Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

MP matkustaa Helsinkiin Atlantiksen vieraaksi

 

MP matkustaa Helsinkiin Atlantiksen vieraaksi


Lauantaina Siniset matkustaa pääkaupungiin, missä Töölön Pallokentällä vastaan asettuu kovassa vireessa oleva Atlantis. Sarjataulukossa joukkueet on sijoilla kolme ja viisi. Sinisillä on kasassa 22 ottelun jälkeen 39 pistettä (12 voittoa, 3 tasapeliä ja 7 tappiota, maaliero 55-33), Atlantis on pelannut yhden ottelun enemmän ja heillä on kasassa 33 pistettä (9 voittoa, 6 tasapeliä ja 8 tappiota, maaliero 45-35). Joukkueet ovat kohdanneet kahdesti tällä kaudella Mikkelissä, ensimmäisellä kierroksella Siniset korjasi pisteet 2-1(0-1) ja toisella kierroksella tulikuuma ottelu päättyi pistejakoon 2-2(2-2).

Odotettavissa on varmasti maalirikas ottelu, sillä molempien joukkueiden otteluissa on tehty paljon maaleja. Sinisten pelaajatilanne jatkuu haastavana, sillä pitkäaikaispotilaiden Janne Reinikaisen ja Deniksen kanssa sairaslistalle on liittynyt Gnistan-ottelussa reitensä loukannut Richard Edwards. Lisäksi muutamilla muillakin pelaajilla on pientä tai vähän suurempaa vaivaa tai sitten flunssa vaivaa. Mikko Iivanainen kärsii vielä pelikieltoaan, mutta Joona Mäenpää ja Dimitri Klimov ovat nyt kärsineet pelikieltonsa ja palaavat kokoonpanoon.

Päävalmentaja Risto Lähde saa taas miettiä kovasti kokoonpanoa ja pelipaikkoja.

- Loukkaantumiset koettelevat meitä tällä hetkellä kovasti. Kokoonpano ja pelipaikat vaihtuvat pelistä toiseen ja se on todella huono asia. Onneksi miehiä on nyt sen verran, että vaihtopenkillekin löytyy tuoreita jalkoja, mutta olisihan se kiva, että kaikki olisivat terveitä, sillä tässä kuitenkin pelataan kauden tärkeimpiä otteluita ja panokset on kovat.

- Lauantaina vastassa on yksi tämän lohkon parhaista joukkueista. Atlantis on kovassa vireessä ja heiltä löytyy todella kovia pelimiehiä. Saamme kyllä onnistua täydellisesti, jos meinaamme tuoda pisteitä mukamamme Mikkeliin. Mutta kovasti lähdetään taistelemaan lauantaina Pallokentälle!

MP:n tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Mikkelin Palloilijat - logo

MP - 2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012

Ottelut kaudella 2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Niila Forsell taituroi ensi kesänäkin Urskissa

Niila Forsell taituroi ensi kesänäkin Urskissa

Viime kaudella hyviä otteita MP:n hyökkäyksessä ja keskikentällä esittänyt Niila Forsell jatkaa myös ensi kaudella Ykkösliigassa pelaavan Mikkelin Palloilijoiden riveissä, kun Forsell on allekirjoittanut vuoden jatkosopimuksen.

Lue lisää
Joel Laitinen dominoi myös ensi kaudella MP:n keskikentän pohjalla

Joel Laitinen dominoi myös ensi kaudella MP:n keskikentän pohjalla

Ykkösliigassa pelaava Mikkelin Palloilijat jatkaa jatkosopimusten julkaisua. Tänään on vuorossa loistavan kauden MP:n keskikentän pohjalla pelannut Joel Laitinen, joka on allekirjoittanut vuoden jatkosopimuksen.

Lue lisää
MP:n joukkueen rakennus on alkanut - Honka-Hallila jatkaa

MP:n joukkueen rakennus on alkanut - Honka-Hallila jatkaa

Viime kaudella Ykkösessä hienosti kolmanneksi sijoittunut ja ensi kaudella toiseksi korkeimmalla sarjatasolla, Ykkösliigassa, pelaava Mikkelin Palloilijat on aloittanut joukkueen rakentamisen kohti uusia ja kovia haasteita.

Lue lisää
Viime kaudella eniten pelannut Yassin Daoussi jatkaa MP:n alakerrassa

Viime kaudella eniten pelannut Yassin Daoussi jatkaa MP:n alakerrassa

Lauantaina Suomen Cupin Ykkösen karsintalohkon ottelut aloittavalla Mikkelin Palloilijoilla on nyt kasassa 20 pelaajasopimusta, kun puolustaja Yassin Daoussi teki vuoden jatkosopimuksen.

Lue lisää
Suomen Cupin karsintalohkon ottelut Mikkelissä ilman yleisöä

Suomen Cupin karsintalohkon ottelut Mikkelissä ilman yleisöä

Itä-Suomen aluehallintovirasto on tänään annetussa päätöksessään jatkanut yleisötilaisuuksien ja yleisten kokousten osallistujamäärän rajoittamista. Yli 20 henkilön yleisötilaisuudet ja yleiset kokoukset ovat kiellettyjä 22.2.2021 saakka.

Lue lisää
Nuutti Laaksonen MP:n puolustukseen

Nuutti Laaksonen MP:n puolustukseen

Ykkösessä pelaavan Mikkelin Palloilijoiden joukkueen rakennus jatkuu, kun Nuutti Laaksonen teki seuran kanssa vuoden pelaajasopimuksen. Nyt on kasassa seitsemäntoista pelaajasopimusta.

Lue lisää