Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Brian Salcido palaa SaiPaan

Brian Salcido palaa SaiPaan

SaiPa on solminut tulevan kauden kattavan sopimuksen puolustaja Brian Salcidon kanssa. 29-vuotias yhdysvaltalainen on edustanut SaiPaa aiemmin kolmella kaudella vuosina 2010-2013.
Salcido lähti SaiPasta kauden 2012-2013 päätteeksi KHL-liigan Amur Khabarovskiin ja pelasi siellä 23 ottelua tehopistein 1+3=4. Hän siirtyi kesken kauden takaisin Suomeen (JYP) ja saalisti runkosarjassa 24 ottelussa tehopisteet 3+12=15.

Kiekollisesti erinomainen puolustaja on kirjauttanut Liigassa neljällä kaudella tililleen mukavat tehopisteet. 122 ottelua ovat tuottaneet pistemerkinnät 16+59=75.

Salcido kertoo, että päätös paluusta tuttuihin maisemiin oli lopulta varsin helppo.

- Ei tämä ollut vaikea päätös. SaiPa on viime vuosina kehittynyt vahvojen haastajien joukkoon Liigassa. SaiPassa on kova työn tekemisen kulttuuri, joka on viime aikoina tuonut myös paljon voittoja. Sellaisessa kehitystarinassa on hienoa olla mukana, Salcido kertoo.

- En voi kyllin korostaa sitä, että organisaatio, pelaajat ja kaupunki ottivat minut aikoinaan vastaan avosylin. Se teki ratkaisusta tulla neljänneksi vuodeksi Lappeenrantaan entistäkin helpomman.

Salcido saapuu Suomeen tulevana viikonloppuna ja liittyy siis joukkueen mukaan heti maanantaina, kun kesäloma pelaajistolla loppuu.

- Meillä on hyvin kilpailullinen joukkue jalkeilla. Viime kauden jälkeen on ihan selvää, että menestystä pitää jatkaa ja tuoda mitali Lappeenrantaan. Muuta tavoitetta ei voi olla. Meillä tulee olemaan hauska vuosi edessä. Odotan jo nyt pelien alkua ja Kisapuiston hienoa tunnelmaa.

SaiPan tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Saimaan Pallo - logo

SaiPa - 2014-2015 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2014-2015

Ottelut kaudella 2014-2015

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


Brian Salcido

14.4.1985 Hermosa Beach, CA, USA
Tiedot


Cody Kunyk SaiPaan

Cody Kunyk SaiPaan

SaiPa on tehnyt kautta 2017-2018 koskevan sopimuksen vasen käsi alhaalla pelaavan keskushyökkääjä Cody Kunykin kanssa.

Lue lisää
Roy Radke SaiPaan

Roy Radke SaiPaan

SaiPa on tehnyt kauden 2017-2018 kattavan sopimuksen 20-vuotiaan yhdysvaltalaisen hyökkääjän Roy Radken kanssa. Sopimus sisältää koejakson.

Lue lisää
SaiPa ja Ketterä jatkavat yhteistyötä

SaiPa ja Ketterä jatkavat yhteistyötä

Ketterä ja SaiPa ovat sopineet kautta 2017-2018 koskevan yhteistyö- ja pelaajaliikennesopimuksen. Ketterän Mestikseen nousun myötä yhteistyölle avautuu kokonaan uusia mahdollisuuksia.

Lue lisää
Bastien Maïa SaiPaan

Bastien Maïa SaiPaan

SaiPa on tehnyt 1+1 (seuran optio) kauden sopimuksen 20-vuotiaan ranskalaisen Bastien Maïan kanssa.

Lue lisää
Urho Vaakanainen SaiPaan

Urho Vaakanainen SaiPaan

SaiPa ja JYP-puolustaja Urho Vaakanainen ovat tehneet yhden kauden sopimuksen. Vuonna 1999 syntyneellä Jokipoikien kasvatilla on kesäkuussa edessään NHL:n varaustilaisuus Chicagossa.

Lue lisää
Topi Nättinen SaiPaan

Topi Nättinen SaiPaan

Topi Nättinen ja SaiPa ovat tehneet kevääseen 2019 ulottuvan sopimuksen.

Lue lisää