Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

McIntyre, Mäkinen ja Vainikainen jatkavat SaiPassa

McIntyre, Mäkinen ja Vainikainen jatkavat SaiPassa

 

SaiPa on käyttänyt optionsa hyökkääjä David McIntyren kaudesta 2015-2016. Lisäksi keltamustien kanssa sopimuksen ovat tehneet liigarinkiin talvella murtautuneet William Mäkinen ja Ville Vainikainen.
McIntyre, 28, siirtyi päättyneeksi kaudeksi SaiPaan AHL-liigan Grand Rapids Griffinsistä ja esiintyi liigajäillä alusta lähtien erinomaisesti. 48 ottelussa tehopistesaldoksi kertyi 12+20=32 ja pudotuspeleissä 7 ottelussa 1+6=7. McIntyren kautta häiritsi loukkaantuminen, joka piti kanadalaisen sivussa tammikuun lopusta helmikuun loppuun. Sopimus kattaa kauden 2015-2016.

- Hän oli joukkueen kärkijätkiä. Ensimmäinen kausi Euroopassa ja positiivinen kuva jäi kaikin puolin. Valitettava loukkaantuminen häiritsi loppukautta. Pelillisesti ei ehkä päässyt ihan alkukauden tasolle sen jälkeen, SaiPan urheilujohtaja Antti Tuomenoksa kertoo.Puolustaja William Mäkinen, 19, on kuulunut kaksi kautta A-nuorten runkopelaajiin ja murtautui päättyneellä kaudella myös liigarinkiin. A-nuorissa kiekollinen puolustaja keräsi 34 ottelussa tehopisteet 9+17=26 ja Liigassa hän pelasi 14 ottelua tehomerkinnällä 0+1=1. Mäkisen sopimus kattaa seuraavat kaksi kautta ja lisäksi SaiPalla on optio kaudesta 2017-2018.

- Mäkinen pelasi viime kaudella ensimmäiset liigapelinsä. Siinä mielessä yllätti, että pari vuotta sitten tuli A-nuoriin tryoutille ja 1,5 vuotta myöhemmin pelaa jo Liigassa. Hyvät eväät liigapelaajaksi, mutta vielä on paljon töitä edessä. Sopimuksen pituudestakin näkee, että haluamme antaa hänelle aikaa, Tuomenoksa taustoittaa.

Hyökkääjä Ville Vainikainen, 21, on pelannut SaiPan A-nuorissa kaksi kautta. Päättyneellä kaudella hän kirjautti 45 ottelussa tehopisteet 25+25=50. Liigassa hän pelasi uransa ensimmäiset ottelut, yhteensä kuusi ilman tehopisteitä. Vainikaisen sopimus kattaa kauden 2015-2016. Lisäksi SaiPalla on optio kaudesta 2016-2017.

- Sama juttu kuin Mäkisen kanssa. Tuli tryoutille kaksi vuotta sitten ja murtautui talvella liigajoukkueeseen. A-nuorissa erittäin iso rooli, runkojätkiä siellä. Hän lähtee kilpailemaan Liigassa pelipaikasta syksyllä ihan tasapäisesti muiden kanssa, Tuomenoksa kertoo.

SaiPan tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Saimaan Pallo - logo

SaiPa - 2014-2015 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2014-2015

Ottelut kaudella 2014-2015

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


David McIntyre

4.2.1987 Oakville, ON, CAN
Tiedot

William Mäkinen

19.6.1995 Jämsänkoski
Tiedot

Ville Vainikainen

26.1.1994 Kuopio
Tiedot


John Persson SaiPaan

John Persson SaiPaan

SaiPa on tehnyt yhden kauden kattavan sopimuksen hyökkääjä John Perssonin kanssa. 27-vuotias ruotsalainen saapuu Saimaan rannoille SHL:n Mora IK:sta.

Lue lisää
Teemu Ramstedt SaiPaan

Teemu Ramstedt SaiPaan

SaiPa on tehnyt yhden kauden kattavan sopimuksen 31-vuotiaan keskushyökkääjä Teemu Ramstedtin kanssa.

Lue lisää
Zaborsky, Riikola ja Piipponen SaiPaan

Zaborsky, Riikola ja Piipponen SaiPaan

SaiPa tiedotti kauppakeskus IsoKristiinassa järjestetyssä tapahtumassa kolmesta pelaajasopimuksesta.

Lue lisää
SaiPa on solminut yhdeksän jatkosopimusta

SaiPa on solminut yhdeksän jatkosopimusta

SaiPa on sekä käyttänyt optioitaan, että solminut jatkosopimukset yhteensä yhdeksän pelaajansa kanssa. Joukkueen vaihtuvuus tulevalle kaudelle on selkeästi viime kautta suurempi.

Lue lisää
Jere Seppälä saapuu vahvistamaan SaiPan puolustusta

Jere Seppälä saapuu vahvistamaan SaiPan puolustusta

Ässissä kolme edellistä kautta pelannut puolustaja Jere Seppälä vahvistaa loppukauden SaiPaa. Seppälä ja SaiPa ovat samalla tehneet sopimuksen myös kaudesta 2019-2020.

Lue lisää
SaiPa ja Joni Nikko solmivat kahden vuoden jatkosopimuksen

SaiPa ja Joni Nikko solmivat kahden vuoden jatkosopimuksen

SaiPa ja hyökkääjä Joni Nikko ovat solmineet kahden kauden jatkosopimuksen. Nikko siirtyi SaiPaan KalPasta kesken kauden 2016-2017. 24-vuotias vaasalainen on pelannut urallaan 215 Liiga-ottelua tehopistein 44+39=83.

Lue lisää