Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Siniset vaikeuksien kautta selvään voittoon

 

Siniset vaikeuksien kautta selvään voittoon


Kosteissa olosuhteissa pelattiin Kakkosen Itäisen lohkon kamppailu, missä Siniset kohtasi jo Kolmoseen tippumaan tuomitun PK-35/VJS:n. Missään vaiheessa ottelua ei paremmasta joukkueesta ei ollut epäselvyyttä, vaikka vierasjoukkue oli vastoin pelitapahtumia johdossa ensimmäisen puoliajan jälkeen, mutta lopulta ottelu päättyi Sinisten selvään 5-1(0-1) -voittoon ja tärkeät kolme pistettä jäivät Mikkeliin ja näin sarjakärki pysyi vielä iskuetäisyydellä, kun kaksi kierrosta on kaikilla joukkueilla pelaamatta.

Ottelu alkoi Sinisten hallinnalla, mutta hyvistäkään paikoista huolimatta viimeistely ei onnistunut. Vierailija siirtyi ensimmäisestä kulmapotkusta 0-1 -johtoon, kun ottelua oli pelattu 12 minuuttia. Kaikki Siniset seisoivat tukevasti pehmeässä kentässä ja Basam Elfadl pääsi vapaasti laittamaan pallon takatolpalta verkkoon. Kotijoukkue yritti kovasti tasoitusta, mutta viimeistely ontui kuten keskiviikkoisin Kiffen-ottelun ensimmäisellä jaksolla. Vierailijoilla oli muutama kulmapotku ensimmäisellä puoliajalla, mutta muuten he eivät Sinisten maalille saaneet järjestettyä mitään vaarallista toisin kuin kotijoukkue. Sinisten luokattoman viimeistelyn jälkeen puoliajalle mentiin nuorten vierailijoiden johtolukemissa 0-1.

Puoliajalla Sinisten kopissa kuunneltiin tarkkaan Risto "Vänni" Lähteen neuvot ja kapteeni Mika Roivas loi myös uskoa omiin. Tauon jälkeen Sinisten hyökkäyspeli piristyi entisestään, kun kuusi ottelua reisivamman takia huilannut Denis ja keuhkoputken tulehduksen selättänyt Jerry Särkkä kirmasivat kentällä. Sinisten vyöry vierailijoiden maalille jatkui taukoamatta ja lopulta kuparinen saatiin rikki. 54. peliminuutilla Dimitri Klimov lähetti korkean keskityksen vastustajan rangaistusalueelle, Denis nousi omiin korkeuksiinsa ja puski kauden 20. maalinsa. Tästä Sinisten peli vapautui, ei mennytkään kuin pari minuuttia ja Siniset oli siirtyneet ottelussa kuskin paikalla myös tuloksen suhteen. Joona Mäenpää lähetti loistavan keskityksen ja Torres otti maamies Deniksestä mallia ja puski Siniset ansaittuun johtoon. Tässä vaiheessa pääkaupunkiseudulta matkanneiden vastustajien selkäranka alkoi natisti ja kotijoukkue kaunisteli lukemia kahdella rangaistuspotkumaalilla. Ensin Denis revittiin nurin ja Dimitri Klimov viimeisteli varmasti 62. peliminuutilla. Viisi minuuttia myöhemmin käsivirheen seurauksena tuomitun rankkarin Jerry Särkkä pamautti verkon perukoille. Siniset hallitsi ottelun loppuhetkiäkin, mutta suurin maalinälkä oli jo tyydytetty, vaikkakin Torres laittoi pallon vielä kerran PK-35/VJS:n verkkoon, kun maalivahti Toni Korkiakosken maalipotku suuntautui suoraan Torrekselle, joka laukoi pallon tyhjään maalin ja loppulukemiksi 5-1. Vierailijat pelasivat ottelun viimeiset parikymmentä minuuttia yhden vajaalla, kun Biran Jeng kaatoi läpipäässeen Dimitri Klimovin takaapäin. Denis otettiin vielä varmuuden vuoksi kentältä pois vartti ennen loppua, kun hän oli tehtävänsä hienosti suorittanut.

Päävalmentaja Risto Lähde oli ottelun jälkeen tyytyväinen voittoon ja kolmeen pisteeseen, mutta ensimmäisen jakson huono viimeistely harmitti.

- Kyllä taas teimme ensimmäisellä jaksolla oman pelimme todella vaikeaksi, kun viimeistely oli luokatonta ja hätäilimme suotta maalipaikoissa. Laskimme vielä vastustajan todella helposti johtoon. Ei tuon kaltaisia maaleja saa vaan laskea.

- Denis ja Jerry toivat lisää vauhtia ja variaatioita meidän hyökkäyspeliin. Denis teki todella tärkeän tasoitus maalin ja kun heti perään Torreskin osui, niin meidän pelimme vapautui ja loppu olikin pelailua.

- Nyt tässä suunnataan ajatukset hiljalleen kohti perjantaista Kotkan vierailua. Se ei tule olemaan helppo paikka. Onneksi tässä on taas vajaa viikko aikaa, niin toivottavasti saamme sairasosastolta lisää apuja ja saadaan tämänkin matsin kolhut paranneltua.

Siniset pelaa runkosarjan toiseksi viimeisen ottelun perjantaina Kotkassa, missä vastaan tulee paikallinen KTP, joka tänään voitti kovassa kunnossa olevan Atlantiksen 3-2 kotonaan.

MP:n tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Mikkelin Palloilijat - logo

MP - 2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012

Ottelut kaudella 2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutGraciano ja Kimari jatkavat MP:n riveissä

Graciano ja Kimari jatkavat MP:n riveissä

Tiistaina julkaistun kolmen jatkosopimuksen lisäksi ensi kaudella Kakkosessa pelaava Mikkelin Palloilijat on tehnyt lisää pelaajasopimuksia. Vuoden jatkosopimuksiin nimensä ovat laittaneet Ozeias Graciano sekä Joonas Kimari.

Lue lisää
MP:n joukkueen rakennus vauhtiin

MP:n joukkueen rakennus vauhtiin

Tällä viikolla valmistautumisen kohti ensi kesän Kakkosen pelejä varten käynnistänyt Mikkelin Palloilijat on aloittanut joukkueen rakentamisen.

Lue lisää
Kaustolle ja taustoille jatkosopimukset Pallo-Kissoihin

Kaustolle ja taustoille jatkosopimukset Pallo-Kissoihin

Mikkelin Pallo-Kissat ja Mikko Kausto ovat solmineet jatkosopimuksen kaudelle 2017-2018. Päättyneellä kaudella keskikentällä ja puolustajana pelannut Kausto esiintyi seitsemässä ottelussa Kakkosessa.

Lue lisää
Miika Ekmark jatkaa Pallo-Kissoissa

Miika Ekmark jatkaa Pallo-Kissoissa

Mikkelin Pallo-Kissat ja keskuspuolustaja Miika Ekmark ovat solmineet jatkosopimuksen kaudelle 2017-2018.

Lue lisää
Rafael jatkaa Pallo-Kissoissa

Rafael jatkaa Pallo-Kissoissa

Mikkelin Pallo-Kissat ja Rafael Pires Vieira ovat solmineet jatkosopimuksen kaudelle 2017-2018.

Lue lisää
Janne Wilkman on MP:n uusi päävalmentaja

Janne Wilkman on MP:n uusi päävalmentaja

Ensi kaudella Kakkosessa pelaava Mikkelin Palloilijat ja Janne Wilkman ovat tehneet toistaiseksi voimassa olevan valmentajasopimuksen.

Lue lisää