Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

MP tasapeliin Järvenpäässä

 

MP tasapeliin Järvenpäässä


Järvenpään keskuskentän nurmella pelattiin Kakkosen Itäisen lohkon kärkipään kamppailu, missä kokovalkoisissa pelanneet Siniset kohtasi paikallisen Palloseuran. Monien käänteiden ja kuuluttajan jatkuvan selityksen jälkeen ottelu päättyi tasatulokseen 3-3(1-0).

Ottelu alkoi tasaisissa merkeissä, mutta hiljalleen Siniset alkoi hallita pelitapahtumia ja loi useita maalitilanteita JäPSin maalille, mutta viimeistely ei onnistunut vielä ensimmäisellä puoliajalla hyvistäkään paikoista huolimatta. Kotijoukkueella ei ollut ensimmäisellä puoliajalla kuin yksi maalipaikka ja sekin syntyi Sinisten puolustuksen avustuksella. Maalin viimeisteli Jani Myllyniemi, joka karkasi maalintekoon. Puoliajalle mentiin kotijoukkueen yhden maalin johdossa, vaikka vierailijat hallitsivat pelitapahtumia selvästi.

Toista puoliaikaa oli pelattu nelisen minuuttia, kun Sinisten keskialueen pallon menetyksen jälkeen JäPS hyökkäsi vastaan ja Einari Kurittu laukoi vastustamattomasti pallon Sinisten verkkoon. Sinisten hyvä ote ei kuitenkaan hävinnyt kotijoukkueen toiseen maaliin ja oli vain ajan kysymys, milloin Siniset tekee ottelun avausosumansa. Siniset iskikin kaksi maalia kahteen minuuttiin. Ensin Torres pelasi maalipaikan Denikselle, jonka laukauksen paluupallon Jiri Haikonen laukoi varmasti maaliin ja heti perään Denis jatkoi Mikko Iivanaisen pitkän syötön Dimitri Klimoville, joka sijoitti pallon vuoren varmasti ohi vastaan tulleen JäPS-vahti Altti Mäkisen. Tasalukemissa mentiin aina ottelun viimeiselle kymmenminuuttiselle. Siniset sai kauden ensimmäisen rankkarin ottelun 84. minuutilla, kun puolustajan paikalta ylösnoussut Juuso Kuronen kaadettiin ja Jerry Särkkä laukoi vuoren varmasti rankkarin JäPSin maaliin. Ottelussa pelattiin jo erotuomarin antamaa lisäaikaa, kun JäPSin kolossimainen hyökkääjä Einari Kurittu kaatui todella helposti ja JäPS sai vapaapotkun hyökkäysalueensa puolesta välistä. Vapaapotku annettiin korkeana keskityksenä Sinisten maalille, Einari Kurittu sai polvensa väliin maalinedusta hässäkässä ja pallo oli Sinisten maalissa. Tasoitusosuman jälkeen Siniset haki raivoisasti tasoitusosumaa, mutta mitään todella vaarallista ei pelikentällä enää nähty ja näin pisteet tasattiin.

Päävalmentaja Risto Lähteellä oli ottelun jälkeen kaksijakoiset tunnelmat.

- Kyllähän tasatulos harmittaa varsinkin, kun teimme hienon nousun 2-0 -tappioasemasta. Olimme tänään selvästi aktiivisempi ja parempi joukkue, mutta järjestimme taas vastustajalle muutaman maalipaikan, mistä JäPS rokotti meitä armotta.

- Mielestäni kärkiottelun tärkeys ei näkynyt tänään meidän otteissa vaan pelasimme hyvin ja rennosti. Ainoastaan alakerran virheet olivat tänään harmittavia ja ne vaan näkyvät tulostaululla.

- Koko joukkue teki tänään hyvin töitä ja varsinkin keskikentän kolmikko Kaipio-Turunen-Särkkä oli tänään todella hyvä. Dimitri Klimov myös väläytteli ajoittain osaamistaan ja teki tärkeän maalin.

- Tänään tuli taas todella helposti kortteja ja seuraavaan peliin pitää miettiä, miten pelaamme, kun Torres ja Teemu Pastila ovat pelikiellossa.

Siniset jatkaa otteluitaan viikon päästä sunnuntaina, kun Kiffen kohdataan kotoisessa Urskissa.

MP:n tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Mikkelin Palloilijat - logo

MP - 2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012

Ottelut kaudella 2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Niila Forsell taituroi ensi kesänäkin Urskissa

Niila Forsell taituroi ensi kesänäkin Urskissa

Viime kaudella hyviä otteita MP:n hyökkäyksessä ja keskikentällä esittänyt Niila Forsell jatkaa myös ensi kaudella Ykkösliigassa pelaavan Mikkelin Palloilijoiden riveissä, kun Forsell on allekirjoittanut vuoden jatkosopimuksen.

Lue lisää
Joel Laitinen dominoi myös ensi kaudella MP:n keskikentän pohjalla

Joel Laitinen dominoi myös ensi kaudella MP:n keskikentän pohjalla

Ykkösliigassa pelaava Mikkelin Palloilijat jatkaa jatkosopimusten julkaisua. Tänään on vuorossa loistavan kauden MP:n keskikentän pohjalla pelannut Joel Laitinen, joka on allekirjoittanut vuoden jatkosopimuksen.

Lue lisää
MP:n joukkueen rakennus on alkanut - Honka-Hallila jatkaa

MP:n joukkueen rakennus on alkanut - Honka-Hallila jatkaa

Viime kaudella Ykkösessä hienosti kolmanneksi sijoittunut ja ensi kaudella toiseksi korkeimmalla sarjatasolla, Ykkösliigassa, pelaava Mikkelin Palloilijat on aloittanut joukkueen rakentamisen kohti uusia ja kovia haasteita.

Lue lisää
Viime kaudella eniten pelannut Yassin Daoussi jatkaa MP:n alakerrassa

Viime kaudella eniten pelannut Yassin Daoussi jatkaa MP:n alakerrassa

Lauantaina Suomen Cupin Ykkösen karsintalohkon ottelut aloittavalla Mikkelin Palloilijoilla on nyt kasassa 20 pelaajasopimusta, kun puolustaja Yassin Daoussi teki vuoden jatkosopimuksen.

Lue lisää
Suomen Cupin karsintalohkon ottelut Mikkelissä ilman yleisöä

Suomen Cupin karsintalohkon ottelut Mikkelissä ilman yleisöä

Itä-Suomen aluehallintovirasto on tänään annetussa päätöksessään jatkanut yleisötilaisuuksien ja yleisten kokousten osallistujamäärän rajoittamista. Yli 20 henkilön yleisötilaisuudet ja yleiset kokoukset ovat kiellettyjä 22.2.2021 saakka.

Lue lisää
Nuutti Laaksonen MP:n puolustukseen

Nuutti Laaksonen MP:n puolustukseen

Ykkösessä pelaavan Mikkelin Palloilijoiden joukkueen rakennus jatkuu, kun Nuutti Laaksonen teki seuran kanssa vuoden pelaajasopimuksen. Nyt on kasassa seitsemäntoista pelaajasopimusta.

Lue lisää