Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

McIntyre, Mäkinen ja Vainikainen jatkavat SaiPassa

McIntyre, Mäkinen ja Vainikainen jatkavat SaiPassa

 

SaiPa on käyttänyt optionsa hyökkääjä David McIntyren kaudesta 2015-2016. Lisäksi keltamustien kanssa sopimuksen ovat tehneet liigarinkiin talvella murtautuneet William Mäkinen ja Ville Vainikainen.
McIntyre, 28, siirtyi päättyneeksi kaudeksi SaiPaan AHL-liigan Grand Rapids Griffinsistä ja esiintyi liigajäillä alusta lähtien erinomaisesti. 48 ottelussa tehopistesaldoksi kertyi 12+20=32 ja pudotuspeleissä 7 ottelussa 1+6=7. McIntyren kautta häiritsi loukkaantuminen, joka piti kanadalaisen sivussa tammikuun lopusta helmikuun loppuun. Sopimus kattaa kauden 2015-2016.

- Hän oli joukkueen kärkijätkiä. Ensimmäinen kausi Euroopassa ja positiivinen kuva jäi kaikin puolin. Valitettava loukkaantuminen häiritsi loppukautta. Pelillisesti ei ehkä päässyt ihan alkukauden tasolle sen jälkeen, SaiPan urheilujohtaja Antti Tuomenoksa kertoo.

Puolustaja William Mäkinen, 19, on kuulunut kaksi kautta A-nuorten runkopelaajiin ja murtautui päättyneellä kaudella myös liigarinkiin. A-nuorissa kiekollinen puolustaja keräsi 34 ottelussa tehopisteet 9+17=26 ja Liigassa hän pelasi 14 ottelua tehomerkinnällä 0+1=1. Mäkisen sopimus kattaa seuraavat kaksi kautta ja lisäksi SaiPalla on optio kaudesta 2017-2018.

- Mäkinen pelasi viime kaudella ensimmäiset liigapelinsä. Siinä mielessä yllätti, että pari vuotta sitten tuli A-nuoriin tryoutille ja 1,5 vuotta myöhemmin pelaa jo Liigassa. Hyvät eväät liigapelaajaksi, mutta vielä on paljon töitä edessä. Sopimuksen pituudestakin näkee, että haluamme antaa hänelle aikaa, Tuomenoksa taustoittaa.

Hyökkääjä Ville Vainikainen, 21, on pelannut SaiPan A-nuorissa kaksi kautta. Päättyneellä kaudella hän kirjautti 45 ottelussa tehopisteet 25+25=50. Liigassa hän pelasi uransa ensimmäiset ottelut, yhteensä kuusi ilman tehopisteitä. Vainikaisen sopimus kattaa kauden 2015-2016. Lisäksi SaiPalla on optio kaudesta 2016-2017.

- Sama juttu kuin Mäkisen kanssa. Tuli tryoutille kaksi vuotta sitten ja murtautui talvella liigajoukkueeseen. A-nuorissa erittäin iso rooli, runkojätkiä siellä. Hän lähtee kilpailemaan Liigassa pelipaikasta syksyllä ihan tasapäisesti muiden kanssa, Tuomenoksa kertoo.

SaiPan tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Saimaan Pallo - logo

SaiPa - 2014-2015 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2014-2015

Ottelut kaudella 2014-2015

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


David McIntyre

4.2.1987 Oakville, ON, CAN
Tiedot

William Mäkinen

19.6.1995 Jämsänkoski
Tiedot

Ville Vainikainen

26.1.1994 Kuopio
Tiedot


Maalivahti Jan Lukasin sopimus on purettu - Henri Kiviaho SaiPaan

Maalivahti Jan Lukasin sopimus on purettu - Henri Kiviaho SaiPaan

SaiPa ja maalivahti Jan Lukas ovat purkaneet sopimuksensa yhteisymmärryksessä. Jan Lukas liittyi SaiPan joukkueeseen toukokuussa 2023.

Lue lisää
Urho Vaakanainen lainasopimuksella SaiPaan

Urho Vaakanainen lainasopimuksella SaiPaan

SaiPa saa tutun vahvistuksen puolustukseensa, kun Boston Bruinsin sopimuspelaaja Urho Vaakanainen liittyy joukkueeseen tiistaina.

Lue lisää
Niclas Westerholm täydentää SaiPan maalivahtiosaston

Niclas Westerholm täydentää SaiPan maalivahtiosaston

22-vuotias Maalivahti Niclas Westerholm jatkaa SaiPassa kaudella 2020-2021. SaiPan ja Westerholmin vuonna 2018 kirjattuun sopimukseen sisältyi tulevasta kaudesta optio, jonka SaiPa käytti keväällä. Sopimus astui voimaan, kun tulokassopimus Nashville Predatorsin kanssa purkautui.

Lue lisää
David Bernhardt jatkaa SaiPassa

David Bernhardt jatkaa SaiPassa

SaiPa ja 22-vuotias ruotsalaispuolustaja David Bernhardt ovat solmineet yhden kauden mittaisen jatkosopimuksen.

Lue lisää
Jarno Koskiranta tekee paluun SaiPaan

Jarno Koskiranta tekee paluun SaiPaan

33-vuotias keskushyökkääjä Jarno Koskiranta vahvistaa SaiPaa tulevat kolme kautta.

Lue lisää
Liiga-SaiPa Oy ja joukkue pääsivät sopuun palkkojen leikkauksesta

Liiga-SaiPa Oy ja joukkue pääsivät sopuun palkkojen leikkauksesta

Korona-kriisi tulee aiheuttamaan seuroille suuria tulonmenetyksiä, joihin SaiPa pyrkii kaikin mahdollisin keinoin sopeutumaan.

Lue lisää