Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

NST:n naisilla Cup välierä lauantaina

 

NST:n naisilla Cup välierä lauantaina


NST:n naiset pelaavat lauantaina 29.12. klo 16:00 Lappeenrannan Urheilutalolla Salibandyn Cup välieräottelun. Vastustajana on Ykkösdivarin 2. lohkossa pelaava Kajaanilainen Papas. Toisessa välierässä kohtaavat liigan kärkikaksikko SB Pro ja Classic.

Matkalla välieriin NST on voittanut Ykkösdivarissa pelaavat SB Vantaan ja Hämeenlinnalaisen Steelersin. Arpaonni on ollut suotuisa sikäli, että NST on välttänyt liigajoukkueet ja saanut kaikki ottelut kotiotteluiksi. Papaskin pelasi edelliset ottelunsa kotonaan kaataen ensin Joutsenon Katajan ja puolivälierissä SB Pron B-tyttöjoukkueen. Liigassa NST:llä on takanaan huono jakso kun joukkue on hävinnyt neljä viimeistä otteluaan. Ykkösen lohkonsa kärkijoukkue Papas ei myöskään ole ollut aivan alkukauden vauhdissa, kun sen tilille on viimeisessä neljässä sarjaottelussa tullut kahden voiton lisäksi kauden ainoat kaksi tappiota.

Steelers puolivälierä oli NST:ltä nihkeä ja viimeiset liigaottelut ovat erityisesti maalinteon osalta olleet erittäin vaikeita, eikä Papastakaan vastaan odotettavissa ole helppoa reittiä finaaliin. NST valmentaja Olli Englundin mukaan vastassa on kovasti töitä tekevä, juoksuvoimainen ja vahva joukkue eikä aliarviointiin saa syyllistyä ja vauhtiin on pystyttävä vastaamaan. Oli vastustaja millainen tahansa, tosiasia on että vain voitto kelpaa ja finaalipaikan jääminen haaveeksi olisi erittäin kova pettymys lappeenrantalaisille.

Englund ei odota kaunista peliä, mutta lupaa vauhtia löytyvän paljon myös kotijoukkueelta. Joukkue on valmis käyttämään laajaa materiaalia, jopa neljää kentällistä kun pitkäaikaispotilaiden lisäksi ainoastaan Heidi Härkösen pelaaminen on epävarmaa. Takana on kova treeniviikko ennen joulua ja tahti on jatkunut tiukkana pyhien jälkeenkin. Englund lupaa että harjoituksissa läpikäydyistä teemoista ainakin muutokset karvauspelaamisessa näkyvät jo Papas ottelussa.

Finaalipaikka ja sitä kautta mahdollisuus cup voittoon on iso asia kaikille, minkä myös Englund vahvistaa. Lauantaina siis tuskin nähdään ketään, joka ei antaisi kaikkea voiton eteen. NST:n pelaajia velvoittavat myös perinteet, olisihan finaalipaikka kaksinkertaiselle cup voittajalle jo neljäs viiden vuoden vuoden sisään.

NST:n tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Salibandyseura NST-Lappeenranta ry - logo

NST - 2012-2013 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012-2013

Ottelut kaudella 2012-2013

Seuran tiedot - Seuran kotisivutAntti Suoraniemi SaiPaan

Antti Suoraniemi SaiPaan

Hämeenlinnasta lähtöisin oleva Antti Suoraniemi siirtyy SaiPaan vuoden mittaisella sopimuksella.

Lue lisää
SaiPalle kaksi sopimusta

SaiPalle kaksi sopimusta

Lappeenrantalaisjoukkueen takalinjoilla jatkavat Mika Hietamäki ja Santeri Niemeläinen.

Lue lisää
Sveitsiläispuolustaja siirtyy SaiPaan

Sveitsiläispuolustaja siirtyy SaiPaan

SaiPa on tehnyt yksivuotisen sopimuksen sveitsiläinen Fabian Steigerin kanssa. Steiger on joukkueen vahvuudessa heti elokuun alusta lähtien.

Lue lisää
SaiPa solmi kaksi jatkosopimusta

SaiPa solmi kaksi jatkosopimusta

Emma Kaila ja Saana Karilahti ovat kirjoittaneet vuoden mittaiset sopimukset SaiPa Salibandyn kanssa. Molemmat pelasivat viime kauden NST:n riveissä.

Lue lisää
Venäjän maajoukkuepelaaja SaiPa-paitaan

Venäjän maajoukkuepelaaja SaiPa-paitaan

SaiPa on solminut sopimuksen viime kaudella PoNoVoa edustaneen ja Venäjän maajoukkueessa esiintyvän Aleksandr Avtushenkon kanssa.

Lue lisää
Möykkyset SaiPan riveihin

Möykkyset SaiPan riveihin

Oskari Möykkynen ja Onni Möykkynen, jatkavat uraansa SaiPa Salibandyn riveissä.

Lue lisää