Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Detroitin Cory Emmerton SaiPaan

 

Detroitin Cory Emmerton SaiPaan


SaiPa on hankkinut 3.11.2012 ulottuvalla sopimuksella Detroit Red Wingsin keskushyökkääjä Cory Emmertonin.

Sopimus on voimassa NHL:n työsulun ajan ja SaiPalla on oikeus jatkaa sopimusta marraskuun alun jälkeen kuukausi kerrallaan.

Emmerton, 24, on Detroitin toisen kierroksen varaus kesältä 2006. Viime kaudella hän edusti autokaupungin ylpeyttä 71 ottelussa tehopistein 6+4=10.

SaiPan toimitusjohtaja Riku Kallioniemen mukaan hankinnan takana on loukkaantumisten takia hankalaksi muuttunut pelaajatilanne.

- Viime pelit eivät ole sujuneet odotetusti. Loukkaantumistilanne on hankala, joten uuden pelaajan hankinta tuli nyt ajankohtaiseksi, Kallioniemi kommentoi hankintaa.

- Rakennamme edelleen SaiPan joukkuetta koko kauden tähtäimellä ja teemme pelaajapäätökset joukkueen tilanteen mukaan, Kallioniemi jatkaa.

SaiPan urheilujohtaja Antti Tuomenoksa kertoo, että Emmertonin hankinnalla haetaan johtajuutta joukkueeseen.

- Haemme hänestä pelillistä parannusta joukkueeseen ja johtajuutta, vaikka kyseessä vielä varsin nuori kaveri onkin.

- Emmerton on käynyt Grand Rapids Griffinsin kautta Detroitin myllyn läpi. Siellä on kärkikentät aika lailla tukossa, mutta pelimäärä kertoo siitä, että hänessä nähdään paljon mahdollisuuksia.

- Tärkeää oli myös se, että hän oli selvästi valmis sitoutumaan meidän juttuun ja saapumaan tänne nopealla aikataululla. Hän oli hyvin kiinnostunut tarjoamastamme mahdollisuudesta, Tuomenoksa päättää.

Emmerton saapuu Lappeenrantaan todennäköisesti torstaina ja pelaa mahdollisesti jo perjantaina KalPaa vastaan mikäli siirtoon liittyvät paperiasiat ehditään saada kuntoon ennen sitä.

SaiPan tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Saimaan Pallo - logo

SaiPa - 2012-2013 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012-2013

Ottelut kaudella 2012-2013

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


Cory Emmerton

1.6.1988 St.Thomas, ON, CAN
Tiedot


John Persson SaiPaan

John Persson SaiPaan

SaiPa on tehnyt yhden kauden kattavan sopimuksen hyökkääjä John Perssonin kanssa. 27-vuotias ruotsalainen saapuu Saimaan rannoille SHL:n Mora IK:sta.

Lue lisää
Teemu Ramstedt SaiPaan

Teemu Ramstedt SaiPaan

SaiPa on tehnyt yhden kauden kattavan sopimuksen 31-vuotiaan keskushyökkääjä Teemu Ramstedtin kanssa.

Lue lisää
Zaborsky, Riikola ja Piipponen SaiPaan

Zaborsky, Riikola ja Piipponen SaiPaan

SaiPa tiedotti kauppakeskus IsoKristiinassa järjestetyssä tapahtumassa kolmesta pelaajasopimuksesta.

Lue lisää
SaiPa on solminut yhdeksän jatkosopimusta

SaiPa on solminut yhdeksän jatkosopimusta

SaiPa on sekä käyttänyt optioitaan, että solminut jatkosopimukset yhteensä yhdeksän pelaajansa kanssa. Joukkueen vaihtuvuus tulevalle kaudelle on selkeästi viime kautta suurempi.

Lue lisää
Jere Seppälä saapuu vahvistamaan SaiPan puolustusta

Jere Seppälä saapuu vahvistamaan SaiPan puolustusta

Ässissä kolme edellistä kautta pelannut puolustaja Jere Seppälä vahvistaa loppukauden SaiPaa. Seppälä ja SaiPa ovat samalla tehneet sopimuksen myös kaudesta 2019-2020.

Lue lisää
SaiPa ja Joni Nikko solmivat kahden vuoden jatkosopimuksen

SaiPa ja Joni Nikko solmivat kahden vuoden jatkosopimuksen

SaiPa ja hyökkääjä Joni Nikko ovat solmineet kahden kauden jatkosopimuksen. Nikko siirtyi SaiPaan KalPasta kesken kauden 2016-2017. 24-vuotias vaasalainen on pelannut urallaan 215 Liiga-ottelua tehopistein 44+39=83.

Lue lisää