Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Valtteri Virkkunen ja SaiPa jatkosopimukseen

Valtteri Virkkunen ja SaiPa jatkosopimukseen

 

SaiPa ja hyökkääjä Valtteri Virkkunen ovat solmineet kaksi kautta (2016-2017 ja 2017-2018) kattavan jatkosopimuksen.

Virkkunen, 24, on espoolaisessa juniorimyllyssä kiekko-oppinsa saanut hyökkääjä, joka on pelannut urallaan Liigassa 239 ottelua tehopistein 13+15=25. Hän saapui SaiPaan vuosi sitten joulukuussa ja on tällä kaudella pelannut 35 ottelua tehopistein 6+0=6.

Virkkunen (176 cm/80 kg) kuului juniorivuosinaan maajoukkueen vakiokalustoon ja on pelannut yhdet U18 MM-kisat sekä yhdet U20 MM-kisat.- Tänne saapumisesta lähtien olen mennyt pelaajana oikeaan suuntaan ja ympäristö tuntuu minulle oikealta. Monet ovat puhuneet tämänkin kauden aikana siitä, että organisaatiossa on tehty asioita hyvin ja kehitys on oikeansuuntaista. Sen todella huomaa päivittäisessä toiminnassa, Virkkunen kertoo.

- Koen, että minulla on täällä loistava mahdollisuus kehittyä pelaajana ja samalla joukkueella on mahdollisuus menestyä. Ne olivat päällimmäisiä asioita jatkosopimusta tehdessäni.

Virkkunen loukkaantui viime viikolla ottelussa KalPaa vastaan ja joutui jättämään perjantain kotiottelun Bluesia vastaan väliin. Tämän hetken tiedon mukaan huilia on luvassa useampi viikko.

SaiPan tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Saimaan Pallo - logo

SaiPa - 2015-2016 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2015-2016

Ottelut kaudella 2015-2016

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


ValtteriVirkkunen

Valtteri Virkkunen

18.2.1991 Espoo
Tiedot


John Persson SaiPaan

John Persson SaiPaan

SaiPa on tehnyt yhden kauden kattavan sopimuksen hyökkääjä John Perssonin kanssa. 27-vuotias ruotsalainen saapuu Saimaan rannoille SHL:n Mora IK:sta.

Lue lisää
Teemu Ramstedt SaiPaan

Teemu Ramstedt SaiPaan

SaiPa on tehnyt yhden kauden kattavan sopimuksen 31-vuotiaan keskushyökkääjä Teemu Ramstedtin kanssa.

Lue lisää
Zaborsky, Riikola ja Piipponen SaiPaan

Zaborsky, Riikola ja Piipponen SaiPaan

SaiPa tiedotti kauppakeskus IsoKristiinassa järjestetyssä tapahtumassa kolmesta pelaajasopimuksesta.

Lue lisää
SaiPa on solminut yhdeksän jatkosopimusta

SaiPa on solminut yhdeksän jatkosopimusta

SaiPa on sekä käyttänyt optioitaan, että solminut jatkosopimukset yhteensä yhdeksän pelaajansa kanssa. Joukkueen vaihtuvuus tulevalle kaudelle on selkeästi viime kautta suurempi.

Lue lisää
Jere Seppälä saapuu vahvistamaan SaiPan puolustusta

Jere Seppälä saapuu vahvistamaan SaiPan puolustusta

Ässissä kolme edellistä kautta pelannut puolustaja Jere Seppälä vahvistaa loppukauden SaiPaa. Seppälä ja SaiPa ovat samalla tehneet sopimuksen myös kaudesta 2019-2020.

Lue lisää
SaiPa ja Joni Nikko solmivat kahden vuoden jatkosopimuksen

SaiPa ja Joni Nikko solmivat kahden vuoden jatkosopimuksen

SaiPa ja hyökkääjä Joni Nikko ovat solmineet kahden kauden jatkosopimuksen. Nikko siirtyi SaiPaan KalPasta kesken kauden 2016-2017. 24-vuotias vaasalainen on pelannut urallaan 215 Liiga-ottelua tehopistein 44+39=83.

Lue lisää