Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

SaiPan valmennustiimi jatkaa kaksi seuraavaa kautta

 

SaiPan valmennustiimi jatkaa kaksi seuraavaa kautta


SaiPa on solminut kahden vuoden jatkosopimukset päävalmentaja Pekka Tirkkosen, valmentaja Ari Santasen ja maalivahtivalmentaja Janne Valtosen kanssa.

Lisäksi SaiPa on sopinut yhteistyön jatkamisesta fyysisen valmennuksen suunnittelusta ja koordinoinnista vastaavan Jussi Huhtalan kanssa.

Tirkkonen toimii SaiPan päävalmentajana nyt toista kauttaan. Hän on pelannut keltamustissa vuosituhannen vaihteessa neljä kautta ja toimi viimeisenä kautenaan myös seuran kapteenina. Liigapelejä hänelle kertyi urallaan 647 (161+236=397).

Tirkkonen lopetti pelaajauransa Tanskassa Herningissä kauden 2007-2008 päätteeksi ja on sen jälkeen toiminut ennen SaiPaa neljä kautta Mestiksessä pelaavan SaPKon päävalmentajana.

"Erittäin hyvillä mielin. Puolitoista vuotta tehty töitä yhdessä. Meillä on hyvä tiimi ja hyvä henki. Tämä on hieno ja hyvä paikka tehdä tätä jääkiekkotyötä."

"Ensimmäinen vaihtoehto oli minulle se, että sama tiimi jatkaa kanssani töitä myös seuraavilla kausilla."

Santasella on menossa jo yhdeksäs kausi SaiPan valmennusryhmässä. Hän pelasi aikanaan keltamustissa niin Liigassa kuin 1-divisioonassa. Santanen toimi joukkueen kapteenina neljä kautta.

Valtonen on SaiPan kasvatti ja pelasi keltamustissa niin Liigassa kuin 1-divisioonassa. Hän on toiminut SaiPan organisaatiossa maalivahtivalmentajana kaudesta 2008-2009 lähtien ja liigaryhmän mukana menossa on nyt toinen kausi.

SaiPan toimitusjohtaja Riku Kallioniemi kertoo, että hyvällä menestyksellä puolitoista vuotta toimineen valmennustiimin jatko on seuran kannalta tärkeä asia.

"Tällä ratkaisulla saadaan jatkuvuutta sille kovalle työlle, jota joukkue on tehnyt. SaiPa haluaa olla tulevaisuudessa taas hieman laadukkaampi seura ja tämä valmennustiimi oli meidän ykkösvaihtoehtomme."

SaiPan tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Saimaan Pallo - logo

SaiPa - 2013-2014 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2013-2014

Ottelut kaudella 2013-2014

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


PekkaTirkkonen

Pekka Tirkkonen

17.7.1968 Savonlinna
Tiedot


Vladimir Denisov jatkaa SaiPassa

Vladimir Denisov jatkaa SaiPassa

SaiPa on tehnyt yhden kauden mittaisen sopimuksen Valko-Venäjän maajoukkuepuolustaja Vladimir Denisovin kanssa. Denisov saapui SaiPaan helmikuussa KHL-seura Dinamo Minskistä.

Lue lisää
Robin Salo SaiPan puolustukseen

Robin Salo SaiPan puolustukseen

SaiPa on tehnyt Robin Salon kanssa kevääseen 2020 kestävän sopimuksen. Neljä edellistä kautta Vaasan Sportia edustanut Salo teki viime kaudella 43 ottelussa tehot 0+5=5.

Lue lisää
Vladimir Denisov SaiPaan

Vladimir Denisov SaiPaan

SaiPa on tehnyt kuluvan kauden loppuun kestävän sopimuksen Valko-Venäjän maajoukkuepuolustaja Vladimir Denisovin kanssa.

Lue lisää
Curtis Hamilton palaa SaiPaan

Curtis Hamilton palaa SaiPaan

Kanadalaishyökkääjä Curtis Hamilton on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen SaiPan kanssa.

Lue lisää
Hyökkääjä Peter Quenneville SaiPaan

Hyökkääjä Peter Quenneville SaiPaan

​SaiPa on tehnyt kautta 2017-2018 koskevan sopimuksen kanadalaisen hyökkääjän Peter Quennevillen kanssa. Sopimukseen sisältyy joulutaukoon kestävä try-out -jakso.

Lue lisää
Roy Radke jatkaa SaiPassa

Roy Radke jatkaa SaiPassa

Yhdysvaltalaishyökkääjä Roy Radke jatkaa SaiPassa kauden loppuun.

Lue lisää