Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

NST:n miehet avausvoiton metsästykseen Tampereelle

 

NST:n miehet avausvoiton metsästykseen Tampereelle


NST:n miesten kausi on alkanut kolmella tiukalla ottelulla. Avausottelussa menetettiin kolmen maalin johto tasapeliksi. Toisessa ja kolmannessa ottelussa ollaan alussa oltu unessa. Vastustaja on päästetty toisen erän alkuun jo 4-1 johtoon. Tappioasema on kiritty kiinni, mutta henkinen eikä osittain fyysinen kanttikaan ole enää viime minuuteilla kestänyt pisteiden arvoisesti.

Lauantaina ainakin paperilla asettuu vastaan kauden tähän mennessä kovin vastustaja. Tampereen Koovee pokkasi keväällä pronssiset mitalit. Joukkueen runko pysyi hyvin kasassa ja vahvistuksia tuli täsmähankinnoin. Joukkueen alkukautta ovat häirinneet loukkaantumiset. Kymmenkunta pelaajaa on ollut poissa kuvioista.

Kahden ottelun jälkeen tamperelaisten saldona oli kaksi tappiota ja karmaiseva maaliero 3-18. Torstai-iltana Koovee sai avausvoittonsa lukemin 7-4 paikallisvastustaja Nokian Krp:stä. Kaksi ylivoimamaalia ja yhden viisikon hyvä peli (+4) siivitti joukkueen voittoon. NST:n maaliero (13-16) on kohtalainen tappioista huolimatta, mikä tosin ei lohduta tai lämmitä lainkaan, kun pisteitä plakkarissa on vain yksi.

NST on keskittynyt viikon viisikkotason harjoituksiin. Pelitapaa karvausten osalta on pyritty hiomaan kullekin viisikolle sopivaksi. Harjoituksiin on haettu pelinomaista kovuutta ja tempoa. NST on ollut ikään kuin telineissä kahdessa viimeisessä ottelussaan avauserissä. Myös tähän haetaan muutosta ja parannusta pienillä viilauksilla niin fyysisessä kuin henkisessäkin valmistautumisessa otteluihin.

Onnistumisia kaivataan jokaisessa ottelussa laajalla rintamalla kolmelta kentälliseltä. Ei voida olettaa kaverin tekevän vieressä, vaan on itse tehtävä. Tasaisuutta tarvitaan niin ikään ottelun läpivientiin, sillä menneen viikonlopun otteluista 25. peliminuutista eteenpäin oltiin hallitsevampia, mutta alun jähmeys on kostautunut tulostaululla liikaa.

Koovee - NST, Spiral-halli, 6.10. klo 19.00

NST:n tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Salibandyseura NST-Lappeenranta ry - logo

NST - 2012-2013 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012-2013

Ottelut kaudella 2012-2013

Seuran tiedot - Seuran kotisivutJari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää
NST:n miesten joukkueeseen kaksi uutta kasvoa - Miika Turunen vaihtaa maisemaa

NST:n miesten joukkueeseen kaksi uutta kasvoa - Miika Turunen vaihtaa maisemaa

NST:n miesten pelaajistoon lisättiin tällä viikolla jo konkarivahti Jarkko Monthan, mutta tämän viikkoiset sopimusuutiset eivät jääneet siihen.

Lue lisää
Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Salibandyn tammikuun pelaajat ovat Salibandyliigassa Happeen hyökkääjä Veli-Matti Hynynen, Naisten Salibandyliigassa Classicin maalivahti Kreeta Lakkala ja Divarissa Steelersin hyökkääjä Ville Lastikka.

Lue lisää
Nokian vuoro yllättää jumbopaikalta - samalla Johansson kaikkien aikojen pistekakkoseksi

Nokian vuoro yllättää jumbopaikalta - samalla Johansson kaikkien aikojen pistekakkoseksi

Salibandyliigassa nähtiin maanantaina melkoinen yllätys kun jumbo Nokian KrP yllätti kotonaan sarjakakkonen Happeen 7-4 ja nousi pois suoran putoajan paikalta.

Lue lisää
SalBa teki salibandyhistoriaa - häntäpään asetelma keikahti

SalBa teki salibandyhistoriaa - häntäpään asetelma keikahti

Rauman SalBa teki tänään Salibandyliigan historiaa ottamalla kaikkien aikojen ensimmäisen vierasvoittonsa pääsarjassa.

Lue lisää
Oilers Espoon herra, Viikingit hurjasteli 15 maalia

Oilers Espoon herra, Viikingit hurjasteli 15 maalia

Oilers on Espoon ykkönen salibandyssa. Ensimmäisenkin kaupungin paikallisottelun syksyllä vienyt Oilers löi tänään paikalliskilpailija Westend Indiansin sen kotiluolassa Otahallissa 8-2.

Lue lisää