Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Jussi Markkanen jatkaa SaiPassa kauden 2015-2016

Jussi Markkanen jatkaa SaiPassa kauden 2015-2016

 

SaiPa on solminut kauden 2015-2016 kattavan jatkosopimuksen maalivahti Jussi Markkasen kanssa.
Liigauransa SaiPassa aloittanut Markkanen palasi Lappeenrantaan vuosi sitten 13 kautta kestäneen reissun jälkeen ja hänet valittiin viime keväänä Liigan parhaaksi maalivahdiksi. Hän voitti tittelin ensimmäisen kerran kauden 2000-2001 päätteeksi, jolloin Markkanen edusti Tapparaa.

Kuluva kausi on Markkaselle yhdeksäs Liigassa. Tämän lisäksi hän on pelannut viisi kautta NHL:ssä, kaksi kautta Venäjällä ja neljä kautta Sveitsin pääsarjassa.

- On edelleen mukavaa harjoitella, olen motivoitunut tekemään töitä päivästä toiseen ja koen pystyväni auttamaan joukkuetta. Ennen kaikkea minulla on ollut viime kausi ja kuluva kausi todella kivaa, Markkanen kertoi sopimuksen synnystä.

- Ratkaisu oli helppo siinä mielessä, että seuran puolelta kysyttiin olenko miettinyt urani jatkoa. Vastasin, etten ole muuta miettinyt valmiiksi kuin sen, etten halua lopettaa. Sitä kautta molemmilla oli intressi tehdä jatkosopimus. Oli helppo neuvotella asiat ajoissa valmiiksi, kun molemmilla oli kuviosta samanlainen ajatus, Markkanen jatkaa.

SaiPan tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Saimaan Pallo - logo

SaiPa - 2014-2015 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2014-2015

Ottelut kaudella 2014-2015

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


JussiMarkkanen

Jussi Markkanen

8.5.1975 Imatra
Tiedot


Vladimir Denisov jatkaa SaiPassa

Vladimir Denisov jatkaa SaiPassa

SaiPa on tehnyt yhden kauden mittaisen sopimuksen Valko-Venäjän maajoukkuepuolustaja Vladimir Denisovin kanssa. Denisov saapui SaiPaan helmikuussa KHL-seura Dinamo Minskistä.

Lue lisää
Robin Salo SaiPan puolustukseen

Robin Salo SaiPan puolustukseen

SaiPa on tehnyt Robin Salon kanssa kevääseen 2020 kestävän sopimuksen. Neljä edellistä kautta Vaasan Sportia edustanut Salo teki viime kaudella 43 ottelussa tehot 0+5=5.

Lue lisää
Vladimir Denisov SaiPaan

Vladimir Denisov SaiPaan

SaiPa on tehnyt kuluvan kauden loppuun kestävän sopimuksen Valko-Venäjän maajoukkuepuolustaja Vladimir Denisovin kanssa.

Lue lisää
Curtis Hamilton palaa SaiPaan

Curtis Hamilton palaa SaiPaan

Kanadalaishyökkääjä Curtis Hamilton on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen SaiPan kanssa.

Lue lisää
Hyökkääjä Peter Quenneville SaiPaan

Hyökkääjä Peter Quenneville SaiPaan

​SaiPa on tehnyt kautta 2017-2018 koskevan sopimuksen kanadalaisen hyökkääjän Peter Quennevillen kanssa. Sopimukseen sisältyy joulutaukoon kestävä try-out -jakso.

Lue lisää
Roy Radke jatkaa SaiPassa

Roy Radke jatkaa SaiPassa

Yhdysvaltalaishyökkääjä Roy Radke jatkaa SaiPassa kauden loppuun.

Lue lisää