Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

NST:n naisille voitto Happeesta

 

NST:n naisille voitto Happeesta


NST emännöi kauden kolmannessa kotiottelussa Jyväskylän Happeeta, joka on perinteisesti ollut hankala vastustaja lappeenrantalaisille. NST valmentaja Ville Kuuselan mukaan ottelu kulki lähes suunnitelmien mukaan, tosin ensimmäisessä erässä hieman liian huolimattomasti, johtuen varmasti Happeen hyvästä taistelevasta peli-ilmeestä.

Käynti pukukopissa ja ehkä siellä kuullut ohjeetkin ensimmäisellä erätauolla tuottivat tulosta heti erän alussa kun Anna-Sofia Lassila laukoi upeasti elämänsä ensimmäisen liigamaalin. Tämän jälkeen alkoikin liigatilastojen paras ylivoima jälleen toimia, kun joukkueen pistekärki Marianne Hannonen teki viidessä minuutissa kaksi ylivoimamaalia.

Vauhdikkaassa kolmannessa erässä Elisa Sinisalo selvitti ensin mailaviidakon upealla poikittaiskuljetuksella ja niittasi pallon ylänurkkaan, peli oli tässä vaiheessa 4-0. Kun ottelua oli jäljellä noin 10 minuuttia, kolmas erä heräsi todella henkiin.  Happee onnistui kaventamaan maalilla, jonka syntymistä kotijoukkue edesauttoi hitaanlaisella reagoinnilla irtopalloihin. Tämän jälkeen vierailla oli mahdollisuuksia pistää kotijoukkue todella tiukoilla mm. pienen ajan sisään tulleiden jäähyjen myötä. NST pelasi pitkään kolmella neljää ja hetken jopa kolmella viittä vastaan. Happee ei kuitenkaan tarttunut syöttiin, ja kun joukkueet olivat jälleen tasalukuiset, sai NST rangaistuslaukauksen. Veera Pietikäisen kaunis ja rohkea yritys ei aivan onnistunut, mutta Anni Töllikkö jatkoi emäntien ylivoimatehoilua laukomalla joukkueensa 5-1 johtoon. 6-1 niitin tälläsi Anu Forsback illan syöttökoneen (0+3) Jaana Lirkin jakelusta.

Huikean ylivoiman lisäksi valmentaja Kuusela piti ottelun ratkaisuna Anni-Maija Seppäsen loistavaa maalivahtityöskentelyä ja mahdollisuutta käyttää jälleen lähes koko pelaajistoa. Myös B-tyttöjen SM-sarjaottelun aiemmin päivällä pelanneet urakoitsijat saivat valmentajalta erityismaininnan jaksamisestaan.

Huippupelin pelanneen ja parhaana palkitun maalivahti Seppäsen kommentti ottelusta oli ytimekäs: ”Alussa härdelli, sitten homma haltuun…ja siinähän se sitten olikin!”

Ottelun extra:
Hienon ottelun lisäksi yleisön esteettistä silmää hiveltiin toisella erätauolla alus- ja yöasu näytöksellä. Tiettävästi joukkueellakin on jo seuraavassa mittelössä käytössä sponsorin lahjoittamat uudet ”lucky pantsit”. Pelin luulisi siis jatkossakin kulkevan.

NST:n tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Salibandyseura NST-Lappeenranta ry - logo

NST - 2012-2013 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012-2013

Ottelut kaudella 2012-2013

Seuran tiedot - Seuran kotisivutAntti Suoraniemi SaiPaan

Antti Suoraniemi SaiPaan

Hämeenlinnasta lähtöisin oleva Antti Suoraniemi siirtyy SaiPaan vuoden mittaisella sopimuksella.

Lue lisää
SaiPalle kaksi sopimusta

SaiPalle kaksi sopimusta

Lappeenrantalaisjoukkueen takalinjoilla jatkavat Mika Hietamäki ja Santeri Niemeläinen.

Lue lisää
Sveitsiläispuolustaja siirtyy SaiPaan

Sveitsiläispuolustaja siirtyy SaiPaan

SaiPa on tehnyt yksivuotisen sopimuksen sveitsiläinen Fabian Steigerin kanssa. Steiger on joukkueen vahvuudessa heti elokuun alusta lähtien.

Lue lisää
SaiPa solmi kaksi jatkosopimusta

SaiPa solmi kaksi jatkosopimusta

Emma Kaila ja Saana Karilahti ovat kirjoittaneet vuoden mittaiset sopimukset SaiPa Salibandyn kanssa. Molemmat pelasivat viime kauden NST:n riveissä.

Lue lisää
Venäjän maajoukkuepelaaja SaiPa-paitaan

Venäjän maajoukkuepelaaja SaiPa-paitaan

SaiPa on solminut sopimuksen viime kaudella PoNoVoa edustaneen ja Venäjän maajoukkueessa esiintyvän Aleksandr Avtushenkon kanssa.

Lue lisää
Möykkyset SaiPan riveihin

Möykkyset SaiPan riveihin

Oskari Möykkynen ja Onni Möykkynen, jatkavat uraansa SaiPa Salibandyn riveissä.

Lue lisää