Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Marianne Hannosen pelaaminen epävarmaa

 

Marianne Hannosen pelaaminen epävarmaa


Naisten salibandyliigan runkosarja päättyy lauantaina. NST:n viimeinen vastustaja on kotikentällä Lappeenrannan Urheilutalossa Happee.

Jyväskyläläisille ottelulla ei ole sarjasijoitukseen merkitystä. Happee tulee neljänneksi ja saa kotiedun puolivälieriin.

NST:lle ottelulla on merkitystä enemmän, sillä kahdeksas sija ja pudotuspelipaikka on vielä avoinna. NST on kahdeksantena 14 pisteellä, mutta Papas kannoilla vain pisteen päässä. Tepsi on kahden pisteen päässä, mutta se ei voi enää ohittaa NST:tä, jolla on selkeästi parempi maaliero sarjassa. Se ratkaisee tasapisteissä.

Tasapeli eli yksi piste Happeeta vastaan varmistaa pudotuspelit, sillä Papasillakin on selkeästi huonompi maaliero kuin NST:llä. Papasin pitäisi voittaa lauantaina Oulussa OLS ja NST:n hävitä samaan aikaan Happeelle.

Papas on noussut sarjan lopussa hienosti ja voittanut kolme viimeksi käymäänsä peliä, mutta OLS on vielä kovemmassa iskussa: sillä on kuuden voiton putki ja neljän viimeisen pelin maaliero 41-7.

Syksyllä Happee voitti NST:n Jyväskylässä 6-3. Happee on suosikki nytkin. NST ei ole saanut viime peleihin kaikkia parhaitaan ja maajoukkuepelaaja Marianne Hannosen pelaaminen on lauantainakin epävarmaa.

- Happee on tosi hyvä joukkue, olen katsellut heidän pelejään muita vastustajia scoutatessa. Kirkkaimpana tähtenä on Jenni Timonen, mutta heillä on melko leveä materiaali. Tosi kova peli tulossa ja se tulos saadaan mikä ansaitaan, sanoo NST:n päävalmentaja Lasse Kurronen.

Happee antoi sunnuntaina SB-Prolle kovan vastuksen Jyväskylässä. Nurmijärveläiset voittivat vain 6-5. SB-Pro voittaa liigan runkosarjan ja pääsee ensimmäisenä valitsemaan vastustajaa puolivälieriin.

Happeen Jenni Timonen on koonnut liigassa tehot 26+15=41. Laajasta materiaalista kertoo se, että seitsemän Happeen pelaajaa on koonnut yli 10 tehopistettä: NST:llä vastaavaan on pystynyt vain kolme: Juuli Hakkarainen 23+14=37, Marianne Hannonen 19+6=25 ja Anu Raatevaara 3+8=11.

NST hävisi viime viikonloppuna sekä Kajaanissa että Oulussa.

- Pohjoisen reissusta jäi tosi paljon parantamista etenkin maalinteossa. Molemmissa peleissä oli riittävästi paikkoja 5-10 maaliin, arvioi Kurronen.

Sairastelujen, loukkaantumisten ja yhteensattumien takia NST sai pohjoisen peleihin vain yhden maalivahdin ja 14 kenttäpelaajaa. Varmuutta lauantain kokoonpanostakaan Kurronen ei osaa sanoa muutamaa päivää ennen ottelua:

- Terveystilanne on täysin auki. Ida Suikka ja Marianne Hannonen olivat poissa pohjoisen peleistä. Toiveissa olisi saada heidät mukaan, mutta varmaa tietoa ei vielä ole. Katsotaan lauantaina keitä on rivissä ja niillä lähdetään taistelemaan.

NST:n ja Happeen ottelu pelataan Urheilutalossa lauantaina kello 16.

NST:n tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Salibandyseura NST-Lappeenranta ry - logo

NST - 2013-2014 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2013-2014

Ottelut kaudella 2013-2014

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Antti Suoraniemi SaiPaan

Antti Suoraniemi SaiPaan

Hämeenlinnasta lähtöisin oleva Antti Suoraniemi siirtyy SaiPaan vuoden mittaisella sopimuksella.

Lue lisää
SaiPalle kaksi sopimusta

SaiPalle kaksi sopimusta

Lappeenrantalaisjoukkueen takalinjoilla jatkavat Mika Hietamäki ja Santeri Niemeläinen.

Lue lisää
Sveitsiläispuolustaja siirtyy SaiPaan

Sveitsiläispuolustaja siirtyy SaiPaan

SaiPa on tehnyt yksivuotisen sopimuksen sveitsiläinen Fabian Steigerin kanssa. Steiger on joukkueen vahvuudessa heti elokuun alusta lähtien.

Lue lisää
SaiPa solmi kaksi jatkosopimusta

SaiPa solmi kaksi jatkosopimusta

Emma Kaila ja Saana Karilahti ovat kirjoittaneet vuoden mittaiset sopimukset SaiPa Salibandyn kanssa. Molemmat pelasivat viime kauden NST:n riveissä.

Lue lisää
Venäjän maajoukkuepelaaja SaiPa-paitaan

Venäjän maajoukkuepelaaja SaiPa-paitaan

SaiPa on solminut sopimuksen viime kaudella PoNoVoa edustaneen ja Venäjän maajoukkueessa esiintyvän Aleksandr Avtushenkon kanssa.

Lue lisää
Möykkyset SaiPan riveihin

Möykkyset SaiPan riveihin

Oskari Möykkynen ja Onni Möykkynen, jatkavat uraansa SaiPa Salibandyn riveissä.

Lue lisää