Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

SaiPa solmi jatkosopimuksia

 

SaiPa solmi jatkosopimuksia


SaiPa on käyttänyt kuuden pelaajan option kaudesta 2013-2014. Mukana on yksi puolustaja ja viisi hyökkääjää.

Puolustaja Kalle Maalahti, 21, on SaiPan oma kasvatti ja pelasi syksyllä seitsemän liigapeliä tehopistein 2+0. Loppukauden hän kiekkoili Mestiksen TuTossa runkosarjassa neljä ottelua ja pudotuspeleissä 11 pokaten kauden päätteeksi pronssimitalin.

- Maalahti on oma junnu, joka kasvoi korkoa Mestiksessä tällä kaudella. Haluamme nähdä mihin tämä tie hänellä vie, SaiPan urheilujohtaja Antti Tuomenoksa kommentoi jatkosopimusta.

Kuten aiemmin on tiedotusvälineissä uutisoitu, SaiPa on käyttänyt Stefano Giliatin option ensi kaudesta. 25-vuotias kanadalainen oli tällä kaudella keltamustien paras pistemies tekemällä 53 ottelussa tehopisteet 18+18=36.

- Kun hän saapui meille, niin isona kysymyksenä oli pystyykö auttamaan joukkuetta liigassa ja hän pystyi siihen. Giliati meni pelillisesti paljon eteenpäin ja hänestä tuli profiilipelaaja meille. Odotamme häneltä ensi kaudella johtavaa roolia joukkueessa, Tuomenoksa kertoo.

Isokokoinen (194 cm/106 kg) hyökkääjä Olavi Vauhkonen, 24, teki tällä kaudella läpimurtonsa SM-liigaan. Jokereiden kasvatti paransi piste-ennätyksensä lukemiin 10+12=22.

- Ensimmäinen kunnon kausi liigassa takana. Vauhkonen väläytteli välillä ja hänellä on paljon ominaisuuksia, joilla pystyy ottamaan liigassa isonkin roolin.

Markku Flinck, 28, pelasi toisen täyden kautensa SM-liigassa ja SaiPassa rukaten samalla piste-ennätyksensä uusiksi. 59 ottelussa keskushyökkääjä kirjautti pisteet 7+14=21.

- Viime kesä oli vähän rikkonainen, mutta pystyi silti pelaamaan liki kaikki pelit. Flinck tuo meille tietynlaista kovuutta joukkueeseen ja odotamme, että hän pystyy ottamaan vielä isomman roolin, Tuomenoksa arvioi.

Ville Paalanen, 23, loukkaantui harjoituskaudella ja joutui jättämään koko kilpakauden väliin. Liigaurallaan kovista taklauksista tunnettu laitahyökkääjä on pelannut 44 ottelua tehopistein 3+0=3.

- Tämä kausi meni kokonaan telakalla. Hän on SaiPan kasvatti, jolle haluamme antaa rikkonaisen kauden jälkeen uuden mahdollisuuden ja katsoa mihin se johtaa. Urheilullinen kaveri kaikin puolin, niitä ei koskaan ole liikaa.

Joni Suutari, 20, loukkaantui myös ennen kauden alkua ja palasi kaukaloihin joulukuussa. Liigadebyytti nuorukaiselta jäi vielä tekemättä, mutta loppukauden aikana hän pelasi A-nuorten SM-liigassa 12 ottelua tehopistein 8+2=10.

- Suutarilla on vähän sama juttu kuin Paalasella. Erittäin rikkonaisia kausia takana. Haluamme antaa omalle juniorille mahdollisuuden ja hänellä on nyt edessä kausi, jolloin pitää näyttää pystyvänsä pelaamaan miesten peleissä, Tuomenoksa kertoo.

SaiPa on jättänyt käyttämättä puolustaja Jere Pullin sopimuksessa olleen option kaudesta 2013-2014. Pulli pelasi päättyneellä kaudella 36 ottelua SM-liigassa.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Saimaan Pallo - logo

SaiPa - 2012-2013 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012-2013

Ottelut kaudella 2012-2013

Seuran tiedot - Seuran kotisivutJohn Persson SaiPaan

John Persson SaiPaan

SaiPa on tehnyt yhden kauden kattavan sopimuksen hyökkääjä John Perssonin kanssa. 27-vuotias ruotsalainen saapuu Saimaan rannoille SHL:n Mora IK:sta.

Lue lisää
Teemu Ramstedt SaiPaan

Teemu Ramstedt SaiPaan

SaiPa on tehnyt yhden kauden kattavan sopimuksen 31-vuotiaan keskushyökkääjä Teemu Ramstedtin kanssa.

Lue lisää
Zaborsky, Riikola ja Piipponen SaiPaan

Zaborsky, Riikola ja Piipponen SaiPaan

SaiPa tiedotti kauppakeskus IsoKristiinassa järjestetyssä tapahtumassa kolmesta pelaajasopimuksesta.

Lue lisää
SaiPa on solminut yhdeksän jatkosopimusta

SaiPa on solminut yhdeksän jatkosopimusta

SaiPa on sekä käyttänyt optioitaan, että solminut jatkosopimukset yhteensä yhdeksän pelaajansa kanssa. Joukkueen vaihtuvuus tulevalle kaudelle on selkeästi viime kautta suurempi.

Lue lisää
Jere Seppälä saapuu vahvistamaan SaiPan puolustusta

Jere Seppälä saapuu vahvistamaan SaiPan puolustusta

Ässissä kolme edellistä kautta pelannut puolustaja Jere Seppälä vahvistaa loppukauden SaiPaa. Seppälä ja SaiPa ovat samalla tehneet sopimuksen myös kaudesta 2019-2020.

Lue lisää
SaiPa ja Joni Nikko solmivat kahden vuoden jatkosopimuksen

SaiPa ja Joni Nikko solmivat kahden vuoden jatkosopimuksen

SaiPa ja hyökkääjä Joni Nikko ovat solmineet kahden kauden jatkosopimuksen. Nikko siirtyi SaiPaan KalPasta kesken kauden 2016-2017. 24-vuotias vaasalainen on pelannut urallaan 215 Liiga-ottelua tehopistein 44+39=83.

Lue lisää