sillä kauden ensimmäinen maali näki päivänvalon jo 18 sekunnin kohdalla, kun keltanakki Anu Raatevaara laittoi pallon pussiin Marianne "Mättö" Hannosen alustuksesta. Avauserään kirjattiin vielä kaksi maalia lisää, kun Mättö kävi upottamassa molemmat "Keppanan" verkkoon. Ensimmäinen erä Lappeenrantalaisille lukemin 3-0. Ottelu jatkui nakkien komennossa myös toisessa erässä. Vieraskoreutta ei ollut ilmassa, kun NST otti neljän maalin kaulan emäntien jäädessä yhä merkinnöittä. Viimeisessä erässä Erä päästettiin peliin mukaan ja he kävivät viimeistelemässä kolme maalia. Kiri ei kuitenkaan riittänyt ja NST poimi tarjolla olleet sarjapisteet.

Kaksikko Raatevaara-Hannonen ei liiga-avauksessa tyytynyt vain katselemaan Mosahallin meininkiä: naisten lauantai-illan saldo oli yhteensä 8 tehopistettä, Anu 3+1, Mättö 2+2. Nimensä pöytäkirjaan saivat myös Lotta Vesterinen (0+1), Elina Sinisalo (0+1) sekä kakkosen istunut Anni Töllikkö. Anni-Maija Seppänen joutui maalilla myös töihin torjuen 24 laukausta.

Bussin etupenkiltä tavoitettu valmentaja Tuovinen oli tyytyväinen peliin:
"Ottelu oli meillä hallussa, vaikka muutamia pieniä hätäilypätkiä mahtui joka erään. Kolmanteen erään Erä tuli kovalla paineella ja hyvällä draivilla ja tässä vaiheessa oman joukkueen kokemattomuus tuli esiin. Todellista hätää meillä ei kuitenkaan ollut. Tästä on hyvä lähteä kehittämään peliä eteenpäin." Nimeltä valmennus nosti esiin upean ensimmäisen liigaottelun pelanneen Anu Raatevaaran.

Homma jatkuu heti huomenna, kun Urheilutalolla klo 17 alkaen testataan hallitsevan Suomen mestarin Classicin nykykunto.

NST:n tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Salibandyseura NST-Lappeenranta ry - logo

NST - 2012-2013 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012-2013

Ottelut kaudella 2012-2013

Seuran tiedot - Seuran kotisivutAntti Suoraniemi SaiPaan

Antti Suoraniemi SaiPaan

Hämeenlinnasta lähtöisin oleva Antti Suoraniemi siirtyy SaiPaan vuoden mittaisella sopimuksella.

Lue lisää
SaiPalle kaksi sopimusta

SaiPalle kaksi sopimusta

Lappeenrantalaisjoukkueen takalinjoilla jatkavat Mika Hietamäki ja Santeri Niemeläinen.

Lue lisää
Sveitsiläispuolustaja siirtyy SaiPaan

Sveitsiläispuolustaja siirtyy SaiPaan

SaiPa on tehnyt yksivuotisen sopimuksen sveitsiläinen Fabian Steigerin kanssa. Steiger on joukkueen vahvuudessa heti elokuun alusta lähtien.

Lue lisää
SaiPa solmi kaksi jatkosopimusta

SaiPa solmi kaksi jatkosopimusta

Emma Kaila ja Saana Karilahti ovat kirjoittaneet vuoden mittaiset sopimukset SaiPa Salibandyn kanssa. Molemmat pelasivat viime kauden NST:n riveissä.

Lue lisää
Venäjän maajoukkuepelaaja SaiPa-paitaan

Venäjän maajoukkuepelaaja SaiPa-paitaan

SaiPa on solminut sopimuksen viime kaudella PoNoVoa edustaneen ja Venäjän maajoukkueessa esiintyvän Aleksandr Avtushenkon kanssa.

Lue lisää
Möykkyset SaiPan riveihin

Möykkyset SaiPan riveihin

Oskari Möykkynen ja Onni Möykkynen, jatkavat uraansa SaiPa Salibandyn riveissä.

Lue lisää