Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Ville Järveläinen SaiPaan, Lappalainen jatkaa

Ville Järveläinen SaiPaan, Lappalainen jatkaa

 

SaiPa on solminut kaksi seuraava kautta kattavan sopimuksen HPK:ssa päättyneellä kaudella pelanneen Ville Järveläisen kanssa. Lisäksi SaiPa on käyttänyt ensi kauden kattavan optionsa puolustaja Lasse Lappalaiseen.
Hyökkääjä Ville Järveläinen, 22, on HPK:n kasvatti, joka on pelannut urallaan kasvattajaseurassaan Liigassa 86 ottelua tehopistein 8+15=23. Lisäksi hän on pelannut Mestiksessä Peliittojen ja SaPKon riveissä 50 ottelua tehopistein 20+33=53.

Järveläinen kertoo sopimuksen syntyneen suositusten ja SaiPan kiinnostuksen kautta helposti.

- Kerhossa on ollut paljon SaiPassa pelanneita pelaajia, jotka ovat kehuneet niin organisaatiota kuin harjoittelua ja yleensäkin seuran tapaa toimia. Neuvottelujen alusta lähtien tuntui siltä, että SaiPa minut oikeasti haluaa ja siinä kohtaa ratkaisukin oli helppo tehdä.

- Mun vahvuudet ovat hyökkäyspäässä. Olen kiekon kanssa vahva ja hyvin liikkuva. Niitä vahvuuksia pyrin käyttämään, Järveläinen arvioi itseään pelaajana.

Puolustaja Lasse Lappalainen, 25, pelasi viime kaudella uransa ensimmäisen liigakauden. SaiPan paidassa pelejä kertyi 33, joissa raamikas KalPan kasvatti keräsi tehopisteet 1+4=5. SaiPalla oli Lappalaiseen optio kauden 2015-2016 osalta.

SaiPan tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Saimaan Pallo - logo

SaiPa - 2014-2015 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2014-2015

Ottelut kaudella 2014-2015

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


VilleJärveläinen

Ville Järveläinen

24.2.1993 Hämeenlinna
Tiedot

LasseLappalainen

Lasse Lappalainen

7.6.1989 Kuopio
Tiedot


SaiPa ja Ketterä jatkavat yhteistyötä

SaiPa ja Ketterä jatkavat yhteistyötä

Ketterä ja SaiPa ovat sopineet kautta 2017-2018 koskevan yhteistyö- ja pelaajaliikennesopimuksen. Ketterän Mestikseen nousun myötä yhteistyölle avautuu kokonaan uusia mahdollisuuksia.

Lue lisää
Bastien Maïa SaiPaan

Bastien Maïa SaiPaan

SaiPa on tehnyt 1+1 (seuran optio) kauden sopimuksen 20-vuotiaan ranskalaisen Bastien Maïan kanssa.

Lue lisää
Urho Vaakanainen SaiPaan

Urho Vaakanainen SaiPaan

SaiPa ja JYP-puolustaja Urho Vaakanainen ovat tehneet yhden kauden sopimuksen. Vuonna 1999 syntyneellä Jokipoikien kasvatilla on kesäkuussa edessään NHL:n varaustilaisuus Chicagossa.

Lue lisää
Topi Nättinen SaiPaan

Topi Nättinen SaiPaan

Topi Nättinen ja SaiPa ovat tehneet kevääseen 2019 ulottuvan sopimuksen.

Lue lisää
Markus Kojo jatkaa SaiPassa

Markus Kojo jatkaa SaiPassa

SaiPa ja 23-vuotias puolustaja Markus Kojo tehneet kautta 2017-2018 koskevan sopimuksen.

Lue lisää
SaiPa jatkoi Mönkäreen ja Kettusen sopimuksia

SaiPa jatkoi Mönkäreen ja Kettusen sopimuksia

SaiPa on käyttänyt Antton Mönkäreen sopimuksessa olleen vuoden mittaisen option ja tehnyt vuoden mittaisen jatkosopimuksen Janne Kettusen kanssa.

Lue lisää