Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Valtteri Virkkunen ja SaiPa jatkosopimukseen

Valtteri Virkkunen ja SaiPa jatkosopimukseen

 

SaiPa ja hyökkääjä Valtteri Virkkunen ovat solmineet kaksi kautta (2016-2017 ja 2017-2018) kattavan jatkosopimuksen.

Virkkunen, 24, on espoolaisessa juniorimyllyssä kiekko-oppinsa saanut hyökkääjä, joka on pelannut urallaan Liigassa 239 ottelua tehopistein 13+15=25. Hän saapui SaiPaan vuosi sitten joulukuussa ja on tällä kaudella pelannut 35 ottelua tehopistein 6+0=6.

Virkkunen (176 cm/80 kg) kuului juniorivuosinaan maajoukkueen vakiokalustoon ja on pelannut yhdet U18 MM-kisat sekä yhdet U20 MM-kisat.- Tänne saapumisesta lähtien olen mennyt pelaajana oikeaan suuntaan ja ympäristö tuntuu minulle oikealta. Monet ovat puhuneet tämänkin kauden aikana siitä, että organisaatiossa on tehty asioita hyvin ja kehitys on oikeansuuntaista. Sen todella huomaa päivittäisessä toiminnassa, Virkkunen kertoo.

- Koen, että minulla on täällä loistava mahdollisuus kehittyä pelaajana ja samalla joukkueella on mahdollisuus menestyä. Ne olivat päällimmäisiä asioita jatkosopimusta tehdessäni.

Virkkunen loukkaantui viime viikolla ottelussa KalPaa vastaan ja joutui jättämään perjantain kotiottelun Bluesia vastaan väliin. Tämän hetken tiedon mukaan huilia on luvassa useampi viikko.

SaiPan tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Saimaan Pallo - logo

SaiPa - 2015-2016 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2015-2016

Ottelut kaudella 2015-2016

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


ValtteriVirkkunen

Valtteri Virkkunen

18.2.1991 Espoo
Tiedot


Hyökkääjä Peter Quenneville SaiPaan

Hyökkääjä Peter Quenneville SaiPaan

​SaiPa on tehnyt kautta 2017-2018 koskevan sopimuksen kanadalaisen hyökkääjän Peter Quennevillen kanssa. Sopimukseen sisältyy joulutaukoon kestävä try-out -jakso.

Lue lisää
Roy Radke jatkaa SaiPassa

Roy Radke jatkaa SaiPassa

Yhdysvaltalaishyökkääjä Roy Radke jatkaa SaiPassa kauden loppuun.

Lue lisää
Cody Kunyk SaiPaan

Cody Kunyk SaiPaan

SaiPa on tehnyt kautta 2017-2018 koskevan sopimuksen vasen käsi alhaalla pelaavan keskushyökkääjä Cody Kunykin kanssa.

Lue lisää
Roy Radke SaiPaan

Roy Radke SaiPaan

SaiPa on tehnyt kauden 2017-2018 kattavan sopimuksen 20-vuotiaan yhdysvaltalaisen hyökkääjän Roy Radken kanssa. Sopimus sisältää koejakson.

Lue lisää
SaiPa ja Ketterä jatkavat yhteistyötä

SaiPa ja Ketterä jatkavat yhteistyötä

Ketterä ja SaiPa ovat sopineet kautta 2017-2018 koskevan yhteistyö- ja pelaajaliikennesopimuksen. Ketterän Mestikseen nousun myötä yhteistyölle avautuu kokonaan uusia mahdollisuuksia.

Lue lisää
Bastien Maïa SaiPaan

Bastien Maïa SaiPaan

SaiPa on tehnyt 1+1 (seuran optio) kauden sopimuksen 20-vuotiaan ranskalaisen Bastien Maïan kanssa.

Lue lisää