Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

NST:n miehet avausvoiton metsästykseen Tampereelle

 

NST:n miehet avausvoiton metsästykseen Tampereelle


NST:n miesten kausi on alkanut kolmella tiukalla ottelulla. Avausottelussa menetettiin kolmen maalin johto tasapeliksi. Toisessa ja kolmannessa ottelussa ollaan alussa oltu unessa. Vastustaja on päästetty toisen erän alkuun jo 4-1 johtoon. Tappioasema on kiritty kiinni, mutta henkinen eikä osittain fyysinen kanttikaan ole enää viime minuuteilla kestänyt pisteiden arvoisesti.

Lauantaina ainakin paperilla asettuu vastaan kauden tähän mennessä kovin vastustaja. Tampereen Koovee pokkasi keväällä pronssiset mitalit. Joukkueen runko pysyi hyvin kasassa ja vahvistuksia tuli täsmähankinnoin. Joukkueen alkukautta ovat häirinneet loukkaantumiset. Kymmenkunta pelaajaa on ollut poissa kuvioista.

Kahden ottelun jälkeen tamperelaisten saldona oli kaksi tappiota ja karmaiseva maaliero 3-18. Torstai-iltana Koovee sai avausvoittonsa lukemin 7-4 paikallisvastustaja Nokian Krp:stä. Kaksi ylivoimamaalia ja yhden viisikon hyvä peli (+4) siivitti joukkueen voittoon. NST:n maaliero (13-16) on kohtalainen tappioista huolimatta, mikä tosin ei lohduta tai lämmitä lainkaan, kun pisteitä plakkarissa on vain yksi.

NST on keskittynyt viikon viisikkotason harjoituksiin. Pelitapaa karvausten osalta on pyritty hiomaan kullekin viisikolle sopivaksi. Harjoituksiin on haettu pelinomaista kovuutta ja tempoa. NST on ollut ikään kuin telineissä kahdessa viimeisessä ottelussaan avauserissä. Myös tähän haetaan muutosta ja parannusta pienillä viilauksilla niin fyysisessä kuin henkisessäkin valmistautumisessa otteluihin.

Onnistumisia kaivataan jokaisessa ottelussa laajalla rintamalla kolmelta kentälliseltä. Ei voida olettaa kaverin tekevän vieressä, vaan on itse tehtävä. Tasaisuutta tarvitaan niin ikään ottelun läpivientiin, sillä menneen viikonlopun otteluista 25. peliminuutista eteenpäin oltiin hallitsevampia, mutta alun jähmeys on kostautunut tulostaululla liikaa.

Koovee - NST, Spiral-halli, 6.10. klo 19.00

NST:n tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Salibandyseura NST-Lappeenranta ry - logo

NST - 2012-2013 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012-2013

Ottelut kaudella 2012-2013

Seuran tiedot - Seuran kotisivutAntti Suoraniemi SaiPaan

Antti Suoraniemi SaiPaan

Hämeenlinnasta lähtöisin oleva Antti Suoraniemi siirtyy SaiPaan vuoden mittaisella sopimuksella.

Lue lisää
SaiPalle kaksi sopimusta

SaiPalle kaksi sopimusta

Lappeenrantalaisjoukkueen takalinjoilla jatkavat Mika Hietamäki ja Santeri Niemeläinen.

Lue lisää
Sveitsiläispuolustaja siirtyy SaiPaan

Sveitsiläispuolustaja siirtyy SaiPaan

SaiPa on tehnyt yksivuotisen sopimuksen sveitsiläinen Fabian Steigerin kanssa. Steiger on joukkueen vahvuudessa heti elokuun alusta lähtien.

Lue lisää
SaiPa solmi kaksi jatkosopimusta

SaiPa solmi kaksi jatkosopimusta

Emma Kaila ja Saana Karilahti ovat kirjoittaneet vuoden mittaiset sopimukset SaiPa Salibandyn kanssa. Molemmat pelasivat viime kauden NST:n riveissä.

Lue lisää
Venäjän maajoukkuepelaaja SaiPa-paitaan

Venäjän maajoukkuepelaaja SaiPa-paitaan

SaiPa on solminut sopimuksen viime kaudella PoNoVoa edustaneen ja Venäjän maajoukkueessa esiintyvän Aleksandr Avtushenkon kanssa.

Lue lisää
Möykkyset SaiPan riveihin

Möykkyset SaiPan riveihin

Oskari Möykkynen ja Onni Möykkynen, jatkavat uraansa SaiPa Salibandyn riveissä.

Lue lisää