Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Detroitin Cory Emmerton SaiPaan

 

Detroitin Cory Emmerton SaiPaan


SaiPa on hankkinut 3.11.2012 ulottuvalla sopimuksella Detroit Red Wingsin keskushyökkääjä Cory Emmertonin.

Sopimus on voimassa NHL:n työsulun ajan ja SaiPalla on oikeus jatkaa sopimusta marraskuun alun jälkeen kuukausi kerrallaan.

Emmerton, 24, on Detroitin toisen kierroksen varaus kesältä 2006. Viime kaudella hän edusti autokaupungin ylpeyttä 71 ottelussa tehopistein 6+4=10.

SaiPan toimitusjohtaja Riku Kallioniemen mukaan hankinnan takana on loukkaantumisten takia hankalaksi muuttunut pelaajatilanne.

- Viime pelit eivät ole sujuneet odotetusti. Loukkaantumistilanne on hankala, joten uuden pelaajan hankinta tuli nyt ajankohtaiseksi, Kallioniemi kommentoi hankintaa.

- Rakennamme edelleen SaiPan joukkuetta koko kauden tähtäimellä ja teemme pelaajapäätökset joukkueen tilanteen mukaan, Kallioniemi jatkaa.

SaiPan urheilujohtaja Antti Tuomenoksa kertoo, että Emmertonin hankinnalla haetaan johtajuutta joukkueeseen.

- Haemme hänestä pelillistä parannusta joukkueeseen ja johtajuutta, vaikka kyseessä vielä varsin nuori kaveri onkin.

- Emmerton on käynyt Grand Rapids Griffinsin kautta Detroitin myllyn läpi. Siellä on kärkikentät aika lailla tukossa, mutta pelimäärä kertoo siitä, että hänessä nähdään paljon mahdollisuuksia.

- Tärkeää oli myös se, että hän oli selvästi valmis sitoutumaan meidän juttuun ja saapumaan tänne nopealla aikataululla. Hän oli hyvin kiinnostunut tarjoamastamme mahdollisuudesta, Tuomenoksa päättää.

Emmerton saapuu Lappeenrantaan todennäköisesti torstaina ja pelaa mahdollisesti jo perjantaina KalPaa vastaan mikäli siirtoon liittyvät paperiasiat ehditään saada kuntoon ennen sitä.

SaiPan tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Saimaan Pallo - logo

SaiPa - 2012-2013 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012-2013

Ottelut kaudella 2012-2013

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


Cory Emmerton

1.6.1988 St.Thomas, ON, CAN
Tiedot


Vladimir Denisov jatkaa SaiPassa

Vladimir Denisov jatkaa SaiPassa

SaiPa on tehnyt yhden kauden mittaisen sopimuksen Valko-Venäjän maajoukkuepuolustaja Vladimir Denisovin kanssa. Denisov saapui SaiPaan helmikuussa KHL-seura Dinamo Minskistä.

Lue lisää
Robin Salo SaiPan puolustukseen

Robin Salo SaiPan puolustukseen

SaiPa on tehnyt Robin Salon kanssa kevääseen 2020 kestävän sopimuksen. Neljä edellistä kautta Vaasan Sportia edustanut Salo teki viime kaudella 43 ottelussa tehot 0+5=5.

Lue lisää
Vladimir Denisov SaiPaan

Vladimir Denisov SaiPaan

SaiPa on tehnyt kuluvan kauden loppuun kestävän sopimuksen Valko-Venäjän maajoukkuepuolustaja Vladimir Denisovin kanssa.

Lue lisää
Curtis Hamilton palaa SaiPaan

Curtis Hamilton palaa SaiPaan

Kanadalaishyökkääjä Curtis Hamilton on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen SaiPan kanssa.

Lue lisää
Hyökkääjä Peter Quenneville SaiPaan

Hyökkääjä Peter Quenneville SaiPaan

​SaiPa on tehnyt kautta 2017-2018 koskevan sopimuksen kanadalaisen hyökkääjän Peter Quennevillen kanssa. Sopimukseen sisältyy joulutaukoon kestävä try-out -jakso.

Lue lisää
Roy Radke jatkaa SaiPassa

Roy Radke jatkaa SaiPassa

Yhdysvaltalaishyökkääjä Roy Radke jatkaa SaiPassa kauden loppuun.

Lue lisää