Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

SaiPa solmi jatkosopimuksia

 

SaiPa solmi jatkosopimuksia


SaiPa on käyttänyt kuuden pelaajan option kaudesta 2013-2014. Mukana on yksi puolustaja ja viisi hyökkääjää.

Puolustaja Kalle Maalahti, 21, on SaiPan oma kasvatti ja pelasi syksyllä seitsemän liigapeliä tehopistein 2+0. Loppukauden hän kiekkoili Mestiksen TuTossa runkosarjassa neljä ottelua ja pudotuspeleissä 11 pokaten kauden päätteeksi pronssimitalin.

- Maalahti on oma junnu, joka kasvoi korkoa Mestiksessä tällä kaudella. Haluamme nähdä mihin tämä tie hänellä vie, SaiPan urheilujohtaja Antti Tuomenoksa kommentoi jatkosopimusta.

Kuten aiemmin on tiedotusvälineissä uutisoitu, SaiPa on käyttänyt Stefano Giliatin option ensi kaudesta. 25-vuotias kanadalainen oli tällä kaudella keltamustien paras pistemies tekemällä 53 ottelussa tehopisteet 18+18=36.

- Kun hän saapui meille, niin isona kysymyksenä oli pystyykö auttamaan joukkuetta liigassa ja hän pystyi siihen. Giliati meni pelillisesti paljon eteenpäin ja hänestä tuli profiilipelaaja meille. Odotamme häneltä ensi kaudella johtavaa roolia joukkueessa, Tuomenoksa kertoo.

Isokokoinen (194 cm/106 kg) hyökkääjä Olavi Vauhkonen, 24, teki tällä kaudella läpimurtonsa SM-liigaan. Jokereiden kasvatti paransi piste-ennätyksensä lukemiin 10+12=22.

- Ensimmäinen kunnon kausi liigassa takana. Vauhkonen väläytteli välillä ja hänellä on paljon ominaisuuksia, joilla pystyy ottamaan liigassa isonkin roolin.

Markku Flinck, 28, pelasi toisen täyden kautensa SM-liigassa ja SaiPassa rukaten samalla piste-ennätyksensä uusiksi. 59 ottelussa keskushyökkääjä kirjautti pisteet 7+14=21.

- Viime kesä oli vähän rikkonainen, mutta pystyi silti pelaamaan liki kaikki pelit. Flinck tuo meille tietynlaista kovuutta joukkueeseen ja odotamme, että hän pystyy ottamaan vielä isomman roolin, Tuomenoksa arvioi.

Ville Paalanen, 23, loukkaantui harjoituskaudella ja joutui jättämään koko kilpakauden väliin. Liigaurallaan kovista taklauksista tunnettu laitahyökkääjä on pelannut 44 ottelua tehopistein 3+0=3.

- Tämä kausi meni kokonaan telakalla. Hän on SaiPan kasvatti, jolle haluamme antaa rikkonaisen kauden jälkeen uuden mahdollisuuden ja katsoa mihin se johtaa. Urheilullinen kaveri kaikin puolin, niitä ei koskaan ole liikaa.

Joni Suutari, 20, loukkaantui myös ennen kauden alkua ja palasi kaukaloihin joulukuussa. Liigadebyytti nuorukaiselta jäi vielä tekemättä, mutta loppukauden aikana hän pelasi A-nuorten SM-liigassa 12 ottelua tehopistein 8+2=10.

- Suutarilla on vähän sama juttu kuin Paalasella. Erittäin rikkonaisia kausia takana. Haluamme antaa omalle juniorille mahdollisuuden ja hänellä on nyt edessä kausi, jolloin pitää näyttää pystyvänsä pelaamaan miesten peleissä, Tuomenoksa kertoo.

SaiPa on jättänyt käyttämättä puolustaja Jere Pullin sopimuksessa olleen option kaudesta 2013-2014. Pulli pelasi päättyneellä kaudella 36 ottelua SM-liigassa.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Saimaan Pallo - logo

SaiPa - 2012-2013 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012-2013

Ottelut kaudella 2012-2013

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Maalivahti Jan Lukasin sopimus on purettu - Henri Kiviaho SaiPaan

Maalivahti Jan Lukasin sopimus on purettu - Henri Kiviaho SaiPaan

SaiPa ja maalivahti Jan Lukas ovat purkaneet sopimuksensa yhteisymmärryksessä. Jan Lukas liittyi SaiPan joukkueeseen toukokuussa 2023.

Lue lisää
Urho Vaakanainen lainasopimuksella SaiPaan

Urho Vaakanainen lainasopimuksella SaiPaan

SaiPa saa tutun vahvistuksen puolustukseensa, kun Boston Bruinsin sopimuspelaaja Urho Vaakanainen liittyy joukkueeseen tiistaina.

Lue lisää
Niclas Westerholm täydentää SaiPan maalivahtiosaston

Niclas Westerholm täydentää SaiPan maalivahtiosaston

22-vuotias Maalivahti Niclas Westerholm jatkaa SaiPassa kaudella 2020-2021. SaiPan ja Westerholmin vuonna 2018 kirjattuun sopimukseen sisältyi tulevasta kaudesta optio, jonka SaiPa käytti keväällä. Sopimus astui voimaan, kun tulokassopimus Nashville Predatorsin kanssa purkautui.

Lue lisää
David Bernhardt jatkaa SaiPassa

David Bernhardt jatkaa SaiPassa

SaiPa ja 22-vuotias ruotsalaispuolustaja David Bernhardt ovat solmineet yhden kauden mittaisen jatkosopimuksen.

Lue lisää
Jarno Koskiranta tekee paluun SaiPaan

Jarno Koskiranta tekee paluun SaiPaan

33-vuotias keskushyökkääjä Jarno Koskiranta vahvistaa SaiPaa tulevat kolme kautta.

Lue lisää
Liiga-SaiPa Oy ja joukkue pääsivät sopuun palkkojen leikkauksesta

Liiga-SaiPa Oy ja joukkue pääsivät sopuun palkkojen leikkauksesta

Korona-kriisi tulee aiheuttamaan seuroille suuria tulonmenetyksiä, joihin SaiPa pyrkii kaikin mahdollisin keinoin sopeutumaan.

Lue lisää