Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

MP teki pisteettömän reissun Helsinkiin

 

MP teki pisteettömän reissun Helsinkiin


Pallokentällä pelattiin Kakkosen Itäisen lohkon ottelu, missä Siniset kohtasi kovassa kunnossa olevan Atlantiksen. Ottelussa nähtiin vain yksi maali ja sen teki kotijoukkue, näin tärkeät pisteet jäivät Atlantikselle numeroin 1-0(0-0).

Siniset aloitti ottelun hyvin, vaikka kokoonpano oli jouduttu taas tekemään muutoksia, kun loukkaantumisten lisäksi vaivalistaan oli ilmestynyt oksennustautia ja keuhkoputkentulehdusta. Sinisten syöttöpeli kulki mukavasti ja Atlantiksen vaarallisiksi tiedetyt pelaajat saatiin pidettyä poissa maalipaikoista. Ensimmäisen jakson vaarallisin maalipaikka oli Joona Mäenpäällä, joka ei saanut Dimitri Klimovin tarjoiluun kunnon osumaa. Atlantiksen alakerta kaatoi läpipääsemässä olleen Torreksen, mutta erotuomarin mielestä rike sattui rangaistusalueen ulkopuolella ja tilanteesta tuomittiin rangaistuspotkun sijaan vapaapotku. Ensimmäisellä jaksolla ei maaleja nähty ja tauolle mentiin maalittomissa lukemissa.

Toisella jaksolla kotijoukkue oli huomattavasti hallitsevampi osapuoli. Sinisetkin pääsi muutaman kerran hyvin vastahyökkäykseen, mutta ratkaisevat syötöt olivat tänään heikkoja tai sitten tehtiin vääriä valintoja. Siniset sai kerran pallon Atlantiksen verkkoon, mutta tilanne liputettiin paitsioksi, kun Jere Hasasen laukauksen maaliin siirtäneen Torreksen alapuolella ei ehkä ollut kuin Atlantiksen puolustaja. Ottelu näytti jo päättyvän maalittomaan tasatulokseen, mutta Atlantis iski reilu viisi minuuttia ennen ottelun loppua. Huonon palautuspallon jälkeen Atlantis pääsi iskemään nopeasti vastaan ja lopulta pallo pelattiin Victor Solomonille, joka tykitti pallon ohi muutaman hyvän torjunnan ottelussa tehneen Ville Taivalantin. Siniset yritti lopussa vielä tasoitusta, mutta Atlantis kesti rynnistyksen ja pääsi muutaman kerran ylivoimahyökkäykseen, mutta ottelussa ei enää maaleja nähty ja näin tärkeät pisteet jäi pääkaupunkiin.

Päävalmentaja Risto Lähde oli ottelun jälkeen pettynyt mies.

- Kyllähän tämä oli taas sellanen taistelupeli ja kumpi tahansa olisi voinut voittaa tämän ottelun. Ensimmäinen jakso oli meiltä parempaa peliä, mutta toisella jaksolla kaveri oli terävämpi.

- Teimme tänään etenkin hyökkäyspäässä vääriä valintoja. Pääsimme useasti nopeisiin vastahyökkäyksiin, mutta ratkaisevat syötöt olivat huonoja tai sitten kuljetimme pallon suoraan vastustajan jalkoihin.

- Taistelimme tänään kovasti, mutta se ei vaan riittänyt pisteisiin. Alakerran konkarit Mika Roivas ja Juha-Matti Murtonen tekivät rajusti töitä joukkueelle.

- Nyt ei auta muu kuin siirtää ajatukset keskiviikon Kiffen -otteluun. Toivottavasti saamme osan tänään puuttuneista pelaajista keskiviikkona kentälle. Jokaista jäljellä olevaa ottelua lähdetään tietenkin voittamaan ja katsotaan sitten mihin se riittää.

Siniset matkaa taas keskiviikkona samaiselle Töölön Pallokentälle, missä rästiottelussa vastaan tulee sarjapaikkansa puolesta taisteleva Kiffen.

MP:n tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Mikkelin Palloilijat - logo

MP - 2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012

Ottelut kaudella 2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutViime kaudella eniten pelannut Yassin Daoussi jatkaa MP:n alakerrassa

Viime kaudella eniten pelannut Yassin Daoussi jatkaa MP:n alakerrassa

Lauantaina Suomen Cupin Ykkösen karsintalohkon ottelut aloittavalla Mikkelin Palloilijoilla on nyt kasassa 20 pelaajasopimusta, kun puolustaja Yassin Daoussi teki vuoden jatkosopimuksen.

Lue lisää
Suomen Cupin karsintalohkon ottelut Mikkelissä ilman yleisöä

Suomen Cupin karsintalohkon ottelut Mikkelissä ilman yleisöä

Itä-Suomen aluehallintovirasto on tänään annetussa päätöksessään jatkanut yleisötilaisuuksien ja yleisten kokousten osallistujamäärän rajoittamista. Yli 20 henkilön yleisötilaisuudet ja yleiset kokoukset ovat kiellettyjä 22.2.2021 saakka.

Lue lisää
Nuutti Laaksonen MP:n puolustukseen

Nuutti Laaksonen MP:n puolustukseen

Ykkösessä pelaavan Mikkelin Palloilijoiden joukkueen rakennus jatkuu, kun Nuutti Laaksonen teki seuran kanssa vuoden pelaajasopimuksen. Nyt on kasassa seitsemäntoista pelaajasopimusta.

Lue lisää
MP:n taustaryhmä kasassa

MP:n taustaryhmä kasassa

Ykkösessä pelaavan Mikkelin Palloilijoiden taustaryhmä on nyt kasassa. Ryhmään tulee jonkin verran muutoksia viime kauteen verrattuna, kun Ozeias Graciano siirtyi Pallo-Kissojen leiriin ja oman toimensa ohessa toimineet Janne Loukiainen sekä Jorma Naakka jäivät sivuun.

Lue lisää
Antti Voutilainen tekee paluun MP:n riveihin

Antti Voutilainen tekee paluun MP:n riveihin

Ykkösessä pelaava Mikkelin Palloilijat on tehnyt ensimmäisen uuden pelaajasopimuksen, kun viimeksi kaudella 2016 joukkueessa pelannut Antti Voutilainen tekee paluun joukkueen riveihin tehtyään vuoden sopimuksen MP:n kanssa.

Lue lisää
Viime kauden tehokkain Antti-Ville Räisänen jatkaa MP:ssä

Viime kauden tehokkain Antti-Ville Räisänen jatkaa MP:ssä

Ykkösessä pelaavan Mikkelin Palloilijoiden joukkueen rakennus jatkuu, kun Antti-Ville Räisänen teki vuoden jatkosopimuksen. Näin MP:llä on kasassa viisitoista pelaajasopimusta ja sopimusjulkistukset jatkuvat tammikuussa.

Lue lisää