Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Ville Järveläinen SaiPaan, Lappalainen jatkaa

Ville Järveläinen SaiPaan, Lappalainen jatkaa

 

SaiPa on solminut kaksi seuraava kautta kattavan sopimuksen HPK:ssa päättyneellä kaudella pelanneen Ville Järveläisen kanssa. Lisäksi SaiPa on käyttänyt ensi kauden kattavan optionsa puolustaja Lasse Lappalaiseen.
Hyökkääjä Ville Järveläinen, 22, on HPK:n kasvatti, joka on pelannut urallaan kasvattajaseurassaan Liigassa 86 ottelua tehopistein 8+15=23. Lisäksi hän on pelannut Mestiksessä Peliittojen ja SaPKon riveissä 50 ottelua tehopistein 20+33=53.

Järveläinen kertoo sopimuksen syntyneen suositusten ja SaiPan kiinnostuksen kautta helposti.

- Kerhossa on ollut paljon SaiPassa pelanneita pelaajia, jotka ovat kehuneet niin organisaatiota kuin harjoittelua ja yleensäkin seuran tapaa toimia. Neuvottelujen alusta lähtien tuntui siltä, että SaiPa minut oikeasti haluaa ja siinä kohtaa ratkaisukin oli helppo tehdä.

- Mun vahvuudet ovat hyökkäyspäässä. Olen kiekon kanssa vahva ja hyvin liikkuva. Niitä vahvuuksia pyrin käyttämään, Järveläinen arvioi itseään pelaajana.

Puolustaja Lasse Lappalainen, 25, pelasi viime kaudella uransa ensimmäisen liigakauden. SaiPan paidassa pelejä kertyi 33, joissa raamikas KalPan kasvatti keräsi tehopisteet 1+4=5. SaiPalla oli Lappalaiseen optio kauden 2015-2016 osalta.

SaiPan tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Saimaan Pallo - logo

SaiPa - 2014-2015 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2014-2015

Ottelut kaudella 2014-2015

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


VilleJärveläinen

Ville Järveläinen

24.2.1993 Hämeenlinna
Tiedot

LasseLappalainen

Lasse Lappalainen

7.6.1989 Kuopio
Tiedot


Vladimir Denisov jatkaa SaiPassa

Vladimir Denisov jatkaa SaiPassa

SaiPa on tehnyt yhden kauden mittaisen sopimuksen Valko-Venäjän maajoukkuepuolustaja Vladimir Denisovin kanssa. Denisov saapui SaiPaan helmikuussa KHL-seura Dinamo Minskistä.

Lue lisää
Robin Salo SaiPan puolustukseen

Robin Salo SaiPan puolustukseen

SaiPa on tehnyt Robin Salon kanssa kevääseen 2020 kestävän sopimuksen. Neljä edellistä kautta Vaasan Sportia edustanut Salo teki viime kaudella 43 ottelussa tehot 0+5=5.

Lue lisää
Vladimir Denisov SaiPaan

Vladimir Denisov SaiPaan

SaiPa on tehnyt kuluvan kauden loppuun kestävän sopimuksen Valko-Venäjän maajoukkuepuolustaja Vladimir Denisovin kanssa.

Lue lisää
Curtis Hamilton palaa SaiPaan

Curtis Hamilton palaa SaiPaan

Kanadalaishyökkääjä Curtis Hamilton on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen SaiPan kanssa.

Lue lisää
Hyökkääjä Peter Quenneville SaiPaan

Hyökkääjä Peter Quenneville SaiPaan

​SaiPa on tehnyt kautta 2017-2018 koskevan sopimuksen kanadalaisen hyökkääjän Peter Quennevillen kanssa. Sopimukseen sisältyy joulutaukoon kestävä try-out -jakso.

Lue lisää
Roy Radke jatkaa SaiPassa

Roy Radke jatkaa SaiPassa

Yhdysvaltalaishyökkääjä Roy Radke jatkaa SaiPassa kauden loppuun.

Lue lisää