Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Backman ja Hämäläinen jatkavat SaiPassa

Backman ja Hämäläinen jatkavat SaiPassa

 

SaiPa on solminut puolustaja Simon Backmanin kanssa kaudet 2015-2016 ja 2016-2017 kattavan jatkosopimuksen. Lisäksi SaiPa on käyttänyt Ville Hämäläisen sopimuksessa olleen option kaudesta 2015-2016.
Backman, 30, pelaa SaiPassa seitsemättä kauttaan. Liigapelejä runkosarjassa hän on pelannut 530, joista SaiPassa 308.

Kuluvalla kaudella SaiPan varakapteeni on pelannut 40 ottelua tehopistein 1+3=4.

- Täällä Lappeenrannassa on hyvä buumi päällä. Minä halusin jatkaa ja seuralla oli samat ajatukset tulevaisuudesta. Siinä mielessä jatkosopimuksen tekeminen oli helppoa.

- Yksi päivä mietin sitä aikaa kun tulin seuraan vuonna 2008. Kaikki on sen jälkeen muuttunut, SaiPa on ihan erilainen seura. Silloin taistelimme jumbosijan välttämisestä ja nyt taistellaan joka vuosi pudotuspelipaikasta. Seura on ottanut näiden vuosien aikana isoja askeleita eteenpäin, Backman arvioi.

Hämäläinen, 33, on SaiPan oma kasvatti, joka palasi kymmenen vuoden kierroksen jälkeen kaudeksi 2012-2013 takaisin Lappeenrantaan. Liigapelejä Hämäläinen on pelannut 648, joissa hän on saalistanut tehopisteet 58+111=169.

SaiPan varakapteenina toimiva Hämäläinen on tällä kaudella pelannut Liigassa 41 ottelua, joissa hän on kerännyt tehopisteet 5+3=8.

SaiPan tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Saimaan Pallo - logo

SaiPa - 2014-2015 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2014-2015

Ottelut kaudella 2014-2015

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


Simon Backman

12.6.1984 Pietarsaari
Tiedot

VilleHämäläinen

Ville Hämäläinen

6.7.1981 Lappeenranta
Tiedot


Vladimir Denisov jatkaa SaiPassa

Vladimir Denisov jatkaa SaiPassa

SaiPa on tehnyt yhden kauden mittaisen sopimuksen Valko-Venäjän maajoukkuepuolustaja Vladimir Denisovin kanssa. Denisov saapui SaiPaan helmikuussa KHL-seura Dinamo Minskistä.

Lue lisää
Robin Salo SaiPan puolustukseen

Robin Salo SaiPan puolustukseen

SaiPa on tehnyt Robin Salon kanssa kevääseen 2020 kestävän sopimuksen. Neljä edellistä kautta Vaasan Sportia edustanut Salo teki viime kaudella 43 ottelussa tehot 0+5=5.

Lue lisää
Vladimir Denisov SaiPaan

Vladimir Denisov SaiPaan

SaiPa on tehnyt kuluvan kauden loppuun kestävän sopimuksen Valko-Venäjän maajoukkuepuolustaja Vladimir Denisovin kanssa.

Lue lisää
Curtis Hamilton palaa SaiPaan

Curtis Hamilton palaa SaiPaan

Kanadalaishyökkääjä Curtis Hamilton on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen SaiPan kanssa.

Lue lisää
Hyökkääjä Peter Quenneville SaiPaan

Hyökkääjä Peter Quenneville SaiPaan

​SaiPa on tehnyt kautta 2017-2018 koskevan sopimuksen kanadalaisen hyökkääjän Peter Quennevillen kanssa. Sopimukseen sisältyy joulutaukoon kestävä try-out -jakso.

Lue lisää
Roy Radke jatkaa SaiPassa

Roy Radke jatkaa SaiPassa

Yhdysvaltalaishyökkääjä Roy Radke jatkaa SaiPassa kauden loppuun.

Lue lisää