Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Hyökkääjä Ville Vainikainen jatkaa SaiPassa

Veikkausvinkit

Hyökkääjä Ville Vainikainen jatkaa SaiPassa

 

Ville Vainikainen jatkaa SaiPassa kauden 2016-2017. SaiPalla oli tulevasta kaudesta optio, joka on päätetty käyttää.

Vainikainen, 22, on KalPan kasvatti, joka siirtyi SaiPan A-nuoriin kaudelle 2013-2014. Kolmannella kaudellaan SaiPassa hän on murtautunut liigajoukkueen vakiokokoonpanoon pelaten 29 ottelua tehopistein 1+3=4. Lisäksi hän on pelannut A-nuorten SM-liigassa kuluvalla kaudella 10 ottelua tehopistein 3+6=9.

SaiPa solmi viime keväänä Vainikaisen kanssa 1+1 –mallisen sopimuksen, jonka optiovuosi nyt käytettiin.

- Olen ottanut pelaajana SaiPassa askeleita eteenpäin ja tästä on hyvä jatkaa kehittymistä seuraavaa steppiä kohti. Kaikin puolin olen todella tyytyväinen, että jatko SaiPassa on nyt varmistunut.Vainikainen on kuulunut koko tammikuun vakiomiehistöön, ja pelannut kaudella muutenkin säännöllisesti. Hän kokee, että sen tuoma itseluottamus ruokkii tällä hetkellä yhä parempiin suorituksiin.

- Olen oppinut pelaamaan niillä vahvuuksilla millä junnuissakin pärjäsin. Olen koettanut tuoda niitä edustuksen mukaan ja nyt säännöllisen pelaamisen kautta uskallan tehdä niitä asioita mitä osaan, Vainikainen pohtii.

Suurimmat erot A-nuorten SM-liigan ja Liigan välillä ovat Vainikaisen mielestä pelin taktisella puolella.

- Junnuissa välillä mentiin vain, eikä niin mietitty. Liigassa peli on taktista ja olen joutunut miettimään paljon pelaamiseen liittyviä asioita. Esimerkiksi milloin on oikea hetki antaa painetta tai miten kiekollisena pitää pelata oikein.

SaiPa kohtaa perjantaina ja lauantaina odotetussa #KaakonDerbyssä KooKoon kahdesti. Vainikainen odottaa fyysisiä vääntöjä varmasti sisuuntuneita kouvolalaisia vastaan.

- Kyllä minä odotan kovaa vauhtia ja fyysistä peliä. Olemme voittaneet kaikki kolme tähän asti ja uskon, että KooKoolla on paljon hampaankolossa. Meidän täytyy pystyä siihen vastaamaan, jotta saamme pisteitä.

SaiPan tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Saimaan Pallo - logo

SaiPa - 2015-2016 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2015-2016

Ottelut kaudella 2015-2016

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


Ville Vainikainen

26.1.1994 Kuopio
Tiedot


Mikael Kuronen palaa SaiPaan

Mikael Kuronen palaa SaiPaan

Alkukauden T¹ekin toiseksi korkeimmalla sarjatasolla VHK Vsetínissä pelannut Mikael Kuronen on tehnyt sopimuksen SaiPaan.

Lue lisää
Vladimir Denisov jatkaa SaiPassa

Vladimir Denisov jatkaa SaiPassa

SaiPa on tehnyt yhden kauden mittaisen sopimuksen Valko-Venäjän maajoukkuepuolustaja Vladimir Denisovin kanssa. Denisov saapui SaiPaan helmikuussa KHL-seura Dinamo Minskistä.

Lue lisää
Robin Salo SaiPan puolustukseen

Robin Salo SaiPan puolustukseen

SaiPa on tehnyt Robin Salon kanssa kevääseen 2020 kestävän sopimuksen. Neljä edellistä kautta Vaasan Sportia edustanut Salo teki viime kaudella 43 ottelussa tehot 0+5=5.

Lue lisää
Vladimir Denisov SaiPaan

Vladimir Denisov SaiPaan

SaiPa on tehnyt kuluvan kauden loppuun kestävän sopimuksen Valko-Venäjän maajoukkuepuolustaja Vladimir Denisovin kanssa.

Lue lisää
Curtis Hamilton palaa SaiPaan

Curtis Hamilton palaa SaiPaan

Kanadalaishyökkääjä Curtis Hamilton on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen SaiPan kanssa.

Lue lisää
Hyökkääjä Peter Quenneville SaiPaan

Hyökkääjä Peter Quenneville SaiPaan

​SaiPa on tehnyt kautta 2017-2018 koskevan sopimuksen kanadalaisen hyökkääjän Peter Quennevillen kanssa. Sopimukseen sisältyy joulutaukoon kestävä try-out -jakso.

Lue lisää