Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Richard Edwards vahvistaa Sinisiä loppukauden

 

Richard Edwards vahvistaa Sinisiä loppukauden


24 maaottelua Jamaikan paidassa pelannut 29-vuotias keskikenttäpelaaja Richard Edwards on tehnyt Sinisten kanssa loppukauden kattavan pelaajasopimuksen. Edwards saapui perjantaina Mikkeliin ja harjoittelee ensimmäistä kertaa joukkueen mukana illalla. Pelilupa-asiat on kunnossa ja Edwards esiintyy ensimmäistä kertaa Sinisten peliasussa sunnuntaina Urskissa kotiyleisölle, kun vastaan asettuu FC Kiffen.

Viime lauantaina kärkikamppailu JäPS:iä vastaan oli Sinisille harmittava, sillä lopussa voiton menettämisen lisäksi ottelussa tuli harmittavia loukkaantumisia sekä pelikieltoja. Loukkaantumisten ja pelikieltojen takia Sinisten pelikykyisten kenttäpelaajien määrä on kaventunut reiluun kymmeneen, näin seurajohto teki pikapikaa ratkaisun, että uusia pelimiehiä on saatava rinkiin. Taustat ovat kovasti tehneet töitä, että Edwards saatiin Mikkeliin ja pelilupa-asiat saatiin kuntoon.

Päävalmentaja Risto Lähde ottaa ilolla uuden pelimiehen joukkueeseensa.

- Edwards tuo keskikentällemme uuden vaihtoehdon ja on tervetullut lisä, kun miehet on aikalailla vähissä. Raporttien mukaan hän tekee kentällä kovasti töitä ja pelaa kovaa. Tällainen pelaaja meidän keskikentältä on oikeastaan puuttunut, kun kapteeni Mika Roivas on joutunut pelaamaan puolustuksessa ja tällä hetkellä Roivas on sairaslistalla.

- Täytyy kiittää seurajohtoa, että löysivät näin nopealla aikataululle uuden pelimiehen ja mies saatiin vielä tänne Mikkeliin.

Richard Edwards odottaa innolla, että pääsee tositoimiin.

- Todella hienoa olla täällä ja odotan kovasti, että pääsen pelaamaan uusien joukkuetovereiden kanssa.

MP:n tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Mikkelin Palloilijat - logo

MP - 2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012

Ottelut kaudella 2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutGraciano ja Kimari jatkavat MP:n riveissä

Graciano ja Kimari jatkavat MP:n riveissä

Tiistaina julkaistun kolmen jatkosopimuksen lisäksi ensi kaudella Kakkosessa pelaava Mikkelin Palloilijat on tehnyt lisää pelaajasopimuksia. Vuoden jatkosopimuksiin nimensä ovat laittaneet Ozeias Graciano sekä Joonas Kimari.

Lue lisää
MP:n joukkueen rakennus vauhtiin

MP:n joukkueen rakennus vauhtiin

Tällä viikolla valmistautumisen kohti ensi kesän Kakkosen pelejä varten käynnistänyt Mikkelin Palloilijat on aloittanut joukkueen rakentamisen.

Lue lisää
Kaustolle ja taustoille jatkosopimukset Pallo-Kissoihin

Kaustolle ja taustoille jatkosopimukset Pallo-Kissoihin

Mikkelin Pallo-Kissat ja Mikko Kausto ovat solmineet jatkosopimuksen kaudelle 2017-2018. Päättyneellä kaudella keskikentällä ja puolustajana pelannut Kausto esiintyi seitsemässä ottelussa Kakkosessa.

Lue lisää
Miika Ekmark jatkaa Pallo-Kissoissa

Miika Ekmark jatkaa Pallo-Kissoissa

Mikkelin Pallo-Kissat ja keskuspuolustaja Miika Ekmark ovat solmineet jatkosopimuksen kaudelle 2017-2018.

Lue lisää
Rafael jatkaa Pallo-Kissoissa

Rafael jatkaa Pallo-Kissoissa

Mikkelin Pallo-Kissat ja Rafael Pires Vieira ovat solmineet jatkosopimuksen kaudelle 2017-2018.

Lue lisää
Janne Wilkman on MP:n uusi päävalmentaja

Janne Wilkman on MP:n uusi päävalmentaja

Ensi kaudella Kakkosessa pelaava Mikkelin Palloilijat ja Janne Wilkman ovat tehneet toistaiseksi voimassa olevan valmentajasopimuksen.

Lue lisää