Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

NST:n naisille pisteet Porvoosta

 

NST:n naisille pisteet Porvoosta


NST päätti karun voitottoman jakson ja nappasi tärkeän 4-6 voiton keskiviikkona 16.1. Porvoossa PSS:n vieraana. Sarjataulukossa NST on neljäntenä kun runkosarjaa on jäljellä seitsemän ottelua.

PSS pääsi heti alussa johtoon, mutta Marianne Hannonen ja Sofia Sinkko hoitivat maaleillaan NST:n ensimmäiselle erätauolle 1-2 johdossa. Toisessa erässä NST ehti jo 1-5 johtoon Hannosen kahdella ja Hanna Monton yhdellä osumalla. Tämän jälkeen PSS:kin pääsi mukaan karkeloon ja erätauolle mentiin 3-6 lukemissa Maria Utin tehdessä NST:n kuudennen. Kolmannessa erässä porvoolaisilla oli jahti päällä, mutta joukkue onnistui vain kertaalleen maalinteossa eikä pystynyt NST:n onneksi hyödyntämään lopun kahden pelaajan ylivoimaakaan.

Vaikka PSS pääsikin alussa johtoon oli ottelun alku sekä NST valmentaja Olli Englundin että kapteeni Anni Töllikön mukaan NST:ltä hyvää peliä. Molempien mielestä homma pysyi kasassa n. 35 minuuttia pallon ja pelaajien liikkeen ollessa toivottua, mutta sen jälkeen ajatus taisi karata jo lauantain Cup finaaliin, arveli Englund. PSS tuli viimeisen erän hanakasti päälle voittaen kaksinkamppailut keskittymisen kadottaneelta vierailijalta. Suurempi paniikki NST:lle koitui vasta ottelun lopun jäähyjen vuoksi, joiden aikana PSS pyöritti ilman maalivahtia pitkään jopa kuudella kolmea vastaan.

Ottelun jälkimmäinen puolisko ja erityisesti jäähypenkiltä jännitetty viimeinen puolitoistaminuuttinen latistivat hiukan kippari Töllikön tunnelmia, mutta joukkuetta hän kiitteli viime peleissä kadoksissa olleen positiivisen peli-ilmeen löytymisestä. Melkein koko ottelun kolmea kentällistä peluuttanut Englund oli puolestaan tyytyväinen maalinteon onnistumisesta ottelun ensimmäisen puolituntisen aikana, vaikka paikkoja tuhlattiin edelleen aivan liikaa. Hannosen paluu kokoonpanoon oli tehokas, jonka lisäksi Englund iloitsi kun Sinkon pirteät otteet palkittiin vihdoin ensimmäisellä liigamaalilla ja Monto, Utti ja Jaana Lirkki yhdistelmä esiintyi vahvasti. Hannosen maalitalkoot on jo niin peruskamaa, ettei niitä edes muista hehkuttaa, kommentoi puolestaan Töllikkö maajoukkueeseen juuri valitun hyökkääjän kauden neljättä kolmen maalin iltaa.

PSS oli mennyt eteenpäin syksystä, mutta meidän hyvä lähtö peliin kostautui heille tällä kertaa, pohdiskeli Englund, joka piti ottelua hyvänä valmistautumisena lauantaiseen Cup finaaliin.

NST:n tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Salibandyseura NST-Lappeenranta ry - logo

NST - 2012-2013 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012-2013

Ottelut kaudella 2012-2013

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Antti Suoraniemi SaiPaan

Antti Suoraniemi SaiPaan

Hämeenlinnasta lähtöisin oleva Antti Suoraniemi siirtyy SaiPaan vuoden mittaisella sopimuksella.

Lue lisää
SaiPalle kaksi sopimusta

SaiPalle kaksi sopimusta

Lappeenrantalaisjoukkueen takalinjoilla jatkavat Mika Hietamäki ja Santeri Niemeläinen.

Lue lisää
Sveitsiläispuolustaja siirtyy SaiPaan

Sveitsiläispuolustaja siirtyy SaiPaan

SaiPa on tehnyt yksivuotisen sopimuksen sveitsiläinen Fabian Steigerin kanssa. Steiger on joukkueen vahvuudessa heti elokuun alusta lähtien.

Lue lisää
SaiPa solmi kaksi jatkosopimusta

SaiPa solmi kaksi jatkosopimusta

Emma Kaila ja Saana Karilahti ovat kirjoittaneet vuoden mittaiset sopimukset SaiPa Salibandyn kanssa. Molemmat pelasivat viime kauden NST:n riveissä.

Lue lisää
Venäjän maajoukkuepelaaja SaiPa-paitaan

Venäjän maajoukkuepelaaja SaiPa-paitaan

SaiPa on solminut sopimuksen viime kaudella PoNoVoa edustaneen ja Venäjän maajoukkueessa esiintyvän Aleksandr Avtushenkon kanssa.

Lue lisää
Möykkyset SaiPan riveihin

Möykkyset SaiPan riveihin

Oskari Möykkynen ja Onni Möykkynen, jatkavat uraansa SaiPa Salibandyn riveissä.

Lue lisää