Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Brian Salcido palaa SaiPaan

Brian Salcido palaa SaiPaan

SaiPa on solminut tulevan kauden kattavan sopimuksen puolustaja Brian Salcidon kanssa. 29-vuotias yhdysvaltalainen on edustanut SaiPaa aiemmin kolmella kaudella vuosina 2010-2013.
Salcido lähti SaiPasta kauden 2012-2013 päätteeksi KHL-liigan Amur Khabarovskiin ja pelasi siellä 23 ottelua tehopistein 1+3=4. Hän siirtyi kesken kauden takaisin Suomeen (JYP) ja saalisti runkosarjassa 24 ottelussa tehopisteet 3+12=15.

Kiekollisesti erinomainen puolustaja on kirjauttanut Liigassa neljällä kaudella tililleen mukavat tehopisteet. 122 ottelua ovat tuottaneet pistemerkinnät 16+59=75.

Salcido kertoo, että päätös paluusta tuttuihin maisemiin oli lopulta varsin helppo.

- Ei tämä ollut vaikea päätös. SaiPa on viime vuosina kehittynyt vahvojen haastajien joukkoon Liigassa. SaiPassa on kova työn tekemisen kulttuuri, joka on viime aikoina tuonut myös paljon voittoja. Sellaisessa kehitystarinassa on hienoa olla mukana, Salcido kertoo.

- En voi kyllin korostaa sitä, että organisaatio, pelaajat ja kaupunki ottivat minut aikoinaan vastaan avosylin. Se teki ratkaisusta tulla neljänneksi vuodeksi Lappeenrantaan entistäkin helpomman.

Salcido saapuu Suomeen tulevana viikonloppuna ja liittyy siis joukkueen mukaan heti maanantaina, kun kesäloma pelaajistolla loppuu.

- Meillä on hyvin kilpailullinen joukkue jalkeilla. Viime kauden jälkeen on ihan selvää, että menestystä pitää jatkaa ja tuoda mitali Lappeenrantaan. Muuta tavoitetta ei voi olla. Meillä tulee olemaan hauska vuosi edessä. Odotan jo nyt pelien alkua ja Kisapuiston hienoa tunnelmaa.

SaiPan tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Saimaan Pallo - logo

SaiPa - 2014-2015 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2014-2015

Ottelut kaudella 2014-2015

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


Brian Salcido

14.4.1985 Hermosa Beach, CA, USA
Tiedot


Vladimir Denisov jatkaa SaiPassa

Vladimir Denisov jatkaa SaiPassa

SaiPa on tehnyt yhden kauden mittaisen sopimuksen Valko-Venäjän maajoukkuepuolustaja Vladimir Denisovin kanssa. Denisov saapui SaiPaan helmikuussa KHL-seura Dinamo Minskistä.

Lue lisää
Robin Salo SaiPan puolustukseen

Robin Salo SaiPan puolustukseen

SaiPa on tehnyt Robin Salon kanssa kevääseen 2020 kestävän sopimuksen. Neljä edellistä kautta Vaasan Sportia edustanut Salo teki viime kaudella 43 ottelussa tehot 0+5=5.

Lue lisää
Vladimir Denisov SaiPaan

Vladimir Denisov SaiPaan

SaiPa on tehnyt kuluvan kauden loppuun kestävän sopimuksen Valko-Venäjän maajoukkuepuolustaja Vladimir Denisovin kanssa.

Lue lisää
Curtis Hamilton palaa SaiPaan

Curtis Hamilton palaa SaiPaan

Kanadalaishyökkääjä Curtis Hamilton on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen SaiPan kanssa.

Lue lisää
Hyökkääjä Peter Quenneville SaiPaan

Hyökkääjä Peter Quenneville SaiPaan

​SaiPa on tehnyt kautta 2017-2018 koskevan sopimuksen kanadalaisen hyökkääjän Peter Quennevillen kanssa. Sopimukseen sisältyy joulutaukoon kestävä try-out -jakso.

Lue lisää
Roy Radke jatkaa SaiPassa

Roy Radke jatkaa SaiPassa

Yhdysvaltalaishyökkääjä Roy Radke jatkaa SaiPassa kauden loppuun.

Lue lisää