Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

MP haki pisteet Kiffeniltä

 

MP haki pisteet Kiffeniltä


Töölön Pallokentällä pelattiin vetisissä olosuhteissa Kakkosen Itäisen lohkon kesäkuulta siirretty ottelu Kiffen-MP. Ottelu oli täydellistä Sinisten dominointia, mutta lukemat pysyivät reilun tunnin maalittomissa lukemissa, mutta lopulta tärkeät sarjapisteet matkasi Mikkeliin lukemin 0-3(0-0).

Siniset aloitti ottelun hyvällä sykkeellä ja peli kulki, ainoastaan maalipaikoissa puuttui terävyys tai sitten Kiffenin maalivahti Daniel Ivanov sattui seisomaan oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Maalintekoa pääsivät ensi jaksolla yrittämään noin puolet Sinisten porukasta, mutta loistavistakaan paikoista huolimatta maalinteossa ei onnistuttu. Näin tauolle mentiin maalittomissa lukemissa.

Siniset päätti puoliajalla kopissa, että jaksetaan rauhassa pelata omaa peliä ja liikuttaa palloa, niin kyllä se palkinto maalien muodossa tulee ja niinhän siinä kävi. Toinen puoliaika jatkui siitä, mihin ensimmäinen päättyi ja Siniset hallitsi pelitapahtumia mielin määrin. Kova yritys ja hallinta lopulta tuotti tulosta ottelun 61. peliminuutilla: kulmapotkun jälkitilanteesta Mikko Iivanainen pelasi pallon loistavan ottelun pelanneelle Joona Mäenpäälle, joka laukoi pallon ohi pelaajaruuhkan maalin takanurkkaan. Maali vapautti huomattavasti Sinisten peliä ja pari minuuttia myöhemmin ottelu oli jo 0-2. Juuso Kuronen sai pidettyä pallon kentällä ja pelasi sen päätyrajan tuntumasta Dimitri Klimoville, joka laukoi pallon voimalla etuyläkulmaan. Ottelussa nähtiin vielä yksi maali, kun ottelun parhaaksi palkittu Joona Mäenpää kaadettiin rangaistusalueella ja Dimitri Klimov laukoi tuomitun rangaistuspotkun vuoren varmasti Kiffen maalin oikeaan sivuverkkoon. Tämän jälkeen loppu olikin pelailua ja loppuvihellyksen odottelua.

Päävalmentaja Risto Lähde oli tyytyväinen joukkueensa esitykseen ja kolmeen tärkeään sarjapisteeseen.

- Meillä oli tänään alusta asti draivi päällä, pelasimme hyvää peliä ja paremmasta joukkueesta ei ollut missään vaiheessa epäselvyyttä. Ainoastaan maalinteon kanssa oli ongelmia, mutta kyllähän se palkinto sieltä tuli, kun jaksoimme vaan tehdä kovasti töitä. Vastustajalla ei ollut oikeastaan yhtään paikkaa tehdä maalia ja Taivalantin Villellä meidän maalissa ei ollut kuin yksi torjunta koko pelissä.

- Ensimmäinen maali vapautti peliämme ja Kiffeniltä katkesi selkäranka. Tänään oli vielä todella raskas keli pelata, mutta hienosti koko joukkue taisteli ja teki töitä 90 minuuttia.

- Mäenpää Joona oli tänään todella pirteä ja aiheutti jatkuvasti vaaratilanteita Kiffenin alakerralle. Lisäksi meidän alakerta pelasi virheettömästi. Taistelu jatkuu ja teemme varmasti kaikkemme lopuissa kolmessa ottelussa!

Siniset jatkaa otteluitaan tulevana sunnuntaina, kun Kolmoseen jo pudonnut nimihirviö PK-35/VJS saapuu Urskin iltavaloihin taistelemaan tärkeistä sarjapisteistä Sinisiä vastaan.

MP:n tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Mikkelin Palloilijat - logo

MP - 2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012

Ottelut kaudella 2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Niila Forsell taituroi ensi kesänäkin Urskissa

Niila Forsell taituroi ensi kesänäkin Urskissa

Viime kaudella hyviä otteita MP:n hyökkäyksessä ja keskikentällä esittänyt Niila Forsell jatkaa myös ensi kaudella Ykkösliigassa pelaavan Mikkelin Palloilijoiden riveissä, kun Forsell on allekirjoittanut vuoden jatkosopimuksen.

Lue lisää
Joel Laitinen dominoi myös ensi kaudella MP:n keskikentän pohjalla

Joel Laitinen dominoi myös ensi kaudella MP:n keskikentän pohjalla

Ykkösliigassa pelaava Mikkelin Palloilijat jatkaa jatkosopimusten julkaisua. Tänään on vuorossa loistavan kauden MP:n keskikentän pohjalla pelannut Joel Laitinen, joka on allekirjoittanut vuoden jatkosopimuksen.

Lue lisää
MP:n joukkueen rakennus on alkanut - Honka-Hallila jatkaa

MP:n joukkueen rakennus on alkanut - Honka-Hallila jatkaa

Viime kaudella Ykkösessä hienosti kolmanneksi sijoittunut ja ensi kaudella toiseksi korkeimmalla sarjatasolla, Ykkösliigassa, pelaava Mikkelin Palloilijat on aloittanut joukkueen rakentamisen kohti uusia ja kovia haasteita.

Lue lisää
Viime kaudella eniten pelannut Yassin Daoussi jatkaa MP:n alakerrassa

Viime kaudella eniten pelannut Yassin Daoussi jatkaa MP:n alakerrassa

Lauantaina Suomen Cupin Ykkösen karsintalohkon ottelut aloittavalla Mikkelin Palloilijoilla on nyt kasassa 20 pelaajasopimusta, kun puolustaja Yassin Daoussi teki vuoden jatkosopimuksen.

Lue lisää
Suomen Cupin karsintalohkon ottelut Mikkelissä ilman yleisöä

Suomen Cupin karsintalohkon ottelut Mikkelissä ilman yleisöä

Itä-Suomen aluehallintovirasto on tänään annetussa päätöksessään jatkanut yleisötilaisuuksien ja yleisten kokousten osallistujamäärän rajoittamista. Yli 20 henkilön yleisötilaisuudet ja yleiset kokoukset ovat kiellettyjä 22.2.2021 saakka.

Lue lisää
Nuutti Laaksonen MP:n puolustukseen

Nuutti Laaksonen MP:n puolustukseen

Ykkösessä pelaavan Mikkelin Palloilijoiden joukkueen rakennus jatkuu, kun Nuutti Laaksonen teki seuran kanssa vuoden pelaajasopimuksen. Nyt on kasassa seitsemäntoista pelaajasopimusta.

Lue lisää