Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Hyökkääjä Ville Vainikainen jatkaa SaiPassa

Veikkausvinkit

Hyökkääjä Ville Vainikainen jatkaa SaiPassa

 

Ville Vainikainen jatkaa SaiPassa kauden 2016-2017. SaiPalla oli tulevasta kaudesta optio, joka on päätetty käyttää.

Vainikainen, 22, on KalPan kasvatti, joka siirtyi SaiPan A-nuoriin kaudelle 2013-2014. Kolmannella kaudellaan SaiPassa hän on murtautunut liigajoukkueen vakiokokoonpanoon pelaten 29 ottelua tehopistein 1+3=4. Lisäksi hän on pelannut A-nuorten SM-liigassa kuluvalla kaudella 10 ottelua tehopistein 3+6=9.

SaiPa solmi viime keväänä Vainikaisen kanssa 1+1 –mallisen sopimuksen, jonka optiovuosi nyt käytettiin.

- Olen ottanut pelaajana SaiPassa askeleita eteenpäin ja tästä on hyvä jatkaa kehittymistä seuraavaa steppiä kohti. Kaikin puolin olen todella tyytyväinen, että jatko SaiPassa on nyt varmistunut.Vainikainen on kuulunut koko tammikuun vakiomiehistöön, ja pelannut kaudella muutenkin säännöllisesti. Hän kokee, että sen tuoma itseluottamus ruokkii tällä hetkellä yhä parempiin suorituksiin.

- Olen oppinut pelaamaan niillä vahvuuksilla millä junnuissakin pärjäsin. Olen koettanut tuoda niitä edustuksen mukaan ja nyt säännöllisen pelaamisen kautta uskallan tehdä niitä asioita mitä osaan, Vainikainen pohtii.

Suurimmat erot A-nuorten SM-liigan ja Liigan välillä ovat Vainikaisen mielestä pelin taktisella puolella.

- Junnuissa välillä mentiin vain, eikä niin mietitty. Liigassa peli on taktista ja olen joutunut miettimään paljon pelaamiseen liittyviä asioita. Esimerkiksi milloin on oikea hetki antaa painetta tai miten kiekollisena pitää pelata oikein.

SaiPa kohtaa perjantaina ja lauantaina odotetussa #KaakonDerbyssä KooKoon kahdesti. Vainikainen odottaa fyysisiä vääntöjä varmasti sisuuntuneita kouvolalaisia vastaan.

- Kyllä minä odotan kovaa vauhtia ja fyysistä peliä. Olemme voittaneet kaikki kolme tähän asti ja uskon, että KooKoolla on paljon hampaankolossa. Meidän täytyy pystyä siihen vastaamaan, jotta saamme pisteitä.

SaiPan tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Saimaan Pallo - logo

SaiPa - 2015-2016 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2015-2016

Ottelut kaudella 2015-2016

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


Ville Vainikainen

26.1.1994 Kuopio
Tiedot


SaiPa on solminut yhdeksän jatkosopimusta

SaiPa on solminut yhdeksän jatkosopimusta

SaiPa on sekä käyttänyt optioitaan, että solminut jatkosopimukset yhteensä yhdeksän pelaajansa kanssa. Joukkueen vaihtuvuus tulevalle kaudelle on selkeästi viime kautta suurempi.

Lue lisää
Jere Seppälä saapuu vahvistamaan SaiPan puolustusta

Jere Seppälä saapuu vahvistamaan SaiPan puolustusta

Ässissä kolme edellistä kautta pelannut puolustaja Jere Seppälä vahvistaa loppukauden SaiPaa. Seppälä ja SaiPa ovat samalla tehneet sopimuksen myös kaudesta 2019-2020.

Lue lisää
SaiPa ja Joni Nikko solmivat kahden vuoden jatkosopimuksen

SaiPa ja Joni Nikko solmivat kahden vuoden jatkosopimuksen

SaiPa ja hyökkääjä Joni Nikko ovat solmineet kahden kauden jatkosopimuksen. Nikko siirtyi SaiPaan KalPasta kesken kauden 2016-2017. 24-vuotias vaasalainen on pelannut urallaan 215 Liiga-ottelua tehopistein 44+39=83.

Lue lisää
SaiPa solmi jatkosopimuksen Santeri Virtasen kanssa

SaiPa solmi jatkosopimuksen Santeri Virtasen kanssa

SaiPa ja tuore nuorten maailmanmestari Santeri Virtanen ovat solmineet jatkosopimuksen. Sopimus kattaa kaudet 2019-2021.

Lue lisää
Ville Koholle jatkosopimus SaiPaan

Ville Koholle jatkosopimus SaiPaan

Koko liigauransa SaiPassa pelannut Imatran Ketterän kasvatti Ville Koho jatkaa keltapaidoissa myös kaudella 2019-2020. Sopimus on yhden kauden mittainen.

Lue lisää
Mikael Kuronen palaa SaiPaan

Mikael Kuronen palaa SaiPaan

Alkukauden T¹ekin toiseksi korkeimmalla sarjatasolla VHK Vsetínissä pelannut Mikael Kuronen on tehnyt sopimuksen SaiPaan.

Lue lisää