Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Siniset vaikeuksien kautta selvään voittoon

 

Siniset vaikeuksien kautta selvään voittoon


Kosteissa olosuhteissa pelattiin Kakkosen Itäisen lohkon kamppailu, missä Siniset kohtasi jo Kolmoseen tippumaan tuomitun PK-35/VJS:n. Missään vaiheessa ottelua ei paremmasta joukkueesta ei ollut epäselvyyttä, vaikka vierasjoukkue oli vastoin pelitapahtumia johdossa ensimmäisen puoliajan jälkeen, mutta lopulta ottelu päättyi Sinisten selvään 5-1(0-1) -voittoon ja tärkeät kolme pistettä jäivät Mikkeliin ja näin sarjakärki pysyi vielä iskuetäisyydellä, kun kaksi kierrosta on kaikilla joukkueilla pelaamatta.

Ottelu alkoi Sinisten hallinnalla, mutta hyvistäkään paikoista huolimatta viimeistely ei onnistunut. Vierailija siirtyi ensimmäisestä kulmapotkusta 0-1 -johtoon, kun ottelua oli pelattu 12 minuuttia. Kaikki Siniset seisoivat tukevasti pehmeässä kentässä ja Basam Elfadl pääsi vapaasti laittamaan pallon takatolpalta verkkoon. Kotijoukkue yritti kovasti tasoitusta, mutta viimeistely ontui kuten keskiviikkoisin Kiffen-ottelun ensimmäisellä jaksolla. Vierailijoilla oli muutama kulmapotku ensimmäisellä puoliajalla, mutta muuten he eivät Sinisten maalille saaneet järjestettyä mitään vaarallista toisin kuin kotijoukkue. Sinisten luokattoman viimeistelyn jälkeen puoliajalle mentiin nuorten vierailijoiden johtolukemissa 0-1.

Puoliajalla Sinisten kopissa kuunneltiin tarkkaan Risto "Vänni" Lähteen neuvot ja kapteeni Mika Roivas loi myös uskoa omiin. Tauon jälkeen Sinisten hyökkäyspeli piristyi entisestään, kun kuusi ottelua reisivamman takia huilannut Denis ja keuhkoputken tulehduksen selättänyt Jerry Särkkä kirmasivat kentällä. Sinisten vyöry vierailijoiden maalille jatkui taukoamatta ja lopulta kuparinen saatiin rikki. 54. peliminuutilla Dimitri Klimov lähetti korkean keskityksen vastustajan rangaistusalueelle, Denis nousi omiin korkeuksiinsa ja puski kauden 20. maalinsa. Tästä Sinisten peli vapautui, ei mennytkään kuin pari minuuttia ja Siniset oli siirtyneet ottelussa kuskin paikalla myös tuloksen suhteen. Joona Mäenpää lähetti loistavan keskityksen ja Torres otti maamies Deniksestä mallia ja puski Siniset ansaittuun johtoon. Tässä vaiheessa pääkaupunkiseudulta matkanneiden vastustajien selkäranka alkoi natisti ja kotijoukkue kaunisteli lukemia kahdella rangaistuspotkumaalilla. Ensin Denis revittiin nurin ja Dimitri Klimov viimeisteli varmasti 62. peliminuutilla. Viisi minuuttia myöhemmin käsivirheen seurauksena tuomitun rankkarin Jerry Särkkä pamautti verkon perukoille. Siniset hallitsi ottelun loppuhetkiäkin, mutta suurin maalinälkä oli jo tyydytetty, vaikkakin Torres laittoi pallon vielä kerran PK-35/VJS:n verkkoon, kun maalivahti Toni Korkiakosken maalipotku suuntautui suoraan Torrekselle, joka laukoi pallon tyhjään maalin ja loppulukemiksi 5-1. Vierailijat pelasivat ottelun viimeiset parikymmentä minuuttia yhden vajaalla, kun Biran Jeng kaatoi läpipäässeen Dimitri Klimovin takaapäin. Denis otettiin vielä varmuuden vuoksi kentältä pois vartti ennen loppua, kun hän oli tehtävänsä hienosti suorittanut.

Päävalmentaja Risto Lähde oli ottelun jälkeen tyytyväinen voittoon ja kolmeen pisteeseen, mutta ensimmäisen jakson huono viimeistely harmitti.

- Kyllä taas teimme ensimmäisellä jaksolla oman pelimme todella vaikeaksi, kun viimeistely oli luokatonta ja hätäilimme suotta maalipaikoissa. Laskimme vielä vastustajan todella helposti johtoon. Ei tuon kaltaisia maaleja saa vaan laskea.

- Denis ja Jerry toivat lisää vauhtia ja variaatioita meidän hyökkäyspeliin. Denis teki todella tärkeän tasoitus maalin ja kun heti perään Torreskin osui, niin meidän pelimme vapautui ja loppu olikin pelailua.

- Nyt tässä suunnataan ajatukset hiljalleen kohti perjantaista Kotkan vierailua. Se ei tule olemaan helppo paikka. Onneksi tässä on taas vajaa viikko aikaa, niin toivottavasti saamme sairasosastolta lisää apuja ja saadaan tämänkin matsin kolhut paranneltua.

Siniset pelaa runkosarjan toiseksi viimeisen ottelun perjantaina Kotkassa, missä vastaan tulee paikallinen KTP, joka tänään voitti kovassa kunnossa olevan Atlantiksen 3-2 kotonaan.

MP:n tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Mikkelin Palloilijat - logo

MP - 2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012

Ottelut kaudella 2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



MP ja Sammy Ndjock ovat purkaneet pelaajasopimuksen

MP ja Sammy Ndjock ovat purkaneet pelaajasopimuksen

Ykkösessä pelaava Mikkelin Palloilijat ja kamerunilainen maalivahti Sammy Ndjock ovat purkaneet kuluvan kauden lopussa päättyvän pelaajasopimuksen. Sopimus purettiin yhteisymmärryksessä.

Lue lisää
Toni Tahvanainen MP:n hyökkäykseen

Toni Tahvanainen MP:n hyökkäykseen

28 -vuotias Ilomantsin FC Pogostan kasvatti Toni Tahvanainen on tehnyt Ykkösessä pelaavan MP:n kanssa loppukauden kattavan pelaajasopimuksen.

Lue lisää
Olli Kilpeläinen MP:stä Kyprokselle

Olli Kilpeläinen MP:stä Kyprokselle

Ensi viikolla Ykkösen aloittava Mikkelin Palloilijat ja yli kymmenen vuotta seuran väreissä pelannut Olli Kilpeläinen ovat yhteisymmärryksessä purkaneet pelaajasopimuksen, jotta 19 -vuotias nuorukainen voi jatkaa uraansa ulkomailla.

Lue lisää
Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Valtakunnallisista jalkapallosarjoista Veikkausliigan ja Kansallisen Liigan kauden 2020 aloitus ja pelitapa ovat olleet selvillä jo jonkin aikaa ja nyt myös Miesten Ykkösen ja Kakkosen sekä Naisten Ykkösen osalta asioissa on päästy ratkaisuun.

Lue lisää
Veikkausliiga 2020 lähestyy päivä päivältä - pelataan muodossa tai toisessa

Veikkausliiga 2020 lähestyy päivä päivältä - pelataan muodossa tai toisessa

Veikkausliigan hallitus kokoontuu nyt viikoittain ja seuraa tiiviisti tilannetta. Veikkausliiga 2020 käynnistyy pian sen jälkeen, kun yleisötapahtumia on jälleen mahdollista järjestää.

Lue lisää
Miikka Oinonen palaa loppukaudeksi MP:n hyökkäykseen

Miikka Oinonen palaa loppukaudeksi MP:n hyökkäykseen

Viime kaudella Mikkelin Palloilijoiden kauden päättäjäisissä palkintopöydän tyhjentänyt Miikka Oinonen on tehnyt loppukautta koskevan sopimuksen Kakkosen A-lohkon kärkipaikalla olevan MP:n kanssa ja Oinonen on mukana lauantaina Kouvolaan matkaavassa joukkueessa.

Lue lisää