Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

SaiPa perjantaina Tapparan vieraana

 

SaiPa perjantaina Tapparan vieraana


SaiPa kohtaa perjantaina viikon toisessa ottelussaan Tapparan.

Tappioputkensa kahdella rankkarivoitolla nitistänyt SaiPa matkustaa perjantai-illan ratoksi Tampereelle. Tapparalle povattiin ennen kauden alkua varsin maittavaa menestystä mutta kauden alku on ollut vaisuhko. Joukkue on 13:n ottelun jälkeen yhdentenätoista ja peliesitykset ovat ailahdelleet melkoisesti.

Tapparan viikko käynnistyi maanantaina European Trophy -ottelulla Brynäsiä vastaan, josta tuloksena oli 1-3 -tappio. SM-liigaa Tappara puolestaan tahkosi edellisen kerran viime lauantaina. Tuolloin Ässät sai poistua Hakametsästä niukka tappio niskassaan, kun Jerry Ahtolan ja Ville Niemisen maalit riittivät Tapparalle jäähyjen sävyttämässä ottelussa 2-1 -voittoon.

SaiPan kaksi edellistä ottelua ovat molemmat päättyneet parilla viime kaudella harvinaisiksi jääneisiin rankkarivoittoihin. KalPaa vastaan lauantaina sankariksi nousi kapteeni Ville Koho komealla veivillä ja tiistaina Anssi Löfman upotti Ässät tarkalla ylänurkkalaukauksella.

Isäntien kotiotteet ovat varmasti olleet pieni ihmetyksen aihe, sillä Tappara on onnistunut voittamaan vain kaksi kuudesta kotimatsistaan. Tämä toki sopii SaiPalle, sillä keltapaidat ovat puolestaan liigan toiseksi paras vierasjoukkue. Tilastoilla tietysti voidaan pyyhkiä ahteria samantien kun kiekko putoaa jäähän mutta mukavahan näitä on pyöritellä.

SaiPa saa mitä suurimmalla todennäköisyydellä otteluun mukaan ruotsalaispuolustaja Per Savilahti-Naganderin, joka tuonee ainakin ylivoimapeliin lisää uhkaa. Tapparalla ei loukkaantumishuolia ole juurikaan tällä kaudella vielä ollut. Vain Elmeri Kaksonen, Jan-Mikael Järvinen ja Niclas Lucenius kärsivät jonkinasteisista vammoista.

Viime kaudella joukkueiden kohtaamiset olivat huipputasaisia. Tappara oli niskan päällä, sillä neljästä maalin erolla päättyneestä ottelusta tamperelaiset voittivat kolme. Mukaan mahtui myös yksi harvinaisempi varsinaisella peliajalla maalittomana päättynyt ottelu, jonka Jukka Peltola ratkaisi rankkarikilpailussa.

SaiPan tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Saimaan Pallo - logo

SaiPa - 2012-2013 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012-2013

Ottelut kaudella 2012-2013

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Maalivahti Jan Lukasin sopimus on purettu - Henri Kiviaho SaiPaan

Maalivahti Jan Lukasin sopimus on purettu - Henri Kiviaho SaiPaan

SaiPa ja maalivahti Jan Lukas ovat purkaneet sopimuksensa yhteisymmärryksessä. Jan Lukas liittyi SaiPan joukkueeseen toukokuussa 2023.

Lue lisää
Urho Vaakanainen lainasopimuksella SaiPaan

Urho Vaakanainen lainasopimuksella SaiPaan

SaiPa saa tutun vahvistuksen puolustukseensa, kun Boston Bruinsin sopimuspelaaja Urho Vaakanainen liittyy joukkueeseen tiistaina.

Lue lisää
Niclas Westerholm täydentää SaiPan maalivahtiosaston

Niclas Westerholm täydentää SaiPan maalivahtiosaston

22-vuotias Maalivahti Niclas Westerholm jatkaa SaiPassa kaudella 2020-2021. SaiPan ja Westerholmin vuonna 2018 kirjattuun sopimukseen sisältyi tulevasta kaudesta optio, jonka SaiPa käytti keväällä. Sopimus astui voimaan, kun tulokassopimus Nashville Predatorsin kanssa purkautui.

Lue lisää
David Bernhardt jatkaa SaiPassa

David Bernhardt jatkaa SaiPassa

SaiPa ja 22-vuotias ruotsalaispuolustaja David Bernhardt ovat solmineet yhden kauden mittaisen jatkosopimuksen.

Lue lisää
Jarno Koskiranta tekee paluun SaiPaan

Jarno Koskiranta tekee paluun SaiPaan

33-vuotias keskushyökkääjä Jarno Koskiranta vahvistaa SaiPaa tulevat kolme kautta.

Lue lisää
Liiga-SaiPa Oy ja joukkue pääsivät sopuun palkkojen leikkauksesta

Liiga-SaiPa Oy ja joukkue pääsivät sopuun palkkojen leikkauksesta

Korona-kriisi tulee aiheuttamaan seuroille suuria tulonmenetyksiä, joihin SaiPa pyrkii kaikin mahdollisin keinoin sopeutumaan.

Lue lisää