Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Janne Louhelaisella akillesjänteen rasitusvamma

 

Janne Louhelaisella akillesjänteen rasitusvamma


NST:n miesten "sairaslista" elää. Koko kauden sivussa olleen Jarkko Nurmelan toipilastunnelissa on jo näkyvissä valoa, mutta Janne Louhelaisen tilanne on tällä hetkellä haasteellisempi.

Alkuviikosta lääkäri diagnosoi Louhelaisen akillesjänteessä rasitusvamman. Terminä ei puhuta akillesjänteen tulehduksesta, vaan ikäänkuin rasitusmurtumasta ilman murtumaa, joka on ollut seurausta ylirasituksesta.

Akillesjänne on vaivannut Louhelaista jo pitkään, mutta lepo ei ole vammaan vielä auttanut. Louhelainen on pelannut vain puolet miesten 12 liigaottelusta ja kummassakaan syksyn Suomen Cup ottelussa häntä ei kentällä nähty. Kauden viidessä ensimmäisessä ottelussa Louhelainen kokosi tehot 2+8=10.

Nyt kuntoutuksella ja lääkärin määräämillä hoidoilla sekä mahdollisuuksien mukaan toteutettavalla täyslevolla haetaan vammaan helpotusta ja parannusta. Loppuvuoden peleissä Louhelaista ei tulla näkemään enää kentällä ja pahimmassa tapauksessa Louhelaisen koko loppukausi on vaarassa.

NST:n tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Salibandyseura NST-Lappeenranta ry - logo

NST - 2012-2013 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012-2013

Ottelut kaudella 2012-2013

Seuran tiedot - Seuran kotisivutAntti Suoraniemi SaiPaan

Antti Suoraniemi SaiPaan

Hämeenlinnasta lähtöisin oleva Antti Suoraniemi siirtyy SaiPaan vuoden mittaisella sopimuksella.

Lue lisää
SaiPalle kaksi sopimusta

SaiPalle kaksi sopimusta

Lappeenrantalaisjoukkueen takalinjoilla jatkavat Mika Hietamäki ja Santeri Niemeläinen.

Lue lisää
Sveitsiläispuolustaja siirtyy SaiPaan

Sveitsiläispuolustaja siirtyy SaiPaan

SaiPa on tehnyt yksivuotisen sopimuksen sveitsiläinen Fabian Steigerin kanssa. Steiger on joukkueen vahvuudessa heti elokuun alusta lähtien.

Lue lisää
SaiPa solmi kaksi jatkosopimusta

SaiPa solmi kaksi jatkosopimusta

Emma Kaila ja Saana Karilahti ovat kirjoittaneet vuoden mittaiset sopimukset SaiPa Salibandyn kanssa. Molemmat pelasivat viime kauden NST:n riveissä.

Lue lisää
Venäjän maajoukkuepelaaja SaiPa-paitaan

Venäjän maajoukkuepelaaja SaiPa-paitaan

SaiPa on solminut sopimuksen viime kaudella PoNoVoa edustaneen ja Venäjän maajoukkueessa esiintyvän Aleksandr Avtushenkon kanssa.

Lue lisää
Möykkyset SaiPan riveihin

Möykkyset SaiPan riveihin

Oskari Möykkynen ja Onni Möykkynen, jatkavat uraansa SaiPa Salibandyn riveissä.

Lue lisää