Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

SaiPan valmennustiimi jatkaa kaksi seuraavaa kautta

 

SaiPan valmennustiimi jatkaa kaksi seuraavaa kautta


SaiPa on solminut kahden vuoden jatkosopimukset päävalmentaja Pekka Tirkkosen, valmentaja Ari Santasen ja maalivahtivalmentaja Janne Valtosen kanssa.

Lisäksi SaiPa on sopinut yhteistyön jatkamisesta fyysisen valmennuksen suunnittelusta ja koordinoinnista vastaavan Jussi Huhtalan kanssa.

Tirkkonen toimii SaiPan päävalmentajana nyt toista kauttaan. Hän on pelannut keltamustissa vuosituhannen vaihteessa neljä kautta ja toimi viimeisenä kautenaan myös seuran kapteenina. Liigapelejä hänelle kertyi urallaan 647 (161+236=397).

Tirkkonen lopetti pelaajauransa Tanskassa Herningissä kauden 2007-2008 päätteeksi ja on sen jälkeen toiminut ennen SaiPaa neljä kautta Mestiksessä pelaavan SaPKon päävalmentajana.

"Erittäin hyvillä mielin. Puolitoista vuotta tehty töitä yhdessä. Meillä on hyvä tiimi ja hyvä henki. Tämä on hieno ja hyvä paikka tehdä tätä jääkiekkotyötä."

"Ensimmäinen vaihtoehto oli minulle se, että sama tiimi jatkaa kanssani töitä myös seuraavilla kausilla."

Santasella on menossa jo yhdeksäs kausi SaiPan valmennusryhmässä. Hän pelasi aikanaan keltamustissa niin Liigassa kuin 1-divisioonassa. Santanen toimi joukkueen kapteenina neljä kautta.

Valtonen on SaiPan kasvatti ja pelasi keltamustissa niin Liigassa kuin 1-divisioonassa. Hän on toiminut SaiPan organisaatiossa maalivahtivalmentajana kaudesta 2008-2009 lähtien ja liigaryhmän mukana menossa on nyt toinen kausi.

SaiPan toimitusjohtaja Riku Kallioniemi kertoo, että hyvällä menestyksellä puolitoista vuotta toimineen valmennustiimin jatko on seuran kannalta tärkeä asia.

"Tällä ratkaisulla saadaan jatkuvuutta sille kovalle työlle, jota joukkue on tehnyt. SaiPa haluaa olla tulevaisuudessa taas hieman laadukkaampi seura ja tämä valmennustiimi oli meidän ykkösvaihtoehtomme."

SaiPan tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Saimaan Pallo - logo

SaiPa - 2013-2014 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2013-2014

Ottelut kaudella 2013-2014

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


PekkaTirkkonen

Pekka Tirkkonen

17.7.1968 Savonlinna
Tiedot


Maalivahti Jan Lukasin sopimus on purettu - Henri Kiviaho SaiPaan

Maalivahti Jan Lukasin sopimus on purettu - Henri Kiviaho SaiPaan

SaiPa ja maalivahti Jan Lukas ovat purkaneet sopimuksensa yhteisymmärryksessä. Jan Lukas liittyi SaiPan joukkueeseen toukokuussa 2023.

Lue lisää
Urho Vaakanainen lainasopimuksella SaiPaan

Urho Vaakanainen lainasopimuksella SaiPaan

SaiPa saa tutun vahvistuksen puolustukseensa, kun Boston Bruinsin sopimuspelaaja Urho Vaakanainen liittyy joukkueeseen tiistaina.

Lue lisää
Niclas Westerholm täydentää SaiPan maalivahtiosaston

Niclas Westerholm täydentää SaiPan maalivahtiosaston

22-vuotias Maalivahti Niclas Westerholm jatkaa SaiPassa kaudella 2020-2021. SaiPan ja Westerholmin vuonna 2018 kirjattuun sopimukseen sisältyi tulevasta kaudesta optio, jonka SaiPa käytti keväällä. Sopimus astui voimaan, kun tulokassopimus Nashville Predatorsin kanssa purkautui.

Lue lisää
David Bernhardt jatkaa SaiPassa

David Bernhardt jatkaa SaiPassa

SaiPa ja 22-vuotias ruotsalaispuolustaja David Bernhardt ovat solmineet yhden kauden mittaisen jatkosopimuksen.

Lue lisää
Jarno Koskiranta tekee paluun SaiPaan

Jarno Koskiranta tekee paluun SaiPaan

33-vuotias keskushyökkääjä Jarno Koskiranta vahvistaa SaiPaa tulevat kolme kautta.

Lue lisää
Liiga-SaiPa Oy ja joukkue pääsivät sopuun palkkojen leikkauksesta

Liiga-SaiPa Oy ja joukkue pääsivät sopuun palkkojen leikkauksesta

Korona-kriisi tulee aiheuttamaan seuroille suuria tulonmenetyksiä, joihin SaiPa pyrkii kaikin mahdollisin keinoin sopeutumaan.

Lue lisää