Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

NST:n miehillä viikonloppuna jälleen kaksi ottelua

 

NST:n miehillä viikonloppuna jälleen kaksi ottelua


Miehillä perjantaina kotona Loviisa, sunnuntaina matka Jyväskylään

Salibandyliiga jatkuu tiiviisti NST:n miesten osalta. Viime viikonlopun kahden pelin jatkoksi jälleen pelataan "tuplaviikonloppu". Huomenna perjantaina Lappeenrantaan Nelonen Pro1:n ja Veikkauksen verkkosivuiltakin näkyvään TV-otteluun saapuu Loviisan Tor. Sunnuntaina NST matkustaa Jyväskylään liigaa puhtaalla pelillä johtavan Happeen vieraaksi.

Viikonlopun jälkeen Salibandyliiga jää NST:n osalta kahden viikon tauolle. Perjantain jälkeen NST pelaa kotikentällään vuonna 2012 enää kahdesti (16.11. Oilers ja 15.12. SPV). Edessä on vieraskiertue. Seuraava ottelu on Suomen Cupissa 31.10. Sipoon ÅIF:a vastaan ja liigassa matkataan 9.-10.11. Tampereelle sekä Ouluun.

NST - Loviisan Tor, perjantaina 19.10. klo 18.30 Lappeenrannan urheilutalo

Loviisa on aloittanut kauden yskähdellen. Juha Kivilehdolla vahvistunut ja valmennukseensa uusvanhan Ray Backmanin saanut Loviisa on kasannut kuudesta ottelusta neljä pistettä. Kausi alkoi kahdella tappiolla, sitten kaatui TPS ja Nokia, mutta edelliset kaksi ottelua ovat päättyneet taas tappioihin Happeelle sekä Classicille.

Joukkueet löytyvät sarjataulukosta peräkkäin NST:n saavutettua kolme pistettä kauden kuudesta ottelusta. Joukkueet kohtasivat sarjakauden alla kahdesti harjoitusotteluissa, joista Loviisa voitti molemmat. Tiukkaa tulee olemaan taisto myös nyt liigapisteistä, kun asetelmia keskikastissa pyritään parantelemaan.

Loviisalta löytyy kokenut ja tehokas kuusikko. Kivilehto, Valtteri Etholen, Peik Salminen, kahdeksan maalia viimeistellyt Niklas Andersson sekä Niirasen veljekset Joni ja Niklas on kaikki pidettävä erikoistarkkailussa perjantaina. Puolustuksesta ja maalivahtipelistä löytynevät Loviisan heikot kohdat. Puolustustaistelua loviisalaisissa nostattanee Lappeenrantaankin saapuva äänekäs ja liigan kenties paras fanilauma.

NST koki viime viikonloppuna kaksi kirvelevää tappiota. Tehoja alkoi löytyä tasaisemmin kaikilta kolmelta viisikolta ja positiivista olivat usean pelaajan ensimmäiset liigapelin tehopisteet. Tiukkojen pelien tiukoille hetkille täytyy saada rentoutta pelaamiseen, jotta tarvittavat pienet marginaalit kääntyvät voitoiksi.

Happee - NST, sunnuntaina 21.10. klo 18.30 Monitoimitalo, Jyväskylä

Sunnuntaina vastaan asettuu liigan kovavireisin joukkue. Happee on hurjastellut kuusi voittoa kuudesta ottelusta huikealla maalierolla 64-29. Hirvilauma tsemppasi jo viime kaudella pronssiotteluun asti ja tällä kaudella Jyväskylässä ei aiota jäädä yhtään vähemmälle.

Omista nuorista nousee jatkuvalla syötöllä liigajoukkueeseen huippulahjakkaita pelimiehiä. Kokeneet miehet ovat saaneet riittävästi oppia joukkueensa tarpomisesta menneinä kausina ja nyt on menestyksen vuosien aika.

Koko liigan pistepörssiäkin johtava Peter Kotilainen (s.1994) on tehoillut 18 pistettä (10+8). Viime kaudella liigapelejä ei vielä miehissä juurikaan tullut, mutta A-nuorten SM-sarjassa nuorukainen latoi 5-6 pistettä per peli. Veli-Matti Hynynen tuntuu tehotilastoja ja maalikoosteita katsellen olevan motivoitunut myös hyvin ja pisteitä on kasassa 16. Jyväskylään paluun tehnyt Jami Manninen on säestänyt 13 pisteellä.

Maalilta löytyy jo maajoukkueenkin ykkösveskariksi tyrkyllä oleva NST:n kasvatti Eero "iso" Kosonen. Kymmenen pelaajaa on yltänyt vähintään viiteen tehopisteeseen, joten leveyttä materiaalissa riittää.

Valmennuksessa jatkavia Seppo Pulkkista ja Mikko Lehtoa tukee toistaiseksi pelit liigatasolla lopettanut lappeenrantalaisille hyvinkin tuttu ex-boy wonder Johnny Kotro.

Enempää ei tarvinne Happeeta kehua. Kaahausta ja vauhtia lienee tulossa sunnuntaina. Saa nähdä miten vierailijat kestävät vauhdissa ja kuinka Happeen huippuyksilöt saadaan pidettyä kurissa.


NST:n tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Salibandyseura NST-Lappeenranta ry - logo

NST - 2012-2013 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012-2013

Ottelut kaudella 2012-2013

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Antti Suoraniemi SaiPaan

Antti Suoraniemi SaiPaan

Hämeenlinnasta lähtöisin oleva Antti Suoraniemi siirtyy SaiPaan vuoden mittaisella sopimuksella.

Lue lisää
SaiPalle kaksi sopimusta

SaiPalle kaksi sopimusta

Lappeenrantalaisjoukkueen takalinjoilla jatkavat Mika Hietamäki ja Santeri Niemeläinen.

Lue lisää
Sveitsiläispuolustaja siirtyy SaiPaan

Sveitsiläispuolustaja siirtyy SaiPaan

SaiPa on tehnyt yksivuotisen sopimuksen sveitsiläinen Fabian Steigerin kanssa. Steiger on joukkueen vahvuudessa heti elokuun alusta lähtien.

Lue lisää
SaiPa solmi kaksi jatkosopimusta

SaiPa solmi kaksi jatkosopimusta

Emma Kaila ja Saana Karilahti ovat kirjoittaneet vuoden mittaiset sopimukset SaiPa Salibandyn kanssa. Molemmat pelasivat viime kauden NST:n riveissä.

Lue lisää
Venäjän maajoukkuepelaaja SaiPa-paitaan

Venäjän maajoukkuepelaaja SaiPa-paitaan

SaiPa on solminut sopimuksen viime kaudella PoNoVoa edustaneen ja Venäjän maajoukkueessa esiintyvän Aleksandr Avtushenkon kanssa.

Lue lisää
Möykkyset SaiPan riveihin

Möykkyset SaiPan riveihin

Oskari Möykkynen ja Onni Möykkynen, jatkavat uraansa SaiPa Salibandyn riveissä.

Lue lisää