Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

NST:n taistelu ei kantanut hedelmää

 

NST:n taistelu ei kantanut hedelmää


Sunnuntai illan ratoksi pelattiin urheilutalolla naisten kauden kotiavaus hallitsevaa mestaria Tampereen Classicia vastaan. Virkeällä jalalla liikenteessä ollut kotijoukkue ei hyvästä alusta huolimatta pystynyt pitämään johtoaan loppuun asti, vaan pinkkipaitainen Classic lähti kotimatkalle kaksi pistettä rikkaampana.

Ottelun alku oli kotijoukkueen hallintaa. NST vei kaksinkamppailut nimiinsä ja juoksi ohi hieman hitaammin syttyneestä vierailijasta. Nakit pääsivät heti alkuerässä kokeilemaan ylivoiman toimivuutta, kun sääntöjä rikkonut Classic -pelaaja passitettiin istunnolle. Marianne Hannonen kiitti tilaisuudesta ja tyrkkäsi Jaana "Janecky" Lirkin passin verkon perukoille. Classic tuli erän puolivälin jälkeen tasoihin, mutta NST otti uutta kaulaa vierailijaan pari minuuttia myöhemmin: Anu Raatevaara oli pallon kanssa laidassa ja näki takakulmalle purjehtivan Henna Mälkiäisen, oivallinen poikittaissyöttö ja Hennan ensimmäinen liigamaali oli totta.

Toista erää pelattiin rapiat kaksi minuuttia, kun NST paineli 3-1 johtoon Classicin suosiollisella avustuksella tamperelaisten ohjatessa reikäpallon omiin. Tämän jälkeen Classic alkoi heräilemään ja Elisa Alangon onnistuneen rangaistuslaukauksen siivittämänä sai virtaa peliinsä. Vierailijat kiilasivat rinnalle ja ohi tuttujen maajoukkuepelaajien ollessa pahanteossa kolmen maalin verran. Toisen erän loppuun omien tahti hieman hiipui ja viimeiset minuutit oli vaikeita sinipaidoille kun palloa ei saatu hallitusti pois omalta alueelta ja puolustus oli ajoittain hieman sekaisin.

Viimeisessä erässä emäntien tossuissa painoi ja Classic pääsi niskan päälle. Puolustusta päästiin harjoittelemaan eikä oma pallonhallinta ja pelin avaus näyttänyt samalta kun alku ottelussa. Konkarit kuitenkin päättivät näyttää paikalla olijoille ettei peliä oltu vielä pelattu. Digitaalin näyttäessä 57.23 Töpö Töllikkö syötti ja Ellu Sinisalo pommitti tuttuun tyylin puolesta kentästä lukemat tasoihin. Pallo kimposi maalin edestä vieraiden puolustuksen lavasta yläpeltiin. Urheilutalon lehtereillä myhäiltiin tyytyväisenä onnistunutta kiriä ja ajatuksia ehti karkaamaan jo mahdolliseen jatkoaikaankin. Kaikki ei kuitenkaan mennyt kuin elokuvissa. Pallo oli kotijoukkueella ja puolustajat ryhtyivät virittelemään viimeistä avausta ennen summeria. Vierailijat nostivat karvaustaan ja NST lähti peruuttelemaan oman maalin taakse. Karvaus tuotti pallon riiston ja maalin ajassa 59.28. Tästä ei enää ehditty lukemia parantelemaan ja vieraat veivät pisteet mennessään.

Valmennustrio oli lopputuloksesta huolimatta suhteellisen tyytyväinen peliin. "Illan ottelu oli hyvä taistelu ja peli oli täysin voitettavissa. Itse hölmöiltiin pisteet Tampereelle. Eiliseen tapaan otteluun sisältyi huonoja hetkiä, taidettiin maksella niitä kuuluisia oppirahoja. Puolustimme kuitenkin hyvin ja tästä on hyvä jatkaa." Olli Englund sanaili pelin jälkeisiä tunnelmia kyseltäessä.

NST:n tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Salibandyseura NST-Lappeenranta ry - logo

NST - 2012-2013 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012-2013

Ottelut kaudella 2012-2013

Seuran tiedot - Seuran kotisivutAntti Suoraniemi SaiPaan

Antti Suoraniemi SaiPaan

Hämeenlinnasta lähtöisin oleva Antti Suoraniemi siirtyy SaiPaan vuoden mittaisella sopimuksella.

Lue lisää
SaiPalle kaksi sopimusta

SaiPalle kaksi sopimusta

Lappeenrantalaisjoukkueen takalinjoilla jatkavat Mika Hietamäki ja Santeri Niemeläinen.

Lue lisää
Sveitsiläispuolustaja siirtyy SaiPaan

Sveitsiläispuolustaja siirtyy SaiPaan

SaiPa on tehnyt yksivuotisen sopimuksen sveitsiläinen Fabian Steigerin kanssa. Steiger on joukkueen vahvuudessa heti elokuun alusta lähtien.

Lue lisää
SaiPa solmi kaksi jatkosopimusta

SaiPa solmi kaksi jatkosopimusta

Emma Kaila ja Saana Karilahti ovat kirjoittaneet vuoden mittaiset sopimukset SaiPa Salibandyn kanssa. Molemmat pelasivat viime kauden NST:n riveissä.

Lue lisää
Venäjän maajoukkuepelaaja SaiPa-paitaan

Venäjän maajoukkuepelaaja SaiPa-paitaan

SaiPa on solminut sopimuksen viime kaudella PoNoVoa edustaneen ja Venäjän maajoukkueessa esiintyvän Aleksandr Avtushenkon kanssa.

Lue lisää
Möykkyset SaiPan riveihin

Möykkyset SaiPan riveihin

Oskari Möykkynen ja Onni Möykkynen, jatkavat uraansa SaiPa Salibandyn riveissä.

Lue lisää