Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Brad Moran SaiPaan

Veikkausvinkit

 

Brad Moran SaiPaan


SaiPa on solminut loppukaudesta sopimuksen kanadalaisen hyökkääjä Brad Moranin kanssa.

Moran, 33, on pelannut kuluvan kauden Ruotsin Elitserienissä Vaxjö Lakersin riveissä. Urallaan kokenut hyökkääjä on pelannut 8 NHL-ottelua (1+2=3), 556 AHL-ottelua (165+297=462) ja 202 Elitserien-ottelua (39+88=127).

Sekä laita- että keskushyökkääjän tontit osaava pelaaja liittynee SaiPan vahvuuteen keskiviikkona ja ensimmäisen ottelun hän pelannee torstaina Turussa, jolloin vastaan asettuu TPS.

SaiPan urheilujohtaja Antti Tuomenoksan mukaan Moranista odotetaan apua erityisesti kärkikenttiin ja ylivoimapeliin.

- Silloin kun Mark Leen sopimus purettiin aloimme etsiä Suomesta korvaajaa, mutta sopivaa pelaajaa ei löytynyt. Toivelistalla oli ensijaisesti pelaaja, joka on jo pelannut Euroopassa ja Moranin kohdalla tämä toive täyttyi, Tuomenoksa kertoo.

- Hän kokenut pelaaja, joka on urallaan tehnyt hyviä tehoja. Moran on pelannut kärkiketjuissa niin Ruotsissa kuin muuallakin uransa aikana. Odotamme hänestä kärkikenttien pelaajaa myös täällä sekä apuja ylivoimapeliin.

Moranin myötä SaiPan joukkue on todennäköisesti valmis tälle keväälle. SM-liigan siirtoaika umpeutuu tammikuun viimeinen päivä.

- Meidän osalta joukkue on nyt tässä, jos mitään yllättävää ei tapahdu, Tuomenoksa kommentoi.

SaiPan tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Saimaan Pallo - logo

SaiPa - 2012-2013 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012-2013

Ottelut kaudella 2012-2013

Seuran tiedot - Seuran kotisivutSaiPa on solminut yhdeksän jatkosopimusta

SaiPa on solminut yhdeksän jatkosopimusta

SaiPa on sekä käyttänyt optioitaan, että solminut jatkosopimukset yhteensä yhdeksän pelaajansa kanssa. Joukkueen vaihtuvuus tulevalle kaudelle on selkeästi viime kautta suurempi.

Lue lisää
Jere Seppälä saapuu vahvistamaan SaiPan puolustusta

Jere Seppälä saapuu vahvistamaan SaiPan puolustusta

Ässissä kolme edellistä kautta pelannut puolustaja Jere Seppälä vahvistaa loppukauden SaiPaa. Seppälä ja SaiPa ovat samalla tehneet sopimuksen myös kaudesta 2019-2020.

Lue lisää
SaiPa ja Joni Nikko solmivat kahden vuoden jatkosopimuksen

SaiPa ja Joni Nikko solmivat kahden vuoden jatkosopimuksen

SaiPa ja hyökkääjä Joni Nikko ovat solmineet kahden kauden jatkosopimuksen. Nikko siirtyi SaiPaan KalPasta kesken kauden 2016-2017. 24-vuotias vaasalainen on pelannut urallaan 215 Liiga-ottelua tehopistein 44+39=83.

Lue lisää
SaiPa solmi jatkosopimuksen Santeri Virtasen kanssa

SaiPa solmi jatkosopimuksen Santeri Virtasen kanssa

SaiPa ja tuore nuorten maailmanmestari Santeri Virtanen ovat solmineet jatkosopimuksen. Sopimus kattaa kaudet 2019-2021.

Lue lisää
Ville Koholle jatkosopimus SaiPaan

Ville Koholle jatkosopimus SaiPaan

Koko liigauransa SaiPassa pelannut Imatran Ketterän kasvatti Ville Koho jatkaa keltapaidoissa myös kaudella 2019-2020. Sopimus on yhden kauden mittainen.

Lue lisää
Mikael Kuronen palaa SaiPaan

Mikael Kuronen palaa SaiPaan

Alkukauden T¹ekin toiseksi korkeimmalla sarjatasolla VHK Vsetínissä pelannut Mikael Kuronen on tehnyt sopimuksen SaiPaan.

Lue lisää