Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

NST:n naiset syvissä vesissä

 

NST:n naiset syvissä vesissä


Syvät on vedet, totesi NST valmentaja Olli Englund, kun lauantaista OLS tappiota seurasi sunnuntaina kitkerä 2-3 jatkoaikatappio Erä III:lle. Tappioputki venyi näin jo neljään otteluun.

Ottelun ensimmäinen erä oli vielä tarkkailevampaa, mutta toisessa erässä kentällä alkoi tapahtua. NST rynnisti heti erän alussa vahvasti luoden kovaa painetta Erä maalille. Kotijoukkueen yritykset jäivät kuitenkin viimeistä silausta vaille Erä maalivahti Emma Tuomikosken esittäessä huikeita torjuntoja. NST:n huolimaton pelaaminen hyökkäyspäässä kostautui rajusti Erän tehdessä vastaiskuilla kaksi maalia 20 sekunnin välein ajassa 24:07 ja 24:27. NST:n taivas jatkoi synkkenemistään kun maalivahti Anni-Maija Seppänen loukkasi ikävästi olkapäänsä ajassa 27:49. Melissa Kotiaho loikkasi penkiltä maalille ja pääsi hienosti pelirytmiin kiinni. NST jatkoi pelin hallintaa ja pääsi vihdoin murtamaan vastustajan tiiviin puolustuksen tuloksekkaasti kun Marianne Hannonen kavensi Jaana Lirkin ja Ida Suikan hienon esityön jälkeen ajassa 32:14. Hannonen onnistui toisessa erässä vielä toistamiseen tasoittaen ottelun upealla laukauksella. Kolmas erä oli kokonaisuudessaan NST:n pyöritystä pallon käydessä kolmesti maaliraudoissakin. Kolmannen erän karusellista tiiviillä puolustuspelillä, hienoilla torjunnoilla ja tuurillakin selvinnyt Erä masensi Urheilutalon välittömästi jatkoajan alussa. Yhdeksän sekunnin kohdalla Jessica Laidler siivosi Anna Ylikojolan laukauksen paluupallon maalin.

Ottelun näkyvin pelaaja oli avaus- ja jatkoaikamaalin tehnyt Laidler. Laidler rynni aggressiivisesti sääntökirjan rivien välissä ja teatraaliset kentällä makailut jatkuvalla puputuksella säestettynä olivat lähinnä surkuhupaisia. Edellä mainitut seikat eivät kuitenkaan poista sitä faktaa että Laidlerin ihailtava aktiivisuus, liike ja voitontahto käytännössä käänsivät tämän ottelun lopullisesti Erän voitoksi.

NST:n pelaajistakaan ei voi ketään syyttää yrityksen puutteesta ja valmentajakaksikko Englund -  Tuovinen kiittelivätkin yhteen ääneen joukkueen peli-ilmettä. Samaan hengenvetoon valmentajat kuitenkin pyörittelivät päätä maalinteon vaikeudelle lukuisista tilanteista huolimatta. Englund kehui myös Erän puolustuspeliä. Kehuihin oli aihetta, sillä uhrautuva Erä vei tilan ja ajan maalinteon kannalta tärkeillä alueilla ja toistakymmentä NST laukausta päätyi kenttäpelaajien peittoihin. Näiden laukausten lisäksi maalivahti Tuomikoski torjui komeat 32 kertaa ja lisäksi useat NST laukaukset suuntautuivat kokonaan maalin ohi. Valitettavasti kovasta yrityksestä huolimatta tällä hetkellä ei onnistu kukaan muu kuin Hannonen ja viikonlopun otteluista sairastelun takia poissa ollut Anu Raatevaara. Maalinteossa onnistumisen lisäksi pallonliikuttelun on jatkossa oltava huolellisempaa ja pelaajien on löydettävä toisensa kentällä helpommin ja nopeammin. Alkukauden otteet ja välähdykset Erä ottelussakin todistavat että osaamista siihen joukkueessa on.

Kausi onneksi jatkuu ja syvistä vesistä on mahdollisuus kahlata kohti  rantaa. Rannalla ensimmäisenä häämöttävät 29.12 pelattava Cup välierä ykkösdivisioonan Kajaanin Papasta vastaan ja 5.1. liigaottelu Tampereella tappiottoman Classicin vieraana.

NST:n tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Salibandyseura NST-Lappeenranta ry - logo

NST - 2012-2013 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012-2013

Ottelut kaudella 2012-2013

Seuran tiedot - Seuran kotisivutAntti Suoraniemi SaiPaan

Antti Suoraniemi SaiPaan

Hämeenlinnasta lähtöisin oleva Antti Suoraniemi siirtyy SaiPaan vuoden mittaisella sopimuksella.

Lue lisää
SaiPalle kaksi sopimusta

SaiPalle kaksi sopimusta

Lappeenrantalaisjoukkueen takalinjoilla jatkavat Mika Hietamäki ja Santeri Niemeläinen.

Lue lisää
Sveitsiläispuolustaja siirtyy SaiPaan

Sveitsiläispuolustaja siirtyy SaiPaan

SaiPa on tehnyt yksivuotisen sopimuksen sveitsiläinen Fabian Steigerin kanssa. Steiger on joukkueen vahvuudessa heti elokuun alusta lähtien.

Lue lisää
SaiPa solmi kaksi jatkosopimusta

SaiPa solmi kaksi jatkosopimusta

Emma Kaila ja Saana Karilahti ovat kirjoittaneet vuoden mittaiset sopimukset SaiPa Salibandyn kanssa. Molemmat pelasivat viime kauden NST:n riveissä.

Lue lisää
Venäjän maajoukkuepelaaja SaiPa-paitaan

Venäjän maajoukkuepelaaja SaiPa-paitaan

SaiPa on solminut sopimuksen viime kaudella PoNoVoa edustaneen ja Venäjän maajoukkueessa esiintyvän Aleksandr Avtushenkon kanssa.

Lue lisää
Möykkyset SaiPan riveihin

Möykkyset SaiPan riveihin

Oskari Möykkynen ja Onni Möykkynen, jatkavat uraansa SaiPa Salibandyn riveissä.

Lue lisää