Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Lukko haastaa tiistaina SaiPan

 

Lukko haastaa tiistaina SaiPan


Tappioputken katkaiseminen lienee jokaisen SaiPan pelaajan mielessä, kun Lukko saapuu Kisapuistoon.

Jos oli SaiPan lähtö liigaan lentävä niin samalla reitillä ollaan tultu myös alas päin. Tosin kaari on ollut huomattavasti loivempi ja kymmenen ottelun jälkeen SaiPa on yhä viiden parhaan liigajoukkueen joukossa.

Viikonlopun tappiot HPK:lle ja Pelicansille olivat kuitenkin varsin kovia kolauksia, sillä molemmissa vastustajan voittomaali syntyi kolmannen erän jälkipuoliskolla. Viime viikko toi SaiPalle lopulta kolme maalin tappiota ja tämä nostaa ikäviä muistoja edelliseltä kaudelta.

Vaan tulta päin sanoi mummo lumessa.. tai jotain sinne päin. SaiPa lähtee uuteen viikkoon isännöimällä Juuteilla vahvistettua Lukkoa, eikä edessä ole mikään helppo ottelu. Raumalla tehtiin johtopäätöksiä heikon kaudenalun jälkeen ja sinipaitoihin hankittiin kerralla peräti kolme tanskalaista NHL -statuksen miestä.

NHL:n työsulkua Lukossa pakoilevat hyökkääjät Frans Nielsen ja Mikkel Bødker sekä puolustaja Philip Larsen. Millään turistimatkalla kolmikko ei tunnu olevan, sillä kaikilla on kolmen ottelun jälkeen saman verran pisteitä. Voittoja Lukon tilille on näissä kolmessa ottelussa tosin siunaantunut vain yksi, kun Pelicans kaatui viikon alussa Lahdessa. JYP ja Jokerit olivat viikonloppuna niukasti raumalaisia parempia.

Raumalaisten suurinpana ongelmana on ollut tehokkuuden puute, sillä joukkue on tehnyt TPS:n jälkeen vähiten maaleja SM-liigassa. Vähämaaliset ottelut toki kuuluvat valmentaja Risto Dufvan tyyliin mutta alkukaudella Lukon verkkoon on saatu kiekkoja turhan usein. Raumalaisten maalille palannut Petri Vehanen ei ole pystynyt nousemaan odotetulle tasolle ja Lappeenrannassa voidaan hyvinkin nähdä hyökkääjä Frans Nielsenin veli Simon Nielsen Lukon maalilla.

SaiPan viime otteluiden ongelmat ovat helposti yksilöitävissä. Vastustajille on tuomittu neljässä viime ottelussa hurjat 28 kaksiminuuttista ja kaksi viiden minuutin rangaistusta mutta SaiPa on onnistunut tekemään vain kaksi ylivoimamaalia. Tämän tilaston on parannuttava tavalla tai toisella, sillä muutoin joukue antaa muille turhan paljon siimaa.

Erikoistilanteiden tärkeyttä tuskin tarvitsee erikseen korostaa mutta korostetaan silti. Viime viikolla vastustaja teki kahdessa ottelussa voittomaalin ylivoimalla ja Ilveskin tuli ylivoimamaalilla viimeisellä minuutilla tasoihin.

SaiPan tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Saimaan Pallo - logo

SaiPa - 2012-2013 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012-2013

Ottelut kaudella 2012-2013

Seuran tiedot - Seuran kotisivutCurtis Hamilton palaa SaiPaan

Curtis Hamilton palaa SaiPaan

Kanadalaishyökkääjä Curtis Hamilton on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen SaiPan kanssa.

Lue lisää
Hyökkääjä Peter Quenneville SaiPaan

Hyökkääjä Peter Quenneville SaiPaan

​SaiPa on tehnyt kautta 2017-2018 koskevan sopimuksen kanadalaisen hyökkääjän Peter Quennevillen kanssa. Sopimukseen sisältyy joulutaukoon kestävä try-out -jakso.

Lue lisää
Roy Radke jatkaa SaiPassa

Roy Radke jatkaa SaiPassa

Yhdysvaltalaishyökkääjä Roy Radke jatkaa SaiPassa kauden loppuun.

Lue lisää
Cody Kunyk SaiPaan

Cody Kunyk SaiPaan

SaiPa on tehnyt kautta 2017-2018 koskevan sopimuksen vasen käsi alhaalla pelaavan keskushyökkääjä Cody Kunykin kanssa.

Lue lisää
Roy Radke SaiPaan

Roy Radke SaiPaan

SaiPa on tehnyt kauden 2017-2018 kattavan sopimuksen 20-vuotiaan yhdysvaltalaisen hyökkääjän Roy Radken kanssa. Sopimus sisältää koejakson.

Lue lisää
SaiPa ja Ketterä jatkavat yhteistyötä

SaiPa ja Ketterä jatkavat yhteistyötä

Ketterä ja SaiPa ovat sopineet kautta 2017-2018 koskevan yhteistyö- ja pelaajaliikennesopimuksen. Ketterän Mestikseen nousun myötä yhteistyölle avautuu kokonaan uusia mahdollisuuksia.

Lue lisää