Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Hamilton ja Savilahti-Nagander Turkuun, Kojo ja Lämsä SaiPaan

Veikkausvinkit

Hamilton ja Savilahti-Nagander Turkuun, Kojo ja Lämsä SaiPaan

 

SaiPan hyökkääjä Curtis Hamilton ja puolustaja Per Savilahti-Nagander siirtyvät Turkuun TPS:n riveihin. Savilahdella on sopimus SaiPan kanssa myös kaudesta 2017-2018, ja hän palaa kesällä Lappeenrantaan. Hamiltonin sopimus päättyy tähän kauteen.

Samassa yhteydessä SaiPassa jo lainalla pelanneen Markus Kojon osalta tänään katkolla ollutta sopimusta jatketaan kauden loppuun asti.

Uutena pelaajana Lappeenrantaan saapuu 21-vuotias Teemu Lämsä. Nuorten maajoukkueissa esiintynyt turkulainen pelaa SaiPassa kauden loppuun, antaen samalla näyttöjä tulevaisuutta ajatellen. TuTon kasvatti Lämsä on tällä kaudella pelannut TPS:ssa kolme liigaottelua ja Mestistä SaPKossa 11 ottelua. Yhteensä Lämsällä on 41 Liiga-ottelua (1+3=4) sekä 46 Mestis-ottelua (8+15=23).

Liiga-SaiPa Oy:n toimitusjohtajan Marko Ekin mukaan toimenpiteet ovat erittäin epämieluisia:

- SaiPa on muutamana edellisenä kautena istunut toisella puolella pöytää neuvottelemassa pelaajaliikenteestä, mieluummin siellä oltaisiin nytkin. Ratkaisut ovat erittäin epämieluisia mutta tässä vaiheessa pakollisia toimenpiteitä. Nämä sopimukset paikkaavat talouttamme merkittävästi.

Ekin mukaan yhteenvedon aika on heti kauden jälkeen.

- Meidän on opittava kaikkien osa-alueiden virheistä, jotta kelkka saadaan kaudelle 2017-2018 käännettyä.

Ek sanoo seuran ymmärtävän kannattajien pettymyksen.

- Olemme pahoillamme siitä, että kausi ei ole mennyt lähellekään odotusten ja tavoitteiden mukaisesti. Meillä on hieno yhteisö, joka ansaitsee nähdä voitosta taistelevan joukkueen. Meillä on kopissa paljon ammattilaisia ja tulevaisuuden lupauksia jotka takuulla vetävät kauden loppuun asti hyvällä työmoraalilla.

SaiPan toimitusjohtajan mukaan tulevan kauden joukkueen kasaaminen on jo hyvässä vauhdissa

-Teemme kaikkemme, jotta ensi kauden joukkue on kiinnostava ja voitosta taisteleva.

SaiPan tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Saimaan Pallo - logo

SaiPa - 2016-2017 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2016-2017

Ottelut kaudella 2016-2017

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


Markus Kojo

30.3.1994 Noormarkku
Tiedot

Teemu Lämsä

6.2.1996 Turku
Tiedot

PerSavilahti-Nagander

Per Savilahti-Nagander

22.4.1985 Luleå
Tiedot


Mikael Kuronen palaa SaiPaan

Mikael Kuronen palaa SaiPaan

Alkukauden T¹ekin toiseksi korkeimmalla sarjatasolla VHK Vsetínissä pelannut Mikael Kuronen on tehnyt sopimuksen SaiPaan.

Lue lisää
Vladimir Denisov jatkaa SaiPassa

Vladimir Denisov jatkaa SaiPassa

SaiPa on tehnyt yhden kauden mittaisen sopimuksen Valko-Venäjän maajoukkuepuolustaja Vladimir Denisovin kanssa. Denisov saapui SaiPaan helmikuussa KHL-seura Dinamo Minskistä.

Lue lisää
Robin Salo SaiPan puolustukseen

Robin Salo SaiPan puolustukseen

SaiPa on tehnyt Robin Salon kanssa kevääseen 2020 kestävän sopimuksen. Neljä edellistä kautta Vaasan Sportia edustanut Salo teki viime kaudella 43 ottelussa tehot 0+5=5.

Lue lisää
Vladimir Denisov SaiPaan

Vladimir Denisov SaiPaan

SaiPa on tehnyt kuluvan kauden loppuun kestävän sopimuksen Valko-Venäjän maajoukkuepuolustaja Vladimir Denisovin kanssa.

Lue lisää
Curtis Hamilton palaa SaiPaan

Curtis Hamilton palaa SaiPaan

Kanadalaishyökkääjä Curtis Hamilton on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen SaiPan kanssa.

Lue lisää
Hyökkääjä Peter Quenneville SaiPaan

Hyökkääjä Peter Quenneville SaiPaan

​SaiPa on tehnyt kautta 2017-2018 koskevan sopimuksen kanadalaisen hyökkääjän Peter Quennevillen kanssa. Sopimukseen sisältyy joulutaukoon kestävä try-out -jakso.

Lue lisää