Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

NST:n naiset keskiviikkoillaksi Porvooseen

 

NST:n naiset keskiviikkoillaksi Porvooseen


NST pelaa keskiviikkona erittäin tärkeän ottelun PSS:n vieraana Porvoossa. Liigassa olisi päästävä taas kiinni voittoihin ja samalla hankkia hyvä vire lauantain Cup finaaliin.

Kauden ensimmäisessä kohtaamisessa lokakuussa NST oli selkeästi parempi 6-1 lukemin ja voitto on ainoa mikä Porvoon tuliaisina kelpaa. Vaikka ajatukset saattavat monilla karkailla jo Cup finaaliin, on Porvoon otteluunkin pystyttävä lataamaan finaaliasenne. Vaikka edelliset ottelut ovat sujuneet heikosti, ei korjausliikkeen aloittaminen PSS ottelussa ole myöhäistä. Ottelu on molemmille sarjataulukonkin kannalta erittäin tärkeä, NST tarvitsee pisteitä vahvistaakseen asemiaan kahdeksan joukossa ja PSS:lle pisteet olisivat arvossaan pudotuspelipaikan metsästyksessä ja karkaamisessa jumbo SPV:ltä.

NST:n kokoonpanosta jäänevät pois lievistä jalkavaivoista kärsivät Heidi Härkönen ja Viivi Kurkaa, mutta muuten joukkue pitäisi pitkäaikaispotilaita lukuun ottamatta olla täydessä iskussa. Molemmilla joukkueilla nähtäneen kokoonpanossa myös mielenkiintoisia comeback pelaajia, kun NST:ltä Heli Suoreijus pelaa kauden toisen ottelunsa ja PSS voi asettaa maalille Ruotsin Elitserienistä joulukuussa joukkueeseen liittyneen Hanna Sihlmanin.

NST:n tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Salibandyseura NST-Lappeenranta ry - logo

NST - 2012-2013 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012-2013

Ottelut kaudella 2012-2013

Seuran tiedot - Seuran kotisivutAntti Suoraniemi SaiPaan

Antti Suoraniemi SaiPaan

Hämeenlinnasta lähtöisin oleva Antti Suoraniemi siirtyy SaiPaan vuoden mittaisella sopimuksella.

Lue lisää
SaiPalle kaksi sopimusta

SaiPalle kaksi sopimusta

Lappeenrantalaisjoukkueen takalinjoilla jatkavat Mika Hietamäki ja Santeri Niemeläinen.

Lue lisää
Sveitsiläispuolustaja siirtyy SaiPaan

Sveitsiläispuolustaja siirtyy SaiPaan

SaiPa on tehnyt yksivuotisen sopimuksen sveitsiläinen Fabian Steigerin kanssa. Steiger on joukkueen vahvuudessa heti elokuun alusta lähtien.

Lue lisää
SaiPa solmi kaksi jatkosopimusta

SaiPa solmi kaksi jatkosopimusta

Emma Kaila ja Saana Karilahti ovat kirjoittaneet vuoden mittaiset sopimukset SaiPa Salibandyn kanssa. Molemmat pelasivat viime kauden NST:n riveissä.

Lue lisää
Venäjän maajoukkuepelaaja SaiPa-paitaan

Venäjän maajoukkuepelaaja SaiPa-paitaan

SaiPa on solminut sopimuksen viime kaudella PoNoVoa edustaneen ja Venäjän maajoukkueessa esiintyvän Aleksandr Avtushenkon kanssa.

Lue lisää
Möykkyset SaiPan riveihin

Möykkyset SaiPan riveihin

Oskari Möykkynen ja Onni Möykkynen, jatkavat uraansa SaiPa Salibandyn riveissä.

Lue lisää