Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Richard Edwards vahvistaa Sinisiä loppukauden

 

Richard Edwards vahvistaa Sinisiä loppukauden


24 maaottelua Jamaikan paidassa pelannut 29-vuotias keskikenttäpelaaja Richard Edwards on tehnyt Sinisten kanssa loppukauden kattavan pelaajasopimuksen. Edwards saapui perjantaina Mikkeliin ja harjoittelee ensimmäistä kertaa joukkueen mukana illalla. Pelilupa-asiat on kunnossa ja Edwards esiintyy ensimmäistä kertaa Sinisten peliasussa sunnuntaina Urskissa kotiyleisölle, kun vastaan asettuu FC Kiffen.

Viime lauantaina kärkikamppailu JäPS:iä vastaan oli Sinisille harmittava, sillä lopussa voiton menettämisen lisäksi ottelussa tuli harmittavia loukkaantumisia sekä pelikieltoja. Loukkaantumisten ja pelikieltojen takia Sinisten pelikykyisten kenttäpelaajien määrä on kaventunut reiluun kymmeneen, näin seurajohto teki pikapikaa ratkaisun, että uusia pelimiehiä on saatava rinkiin. Taustat ovat kovasti tehneet töitä, että Edwards saatiin Mikkeliin ja pelilupa-asiat saatiin kuntoon.

Päävalmentaja Risto Lähde ottaa ilolla uuden pelimiehen joukkueeseensa.

- Edwards tuo keskikentällemme uuden vaihtoehdon ja on tervetullut lisä, kun miehet on aikalailla vähissä. Raporttien mukaan hän tekee kentällä kovasti töitä ja pelaa kovaa. Tällainen pelaaja meidän keskikentältä on oikeastaan puuttunut, kun kapteeni Mika Roivas on joutunut pelaamaan puolustuksessa ja tällä hetkellä Roivas on sairaslistalla.

- Täytyy kiittää seurajohtoa, että löysivät näin nopealla aikataululle uuden pelimiehen ja mies saatiin vielä tänne Mikkeliin.

Richard Edwards odottaa innolla, että pääsee tositoimiin.

- Todella hienoa olla täällä ja odotan kovasti, että pääsen pelaamaan uusien joukkuetovereiden kanssa.

MP:n tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Mikkelin Palloilijat - logo

MP - 2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012

Ottelut kaudella 2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutViime kaudella eniten pelannut Yassin Daoussi jatkaa MP:n alakerrassa

Viime kaudella eniten pelannut Yassin Daoussi jatkaa MP:n alakerrassa

Lauantaina Suomen Cupin Ykkösen karsintalohkon ottelut aloittavalla Mikkelin Palloilijoilla on nyt kasassa 20 pelaajasopimusta, kun puolustaja Yassin Daoussi teki vuoden jatkosopimuksen.

Lue lisää
Suomen Cupin karsintalohkon ottelut Mikkelissä ilman yleisöä

Suomen Cupin karsintalohkon ottelut Mikkelissä ilman yleisöä

Itä-Suomen aluehallintovirasto on tänään annetussa päätöksessään jatkanut yleisötilaisuuksien ja yleisten kokousten osallistujamäärän rajoittamista. Yli 20 henkilön yleisötilaisuudet ja yleiset kokoukset ovat kiellettyjä 22.2.2021 saakka.

Lue lisää
Nuutti Laaksonen MP:n puolustukseen

Nuutti Laaksonen MP:n puolustukseen

Ykkösessä pelaavan Mikkelin Palloilijoiden joukkueen rakennus jatkuu, kun Nuutti Laaksonen teki seuran kanssa vuoden pelaajasopimuksen. Nyt on kasassa seitsemäntoista pelaajasopimusta.

Lue lisää
MP:n taustaryhmä kasassa

MP:n taustaryhmä kasassa

Ykkösessä pelaavan Mikkelin Palloilijoiden taustaryhmä on nyt kasassa. Ryhmään tulee jonkin verran muutoksia viime kauteen verrattuna, kun Ozeias Graciano siirtyi Pallo-Kissojen leiriin ja oman toimensa ohessa toimineet Janne Loukiainen sekä Jorma Naakka jäivät sivuun.

Lue lisää
Antti Voutilainen tekee paluun MP:n riveihin

Antti Voutilainen tekee paluun MP:n riveihin

Ykkösessä pelaava Mikkelin Palloilijat on tehnyt ensimmäisen uuden pelaajasopimuksen, kun viimeksi kaudella 2016 joukkueessa pelannut Antti Voutilainen tekee paluun joukkueen riveihin tehtyään vuoden sopimuksen MP:n kanssa.

Lue lisää
Viime kauden tehokkain Antti-Ville Räisänen jatkaa MP:ssä

Viime kauden tehokkain Antti-Ville Räisänen jatkaa MP:ssä

Ykkösessä pelaavan Mikkelin Palloilijoiden joukkueen rakennus jatkuu, kun Antti-Ville Räisänen teki vuoden jatkosopimuksen. Näin MP:llä on kasassa viisitoista pelaajasopimusta ja sopimusjulkistukset jatkuvat tammikuussa.

Lue lisää