Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

McIntyre, Mäkinen ja Vainikainen jatkavat SaiPassa

McIntyre, Mäkinen ja Vainikainen jatkavat SaiPassa

 

SaiPa on käyttänyt optionsa hyökkääjä David McIntyren kaudesta 2015-2016. Lisäksi keltamustien kanssa sopimuksen ovat tehneet liigarinkiin talvella murtautuneet William Mäkinen ja Ville Vainikainen.
McIntyre, 28, siirtyi päättyneeksi kaudeksi SaiPaan AHL-liigan Grand Rapids Griffinsistä ja esiintyi liigajäillä alusta lähtien erinomaisesti. 48 ottelussa tehopistesaldoksi kertyi 12+20=32 ja pudotuspeleissä 7 ottelussa 1+6=7. McIntyren kautta häiritsi loukkaantuminen, joka piti kanadalaisen sivussa tammikuun lopusta helmikuun loppuun. Sopimus kattaa kauden 2015-2016.

- Hän oli joukkueen kärkijätkiä. Ensimmäinen kausi Euroopassa ja positiivinen kuva jäi kaikin puolin. Valitettava loukkaantuminen häiritsi loppukautta. Pelillisesti ei ehkä päässyt ihan alkukauden tasolle sen jälkeen, SaiPan urheilujohtaja Antti Tuomenoksa kertoo.Puolustaja William Mäkinen, 19, on kuulunut kaksi kautta A-nuorten runkopelaajiin ja murtautui päättyneellä kaudella myös liigarinkiin. A-nuorissa kiekollinen puolustaja keräsi 34 ottelussa tehopisteet 9+17=26 ja Liigassa hän pelasi 14 ottelua tehomerkinnällä 0+1=1. Mäkisen sopimus kattaa seuraavat kaksi kautta ja lisäksi SaiPalla on optio kaudesta 2017-2018.

- Mäkinen pelasi viime kaudella ensimmäiset liigapelinsä. Siinä mielessä yllätti, että pari vuotta sitten tuli A-nuoriin tryoutille ja 1,5 vuotta myöhemmin pelaa jo Liigassa. Hyvät eväät liigapelaajaksi, mutta vielä on paljon töitä edessä. Sopimuksen pituudestakin näkee, että haluamme antaa hänelle aikaa, Tuomenoksa taustoittaa.

Hyökkääjä Ville Vainikainen, 21, on pelannut SaiPan A-nuorissa kaksi kautta. Päättyneellä kaudella hän kirjautti 45 ottelussa tehopisteet 25+25=50. Liigassa hän pelasi uransa ensimmäiset ottelut, yhteensä kuusi ilman tehopisteitä. Vainikaisen sopimus kattaa kauden 2015-2016. Lisäksi SaiPalla on optio kaudesta 2016-2017.

- Sama juttu kuin Mäkisen kanssa. Tuli tryoutille kaksi vuotta sitten ja murtautui talvella liigajoukkueeseen. A-nuorissa erittäin iso rooli, runkojätkiä siellä. Hän lähtee kilpailemaan Liigassa pelipaikasta syksyllä ihan tasapäisesti muiden kanssa, Tuomenoksa kertoo.

SaiPan tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Saimaan Pallo - logo

SaiPa - 2014-2015 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2014-2015

Ottelut kaudella 2014-2015

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


David McIntyre

4.2.1987 Oakville, ON, CAN
Tiedot

William Mäkinen

19.6.1995 Jämsänkoski
Tiedot

Ville Vainikainen

26.1.1994 Kuopio
Tiedot


Robin Salo SaiPan puolustukseen

Robin Salo SaiPan puolustukseen

SaiPa on tehnyt Robin Salon kanssa kevääseen 2020 kestävän sopimuksen. Neljä edellistä kautta Vaasan Sportia edustanut Salo teki viime kaudella 43 ottelussa tehot 0+5=5.

Lue lisää
Vladimir Denisov SaiPaan

Vladimir Denisov SaiPaan

SaiPa on tehnyt kuluvan kauden loppuun kestävän sopimuksen Valko-Venäjän maajoukkuepuolustaja Vladimir Denisovin kanssa.

Lue lisää
Curtis Hamilton palaa SaiPaan

Curtis Hamilton palaa SaiPaan

Kanadalaishyökkääjä Curtis Hamilton on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen SaiPan kanssa.

Lue lisää
Hyökkääjä Peter Quenneville SaiPaan

Hyökkääjä Peter Quenneville SaiPaan

​SaiPa on tehnyt kautta 2017-2018 koskevan sopimuksen kanadalaisen hyökkääjän Peter Quennevillen kanssa. Sopimukseen sisältyy joulutaukoon kestävä try-out -jakso.

Lue lisää
Roy Radke jatkaa SaiPassa

Roy Radke jatkaa SaiPassa

Yhdysvaltalaishyökkääjä Roy Radke jatkaa SaiPassa kauden loppuun.

Lue lisää
Cody Kunyk SaiPaan

Cody Kunyk SaiPaan

SaiPa on tehnyt kautta 2017-2018 koskevan sopimuksen vasen käsi alhaalla pelaavan keskushyökkääjä Cody Kunykin kanssa.

Lue lisää